Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för löneadministration 2021

Blir spårning av anställda, betalning och beräkning av betalning en tråkig uppgift? Då bör du prova en av dessa bästa lönehanteringsappar för iPad och iPhone. De kommer inte bara att förenkla din uppgift utan lindra mycket stress.

Med flexi-timings, olika punch-ins, fält- eller frilansarbetare har spårningsanställda och deras respektive betalningar blivit omöjliga att hantera. En löneadministrationsapp låter dig kontrollera klockans in / ut-tidsinställningar, ange betalningar för specifik tjänst eller arbetare. Bäst av allt, de erbjuder ett enkelt gränssnitt och en mängd funktioner, vilket gör ditt jobb enklare.

Bästa iPhone- och iPad-appar för lönehantering

1.Paychex Flex

Appen är speciellt skapad för registrerade Paychex Flex-användare (paychexflex.com) och ansluter arbetsgivare och anställda. När de är inloggade kan arbetsgivare redigera, granska och skicka in löner när du är på språng.

Tack vare säkerhetskopiering från molnet kan du återuppta inlämningen på vilken enhet som helst, oavsett om det är surfplatta, telefon eller stationär dator. Dessutom kan allt från anställdsprofil, skatteavdrag, lämningar till hälsa och fördelar nås via appen.

De anställda har också tillträde till liknande anläggningar. De kan snabbt kontrollera sina stubbar, pensionsbalanser, hälso-, tand- och livförsäkringsförmåner.

En viktig funktion är säkerhet; appen innehåller Touch ID och Face ID-autentisering för både anställda och arbetsgivare.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. TSheets Time Tracker

TSheets erbjuder en spelförändrad tidsbaserad spårnings- och schemaläggningsapp. Tack vare appen kan anställda slå in och ut från sin arbetsplats med sina iPhones.

Med funktionen "Vem arbetar" kan du spåra dina anställda och vem som arbetar med vad i realtid. Du kan också dra och släppa skift, tilldela jobb, lägga till anteckningar, ändra scheman och ta emot varningar för försenade klockor eller övertid.

Dessutom spårar appen också GPS-poäng för anställda, vilket ger ett kostnadseffektivt alternativ till geofencing. Appen dödar behovet av fysiska tidrapporter eftersom all data sparas elektroniskt.

Sammantaget blir både löner och fakturering snabbare och billigare. TSheets erbjuder sömlös integration med QuickBooks, Square och Gusto för att förenkla ditt backoffice-arbete.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Paycor Mobile

Om ditt företag har ett Paycor-konto kommer mobilappen att ta med alla anmärkningsvärda HR-funktioner till din handhållna enhet. Anställda kan slå in / ut, se sina tidskort och rapportera om stans saknas.

De kan också begära tidsavbrott, kontrollera aviseringar, företagskataloger, arbetsscheman etc. När det gäller arbetsgivaren eller chefen kan de godkänna tidskort, tidsbegäran och arbetsflöden.

Dessutom kan arbetsgivaren lägga till / redigera / ta bort slag för anställda och spåra sökandens framsteg och schema. Appen stöder också Push Notification för förfrågningar, godkännanden, uppgiftsallokeringar och meddelanden.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Hours - Hours Calculator

Inte en fullständig app för löneadministration, men Hours lyckas få jobbet gjort effektivt. Du kan antingen klocka in eller lägga till timmar manuellt i loggen, kontrollera det totala antalet arbetstimmar.

Appen beräknar den intjänade lönen därefter. Utöver det kan du också kontrollera detaljer om skatteavdrag.

Exportera data från arbetshistoriken i det format du vill för delning eller säkerhetskopiering. Även om det är särskilt förmånligt för personer med flera jobb kan det vara till nytta för spirande företag. som inte vill betala stora buggar för löneadministration ännu.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SurePayroll för arbetsgivare

Ett gratis tillbehör för alla befintliga SurePayroll-kunder, appen låter dig hantera löner på språng. Oavsett om det gäller anställda eller oberoende entreprenörer, oavsett om det gäller tim- eller månadslön, kan SurePayroll hantera alla betalningar.

När den väl är inställd tar den automatiska lönefunktionen hand om betalningar. Du kan redigera, lägga till eller ta bort anställda eller betalningsmetoder efter behov.

Appen beräknar också automatiskt rätt skatteavdrag för varje anställd. Dessutom arkiverar appen och betalar federala, statliga och lokala löneskatter online, tillsammans med garanterad skatteregistrering.

