Blogg

Bästa iPhone 6s läderfodral 2021

Låt oss inte ta fler chanser när vi har många premiumläderfodral som bombarderar marknaden. Några av läderfodral är helt handgjorda och tillverkade till perfektion. Vi har handplockat de 10 bästa skinnfodral för iPhone 6s för att göra din sökning enkel. Bara kryssa runt, och vi är säkra på att du kommer att köpa ditt favoritläderfodral till iPhone 6s.

1. TUCCH

Tucch presenterar sin läderväska i sex livfulla nyanser för att imponera på dina ögon. Plånboksfodralet skapar ett oemotståndligt överklagande med sin finess och hantverk. Skalet är tillverkat av förstklassigt PU-läder och ger ett omfattande skydd för din iPhone 6s.

För mer skydd har Tucch placerat ett slitstarkt, mjukt TPU-innerfodral med en dämpad stötdämpande kant som säkerställer säkerhet från fall och stötar. Kontrollera de tre kortplatserna och kontantfickan för att lagra dina kreditkort och betalkort.

USP: Omfattande skydd

Kolla in på Amazon

2. CM4

Äkta läderfodral från CM4 är inte bara ett fodral, och det är en semi plånbok. Den kan bära tre kort och lite kontanter. Bortsett från premiumutseende och snygga funktioner ger CM4-fodralet fullskydd mot droppar. Platta skärmskydd ger fullständig säkerhet från repor.

CM4-fodralet i äkta läder är ett av de 10 bästa läderfodral för iPhone 6s. Dessutom finns det sex färgalternativ tillgängliga: Svart Onyx, brunt läder, champagneguld, gunmetalgrått, Stillahavsgrönt och rött skurk.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

3. Zover

Zover ger en rikare färgpalett för att fånga din uppmärksamhet. De sju färgerna skapar en regnbåge av livfulla nyanser. Detta läderfodral är tillverkat av förstklassigt toppkornigt läder, som är dubbla garvat enligt guldklassade LWG-miljöprotokoll.

Utan att lägga till onödiga knick-knacks har Zover tillverkat en minimalistisk stil i detta enkla läderfodral. På äkta läder har Zover installerat en magnetisk förslutning för att skydda dina kredit- / betalkort och kontanter i kortplatserna.

USP: Premium toppkornigt läder

Kolla in på Amazon

4. Exinoz Classic

Eximonz plånboksfodral är 100% handgjort av Vintage PU-läder. De exakta utskärningarna ger enkel åtkomst till alla portar och funktioner på iPhone 6s. Eximonz plånboksfodral kan bära upp till tre kort och ibland kan det också användas som kickstand för att titta på videor eller filmer i handsfree-läge.

Väskan är designad speciellt för iPhone 6s; det passar inte någon annan Apple iPhone. Slutligen finns det inga färgalternativ tillgängliga.

USP: Vintage PU-läder

Kolla in på Amazon

5. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci är designad speciellt för iPhone 6s. Den är gjord av premium vegan läder och kan bära tre kort tillsammans med lite kontanter. Den har en kickstand och FaceTime-stativ, så att du kan titta på filmer eller ringa ett videosamtal i handsfree-läge.

Framför allt är fodralet kompatibelt med de flesta magnetiska bilfästen och selfiesticks. Den enda nackdelen är att det inte finns några färgalternativ.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

6. AceAbove

AceAbove-fodralet är tillverkat av läder; skyddar alla fyra hörnen från normala fall och stötar. Väskan kan bära dina ID-kort eller kreditkort tillsammans med lite kontanter. Den har också en kickstand-funktion för att enkelt titta på videor eller läsa en e-bok.

Alla fyra hörnkanter är upplyfta för att ge skärmen extra skydd från att vidröra marken. Slutligen erbjuder AceAbove-fodralet två färgalternativ: Svart och mörkbrun.

USP: Plånboksdesign

Kolla in på Amazon

7. Jisoncase

Enkelhet personifierad! De två orden definierar detta fantastiska fodral från Jisoncase för din iPhone 6s. Du kommer att bli fascinerad av dess finish och bruna nyans som ser bra ut när du håller telefonen i handen. Lätt att installera, du kan bekvämt glida din telefon i fickorna.

Du hittar inga sömmar i fodralet. Det förstklassiga fodralet är tillverkat av premium och äkta läder; du känner lukten av naturläder. Och kolla även de naturliga variationerna i skinnet.

USP: Äkta läder utan sömmar

Kolla in på Amazon

8. Apple

Du äger en smartphone från Apple, och vad sägs om att skydda din enhet från Apples läderfodral? Visst, jag skulle vilja ha den här idén och valde därför detta ärende åt dig. För att ge lyxig känsla har Apple använt specialgarvat och färdigt europeiskt läder för att tillverka detta fodral till din iPhone 6s.

Det är otroligt bekvämt att installera fodralet; häll sedan telefonen lätt i fickan. Skalet behåller din smala profil på din telefon. Dessutom skyddar dess mjuka mikrofiber inte bara din telefon utan låter dig hålla telefonen fast i dina händer.

USP: europeiskt läder

Kolla in på Amazon

9. Labato

Äkta läder med handgjord teknik är höjdpunkten i detta läderfodral tillverkat av Labato för din iPhone 6s. För din enhets säkerhet har Labato skapat ett fodral med precisionspassning, förstärkta hörn och bekväm magnetisk förslutning. Alla dessa funktioner ger allroundskydd till din telefon.

För att hålla skalet funktionellt erbjuder Labato två kreditkortsplatser och en ficka för att förvara lite pengar. Medan din telefon täcks av detta fodral kan du enkelt komma åt alla portar och kontroller på telefonen.

USP: Kickstand design

Kolla in på Amazon

10. Bcov

Här är något för alla damer med krävande smak. Den unika designen och den iögonfallande färgkombinationen hjälper dig att sticka ut i mängden. Oavsett var du är kan du enkelt fånga några ögon.

Repor? Vem bryr sig om skadan? Vem som helst kan knappt märka dessa repor eftersom de redan bländas av den vackra designen och de livfulla färgerna. Läderfodralet finns i 19 olika mönster och färger.

USP: Unik design

Kolla in på Amazon

Det är allt folk

Vad är ditt val?

Läderfodral lägger till mycket stil till din iPhone 6s. De är mitt första val eftersom läderfodral har en perfekt balans mellan stil och styrka. Dessutom ger dessa fall tillräckligt med utrymme för att lagra kreditkort, betalkort, ID och kontanter.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 6s vattentäta fodral
  • Bästa iPhone 6s skärmskydd
  • iPhone 6s bältesklämfodral
  • Bästa iPhone 6s-fodral
  • Bästa iPhone 6s Clear Case

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found