Blogg

Bästa liveströmmande cricketappar för iPhone 2020

Som cricketfans verkar vi aldrig få nog av spelen. Från att spåra alla de senaste nyheterna relaterade till våra favoritlag, hålla en flik på live-styrkortet till livestream, vi vill alltid hålla koll på mer. Och det är det som kallas fanatiker! Att veta att Cricket World Cup 2019 bara är på väg att starta, jag är säker på att dyra fans vill utforska de bästa cricket-livestreamingsapparna för iOS för att komma ikapp med spelen i sin egen takt. Av flera alternativ har jag listat ut de mest spännande apparna för att hålla de passionerade anhängarna på laddningen.

Bästa iOS-appar för Cricket Live Streaming 2020

1. Hotstar

“Hotstar” är mycket mer än bara en enkel app för live-streaming cricket-matcher. Bortsett från att ge dig live täckning av cricket spel, underhåller appen dig med massor av filmer och TV-program. Och åh, det erbjuder också speciella shower för sina premiumprenumeranter.

Så om du vill få en app som kan leva upp till ditt cricketbehov och också krydda din filmtid eller binge-watching, måste Hotstar utan tvekan vara en toppsatsning.

Förutom cricket kan du använda den här appen för att komma ikapp med fotboll, hockey, badminton, formel 1-racing, tennis, bordtennis, live tennis Grand Slams och Kabaddi.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Willow

"Willow" påstår sig vara den bästa cricket-appen för iOS. Efter att ha tittat noggrant på vad denna app har att leverera kan jag säkert säga att det är upp till märket. Oavsett om du vill titta på live-action eller spåra live-resultatkort kan du göra det elegant.

Du kan titta på videor av alla fantastiska fyror och massiva sexor. Och om du någonsin missar någon match kan du se hela omspelningen. Dessutom finns det också ett alternativ att lägga till coola videor till din favoritlista för snabb åtkomst.

Dessutom, för att få ut så mycket som möjligt av alla funktioner måste du gå till Willow Premium-prenumeration som är tillgänglig för 9,99 USD / månad.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. JioTV

För strömmande live cricketmatcher är “JioTV” rätt på pengarna. Anledningen till att det är en stor sak är att det låter dig komma åt över 500 kanaler inklusive mer än 60 HD-kanaler. Så oavsett om det är Star Sports, Sony Six HD, Sony ESPN HD, NEO Sports, Neo Prime eller DD Sports, så finns alla sportkanaler precis vid fingertopparna.

Därför kan du titta på dina favoritmatcher oavsett var de strömmar. Du kommer att markera program som favoriter och till och med ställa in påminnelser för att aldrig missa någon stor kommande fixtur. Det låter dig också spela in program så att du kan se dem senare.

Dessutom har denna underhållningsapp stöd för över 15 språk. Med detta sagt behöver du Jio-nummer eller Jio Service ID för att registrera dig för den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Cricket Australia Live

Om du följer cricket Australien måste det vara din bästa tillgång. Med den här appen kommer du att kunna streama herrar och kvinnors internationella matcher som spelas i Australien. Det ger också livestreaming av KFC BBL och Rebel WBBL.

När du är på språng kan du lyssna på matchernas radiosändningar. Kolla in höjdpunkterna för att återuppleva massiva sexor, fantastiska fyror och fantastiska fångster som visade sig vara spelbytarna.

Dessutom ger det också de senaste cricketnyheterna så att du kan hålla dig uppdaterad om alla större tillkännagivanden tillsammans med mind-spel före och efter matchen!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Tio sporter

Att vara cricket-fan, skulle du gärna ha Ten Sports till ditt förfogande. Den är utformad för att vara en one-stop-plattform för sportälskare.

Förutom att du kan titta på cricketmatcher kan du också få live täckning av fotboll, hockey, tennis, bordtennis, snooker och fotboll. Så det spelar ingen roll om du vill titta på OS, Cricket Worldcup 2019, FIFA World Cup, UEFA European Championship, Hockey Champions Trophy eller Australian Open, den här appen kommer att hålla dig mitt i all action.

Ännu bättre, den har en speciell matningsavdelning där du snabbt kan kolla in de senaste historierna.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Vad är ditt val?

Nu när du har de bästa cricketapparna i rad, missa aldrig några stora stunder. Och om du aldrig kunde komma ikapp live-action, dra nytta av höjdpunkterna för att hålla dig synkroniserad med allt.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Bästa Cricket-spel för iPhone och iPad
  • Word Games för iPhone och iPad
  • Bästa Ninja-spel för iPhone och iPad
  • Bästa FPS-spel för iPhone och iPad

Förresten, vilken är din favorit cricket-app och varför? Berätta namnet på din favoritapp.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found