Perfekt för småföretagare eller hushållschefer eftersom de kan vara mer uppmärksamma på andra frågor. Viktigast är att all kommunikation är krypterad och inloggningssessioner slutar automatiskt när de är inaktiva.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Kvadratisk lön

Byggd av Square, erbjuder denna app prisvärd lönesättning för fullservice. Importera tidkort eller ange teamets timmar och låt appen hantera resten formaliteter.

Ett team av specialister kommer att se till att dina anställda får betalt, att löneskatt, federala och statliga skatter också är uppdaterade.

Oavsett om du vill göra betalningar till W2-anställda eller 1099 entreprenörer kan Square Payroll ta hand om allt. Du kan också få tillgång till överkomliga förmåner för dig och dina anställda.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Nämligen

En allomfattande HR-programvara som tar hand om betalningar, förmåner och skatter. Byggd för både anställda och arbetsgivare, använder nämligen kraftfull teknik för att förenkla allt HR.

Plattformen gör det möjligt för anställda att hantera tidrapporter, löv, lägga upp uppdateringar och dela foton. De kan till och med kolla in företagets sociala nyhetsflöde från appen.

Tillsammans med att dra av förmåner och lämna in skatt automatiskt gör Namely också rapportering vid årsskiftet superenkelt. Appen säkerställer också att dina föreskrifter överensstämmer med lokala, statliga och federala lagar.

I ett nötskal synkroniserar appen HR- och lönedata och förenar anställda och chefer på en sida.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. QuickBooks löner

En av de mest uppskattade apparna för lönehantering, QuickBooks, är särskilt bra för praktiska arbetsgivare. Det gör inte saker automatiskt men erbjuder betydande hjälp för alla relaterade jobb.

Du kan enkelt skapa lönecheckar för anställda och entreprenörer och betala arbetare via direktinsättningar. Appen hjälper dig också under e-betalningsskatter och e-filformulär i alla 50 stater.

Påminnelserna om kommande lönedagar och skattefrister säkerställer att du inte behöver betala böter. Det håller all din data skyddad med hjälp av bankövervakningen på högsta nivå.

Appen fungerar med Intuit Online Payroll, QuickBooks Online Payroll, Intuit Full Service Payroll, QuickBooks for Mac Payroll och Intuit Online Payroll för Accounting Professionals.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Hubstaff - GPS-tidsspårning

En smart tidspårnings- och lönehanteringsapp som också innehåller GPS-spårning. Med funktionen kan arbetsgivaren hålla reda på platsen för arbetskraften.

En online-instrumentpanel och realtidsrapporter gör att du kan granska tidrapporter, se vem som arbetar för närvarande och styra alla inställningar ner till användarnivå.

För betalningar kan du välja lönesats (timme eller fast), metod och betalningsperiod, och resten sker automatiskt. Med arbetsloggar får du reda på anledningen till att någon är frånvarande eller sen.

Den är integrerad med mer än 30 andra projektledningsprodukter som Quickbooks och Basecamp. Dessutom har utvecklarna optimerat appen så att den inte äter upp batteriet massivt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Zenefits

Zenfits innehåller HR-system, löner och fördelar i en enkel app. Det synkroniseras smart och automatiskt löner med resten av HR för att göra ditt liv enklare.

Plattformen låter dig spåra arbetstid, hantera löner och förmåner i enlighet därmed, godkänna avbrott och schemalägga uppgifter. Zenfits håller ditt företag kompatibelt genom att automatisera de flesta jobb, inklusive beräkning och arkivering av löneskatter.

För anställda fungerar appen med en enda HR-programvara. De kan klocka in, begära ledighet, kontrollera försäkringar och flexförmåner och få kontakt med sina medarbetare via själva appen.

Medan du måste ha ett Zenefits-konto för att få tillgång till andra funktioner, integrerar appen sömlöst löner i redovisnings- och 401 (k) plattformar som du redan använder.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Ta nu kontroll över lönehanteringen genom att använda dessa överlägsna appar till din bästa fördel. De kan utan tvekan öka arbetsproduktiviteten och åstadkomma välbehövlig bekvämlighet för att hålla reda på anställdas resultat. Har jag glömt att inkludera någon av dina bästa löneadministrationsappar för iOS i den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du vill läsa dessa relaterade applistor:

  • Bästa CRM-appar för iPhone och iPad
  • Bästa iPad-appar för hantering av beställningsposter
  • Den bästa affärskortläsaren för iO
  • Appar för iPhone-mottagningsspårning
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found