Blogg

Bästa receptappar för iPhone 2020

Vi älskar alla att äta den smaskiga skålen och gillar alltid att ha något speciellt på matbordet. Många av oss älskar inte bara utsökt mat utan älskar också att laga mat. För de människor som svär vid super utsökt mat har jag gjort den här fantastiska samlingen av de bästa iPhone-receptapparna för att upptäcka det bredaste utbudet av recept och förbättra matlagningen.

Så om du gör dig redo att delta i en stor matlagningskonkurrens eller bara vill utforska olika sorter av recept för att säkerställa att din gränslösa kärlek till smaskiga rätter aldrig dör ner, kan dessa receptappar klara både din distinkta smak och förväntan. Ännu bättre, du kan ansluta till andra likasinnade för att utbyta erfarenheter. Låt oss dyka direkt in i bläddra igenom listan!

Bästa iPhone-receptappar från 2020

# 1. Yummly recept & receptlåda

Om du vill stärka din matlagningsförmåga kan Yummly vara ett utmärkt alternativ för dig. Det låter dig utforska mer än en miljon recept från toppwebbplatser som AllRecipes, Epicurious, Food52.

Enligt ditt unika test rekommenderar appen recept och relaterade artiklar. Du kan spara och ordna de recept du gillar i samlingar. Titta på videorna för att förbättra din matlagningsförmåga. Dessutom har du möjlighet att spåra näringen av maten du äter och förbli i form.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Matnätverk i köket

“Food Network in the Kitchen” är en fantastisk receptapp. Från Bobby Flay, Alton Brown till Guy Fieri, det ger dig direkt tillgång till ett antal av dess populära recept. Vill du hitta något mycket speciellt? Du kan även söka recept efter kock, kurs och nyligen sänd.

Du har möjlighet att bläddra bland 70 000 olika recept. Med iMessage-appen kommer du att kunna söka och dela ditt favoritrecept direkt från meddelandeprogrammet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Epicurious

Epicurious är en fröjd för inte bara de som älskar mat utan också för dem som har en enorm förkärlek för att laga läckra recept. Vilken rubrik för den här appen är den enorma samlingen med drygt 35 000 recept från kända förlag som Bon Appetit, Gourmet, HarperCollins. Förutom att utforska mycket många rätter, kan du också se recensionsrecensioner och betyg.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Fit Men Cook - hälsosamma recept

Om du letar efter hälsosamma recept är Fit Men Cook från Kevin Curry den perfekta appen för detta. Det visar praktiska recept som, förutom att vara friska, också är lätta i fickan. Motivet bakom detta är att laga mat som är god och aldrig tråkig.

Appen mjukar din matinköp genom att ordna dina receptlista i gång och därmed hjälpa dig att snabbt hitta de föremål du behöver. Det finns enkla steg-för-steg-instruktioner för att förenkla alla metoder som ser svåra ut för dig. Mer än sex hundra recept med nya tillagda varje månad och en robust sökning som låter dig se alla recept som innehåller de sökta ingredienserna gör Fit Men Cook till ett måste!

Pris: $ 3,99

Ladda ner

# 5. Receptgalleri

Receptgalleriet låter dig snabbt hitta och spara maträtt. Med den avancerade OCR-tekniken (Optical Character Recognition) kan den fånga all information korrekt.

Den inbyggda webbläsaren låter dig snabbt ta reda på vilket recept som helst. Du kan skapa anpassade kategorier av de sparade recepten och ordna dem i önskad ordning. ICloud-stödet gör att du kan synkronisera recepten för att komma åt dem bekvämt från någon av dina enheter.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 6. Gott

Som namnet går kommer appen aldrig att låta ditt matliv vara smaklöst någonsin! Som serverar dig en kokbok med mer än 4000 recept har den här lyckats vinna en plats bland topprankade appar.

Du kan ta ett recept i trend och följa steg-för-steg-instruktioner för att ta dig fram till utsökt mat. Du kan också utforska mat enligt ditt humör, anpassa ingredienser och njuta av favoriträtterna du väljer. Det spelar ingen roll om du är vegetarian eller inte; Tasty är en lovande app för alla som älskar att prova nya recept.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Cookpad

Cookpad är en intressant app att dela och hitta olika recept. Du kan bläddra bland några super läckra recept som publicerats av folket du följer. Det visar också de hetaste recepten på nätet.

Du kan snabbt söka i ett visst recept efter namn, ingredienser, livsmedelstyp, etc. Om du gillar något recept kan du spara det för att komma åt det senare. Vill du låta andra veta din specialrätt? Publicera din favoriträtt för att få uppskattning från likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. BigOven

Vill du skärpa din matlagningskunskap? BigOven skulle vara ett utmärkt val. Med en monströs samling med mer än 350 000 recept har den allt du skulle vilja prova på.

För att få mer inspiration, kolla vad dina vänner och nära och kära lagar mat. Du kan helst organisera dina recept i olika mappar och filtrera dem efter kategori. Dessutom låter BigOven dig också skapa en delad matvarulista för ditt hushåll och sortera artiklar efter receptet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Recepthållare

Recept Keeper är en bra receptarrangör och måltidsplanerare. Med appen kommer du snabbt in i dina recept och ordnar dem perfekt. Med recept från tidskrifter och webbplatser kan du skapa en bra kokbok.

Du kan också importera recept från dina favoritwebbplatser och lägga till ingredienser i din inköpslista. Med hjälp av måltidsplaneraren kan du planera smaskiga rätter för veckan och även lägga till dem i din inköpslista.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Grottmästarfest

Caveman Feast består av mer än 250 paleo-recept som Paleo French Toast, grillad buffalo räka etc. Tack vare den enkla illustrationen kan du enkelt följa dessa hälsosamma recept och förbättra din kondition.

Lägg till anteckningar i dina recept och använd näringsdata för att spåra kalorin. Enligt ditt mål kan du öka / minska receptportionerna. Du har också möjlighet att lägga till recept i din inköpslista och planera måltiderna för hela veckan.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Jag gillar de här apparna mycket. Bortsett från att låta dig upptäcka nya rätter, låter de dig också finpussa din matlagning. Oavsett om du bara är en foodie eller en blivande mästarkock, kan de perfekt tjäna ditt syfte.

Saknas någon av din favoritreceptapp för iOS i listan? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Missa inte:

  • Bästa köksgadgets
  • Fitnessappar för iPhone
  • Bästa löpande appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found