Blogg

Bästa Apple TV-laddningsställen 2021

Efter en tröttsam dag vill du ligga i en bekväm stol för att titta på Apple TV. Men din Apple TV Remote saknas, och värre, den laddas ur när du äntligen hittar den. Du tror att din kväll är bortskämd. Du önskar att du hade ett Apple TV fjärrladdningsställ för att hålla fjärrkontrollen säker och laddad.

Jag sökte omfattande på nätet och hittade några av de bästa laddningsdockorna för Apple TV Remote. Medan jag gjorde det hittade jag också en lönsam lösning för att rensa röran av laddningskablar eller anslutningskablar. Svaret på alla dina problem när det gäller förvaring, laddning och röriga ledningar är den här artikeln och tillbehören som nämns nedan.

Bästa laddningsdockor för Apple TV Remote

# 1. TotalMount Apple TV fjärrhållare

Oavsett om du är orolig för att förlora din Apple TV Remote eller irriterad av alla ledningar som syns, erbjuder TotalMount en utmärkt lösning för båda problemen. Som namnet antyder är det i grunden en fjärrhållare som kan monteras på sidan eller baksidan av din TV med ett kvalitetslim.

Den inbyggda dockningsstationen kan ladda fjärrkontrollen när den är inkopplad, så att den alltid är redo för åtgärder. Dessutom hjälper de två kabelhanterarna som medföljer hållaren dig att organisera och dölja sladdarna. Hållaren är också kompatibel med alla Apple TV-fjärrkontroller.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 2. Holder-Mate 3-i-1 laddningsdocka

Om du är en äkta blå Apple-entusiast kan det här vara det bästa för dig. En dockningsstation som kan hålla och ladda flera Apple-enheter samtidigt. 3-i-1-laddningsdockan rymmer din Apple TV Remote, AirPods, smartphone ?, surfplatta och Apple Watch.

Tack vare ett kabelhanteringssystem med tre hål kan du också ladda tre enheter samtidigt. Intressant är att materialet för varje avsnitt skiljer sig beroende på vilken produkt det kommer att innehålla. Mobiltelefonstället och AirPods-dockan är byggda av tungt aluminium för att klara enhetens vikt. För att skydda din Apple Watch från repor har hållaren silikon utan repor. Dessutom säkerställer 6 st halkfria gummifötter under stativet att ytan på ditt bord inte skadas.

USP: Lämpligt material som används för varje laddstation

Kolla in på Amazon

# 3. Native Union Dock +

Den minimalistiska och eleganta designen på Dock + kompletterar perfekt den eleganta Apple TV-fjärrkontrollen och andra Apple-enheter. Oavsett hur snygg en laddningsstation ser ut, kan ledningen bomba hela överklagandet. Inte med Dock + eftersom det kommer med en matchande blixtkabel, det är lika smakfullt.

Lådan innehåller också tre separata adaptrar som låter dig ansluta olika enheter till stationen. För att garantera din enhets säkerhet är dockan konstruerad med silikon och aluminium. Att installera Dock + är också ganska enkelt och tar cirka 15 sekunder. Dessutom behöver du inga specialverktyg eftersom komponenterna är exakt konstruerade för att fästa ihop utan skruvar ordentligt.

USP: Matchande blixtkabel

Kolla in på Amazon

# 4. elago D laddningsstation

En dockningsstation som är stark, flexibel, smart, elegant, lättanvänd och mångsidig. Du kan parkera det här cylindriska stativet bredvid Apple TV-enheten eller på sidobordet. det kommer att se bra ut överallt. Den är speciellt designad för Apple Lightning-kabel och stöder Apple TV (Siri-fjärrkontroll), iPhone, AirPods, iPad mini, Trådlöst tangentbord, Magisk mus.

Det yttre skyddet av kisel repar eller skadar inte din enhet eller kabel. Medan den inre aluminiumcylindern säkerställer att elago D-stativet kan hålla vikten på dina enheter. Dessutom är laddningsplatsen utformad så att enheten inte glider. För att sätta in blixtkabeln i kortplatsen, separera helt enkelt den övre och nedre kåpan. Produkten finns i svart och silver.

USP: Silikon yttre skyddar mot repor

Kolla in på Amazon

# 5. elago 3 i 1 laddningsnav

Om du älskade funktionerna i elago D-stativet som nämnts ovan, skulle du falla över huvudet för den här produkten också. Tillverkad med högkvalitativt silikon, detta laddningsnav är flexibelt och hållbart. Flexibilitetsfunktionen sträcker sig också till enheter som du kan ansluta från Apple TV-fjärrkontroll till Apple Watch.

De tre kabelhanteringshålen i den bakre änden gör att du inte bara kan ladda flera enheter samtidigt utan också hålla kablarna i bakgrunden. Enligt min åsikt, om din Apple TV placeras i sovrummet, är elagos laddningsnav ett perfekt tillbehör för ditt nattduksbord. Allt från dina AirPods, iPhone, Apple Watch till din Apple TV-fjärrkontroll placeras säkert och laddas bredvid dig.

USP: Laddar flera enheter tillsammans

Kolla in på Amazon

# 6. Twelve South HiRise 2

Redan ett mycket populärt och pålitligt laddningsställ för iPhone & iPad. Eftersom HiRISE 2 använder blixtkontakt kan den också driva din Apple TV Siri-fjärrkontroll. Prata om att döda några fåglar med en pil.

Ganska kompakt i sin struktur, kan stativet passa perfekt även på de minsta skrivborden. Dessutom tillför metallkroppen efterföljande vikt vilket säkerställer tillräcklig stabilitet. Den unika kombinationen av stabilitet och kompaktitet gör det möjligt för användare att ta bort TV-fjärrkontrollen med en hand.

Enheten finns i svart, silver och vit. Du kan också välja en förfinad version av den här modellen, kallad HiRise 2 deluxe. Denna modell levereras med Lightning + Micro-USB-kablar som sparar dig från att jaga kabeln varje gång.

USP: Enhänt iDevice-borttagning

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare

Laddningsställ för Apple TV-fjärrkontrollen som listas ovan är utvecklade för den ursprungliga Apple-blixtkabeln, och därför räknar jag dessa produkter till de bästa laddningsdockorna. Nu har din originalkabel inte bara en perfekt passform, den är också skyddad mot slitage.

Med tanke på våra olika krav kan ditt val skilja sig från mitt. Föredrar du ens en laddstation eller tycker du om den traditionella laddaren? Vilka av dessa produkter gillade du mest, eller har jag saknat din favorit? Dela dina kommentarer med oss.

Missa inte:

  • Bästa Apple TV-appar för lärande
  • Bästa trådlösa hörlurar för Apple TV
  • Så här använder du din iPhone eller iPad som Apple TV Remote
  • Bästa Apple TV Remote Cases
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found