Blogg

Bästa Apple TV 4K-tillbehör 2021

Du har tittat på dina favoritfilmer, spelat spel och lyssnat på din musik på Apple TV. Men bryr du dig om din premiumenhet? Om inte, tänk på dina Apple TV-tillbehör. Dessa tillbehör skyddar inte bara din smart-TV utan förbättrar också din tittarupplevelse. Jag har tagit noga med att välja en kringutrustning som matchar din premium set-top-box. Nu kan du lyfta din hemunderhållning till nästa nivå med de bästa Apple TV 4K-tillbehören.

1. 4K HDMI-kabel från Belkin

Anslut din Apple TV till din TV med en 4K HDMI-kabel från Belkin. Du kan också använda den här kabeln med dina strömmande enheter, spelkonsoler, Blu-ray-spelare, projektorer och mer. Denna kabel stöder 4K / 120Hz upplösning och bildhastigheter.

Njut av överföringshastigheter på upp till 48 Gbps och Dolby vision och HDR 10-kompatibilitet. Denna HDMI-kabel på 6,6 fot levereras med två års begränsad garanti.

USP: 48Gbps överföringshastighet

Kolla in på Amazon

2. SteelSeries Nimbus trådlös spelkontroll

Denna spelkontroll är speciellt utformad för Apple TV. Styrenheten har 40+ timmars uppladdningsbart batteritid, vilket gör att du kan spela dina favoritspel i timmar tillsammans på Apple TV.

Kontrollera att menyknappen på kontrollenheten; den här knappen hjälper dig att navigera direkt i innehållet. Har du en partner som kan leka med dig? Anslut nu två styrenheter för multiplayer-spel.

USP: 40+ timmars uppladdningsbart batteritid

Kolla in på Amazon

3. AirPods 2

Om du inte vill störa andra när du tittar på din film på Apple TV kan du ansluta AirPods 2 till din Apple TV. Apple lanserade sin andra generationens AirPods med H1-chip och trådlös laddningsanläggning.

Om AirPods 2 inte ingår i din budget kan du också välja den första generationen AirPods. Alternativt kan du plocka upp en trådlös laddningsväska ensam och använda dina nuvarande AirPods.

USP: Trådlöst laddningsfodral

Kolla in på Apple

4. Siri Remote

Siri Remote är den bästa följeslagaren för dig när du tittar på Apple TV. Få fullständig kontroll över din Apple TV 4k och Apple TV HD med Siri. Du kan utforska vad du vill titta på med din röst.

Du kan använda Touch-ytan för att interagera snabbt med din Apple TV. Trådlös Bluetooth 4.0-teknik ansluter fjärrkontrollen till din Apple TV. Det inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatteriet kan laddas via USB till ett datorsystem eller nätadapter.

USP: Fullständig kontroll

Kolla in på Apple

5. Sony X9000F 2.1ch Soundbar med Dolby Atmos

Att titta på filmer med 3D-surroundljud är en otrolig upplevelse för dig och din familj. Du kan njuta av detta på Sony Sound Bar med Dolby Atmos och trådlös subwoofer. Dess sju ljudlägen ger dig full glädje av filmer, musik, spel, nyheter och sport.

För att ansluta ljudfältet till din Apple TV behöver du en HDMI, HDMI ARC eller HDMI eARC. När anslutningen mellan din Apple TV och soundbar har upprättats har du obegränsat roligt. Med ett klick på knappen på fjärrkontrollen kan du konvertera vilket ljud som helst till den uppslukande omgivningen.

USP: 71.2 surroundljud

Kolla in på Amazon

6. Beats Studio 3 trådlösa hörlurar

Ren adaptiv brusreducering (ANC) är en av de uppenbara funktionerna i Beats Studio 3 trådlösa hörlurar. När du konsumerar ditt val av innehåll lyssnar du bara på dialoger och musik, och inte brus. Med en stark batteritid på upp till 22 timmar kan du fortsätta titta på filmer och TV-program på din Apple TV.

Apple har installerat W1-chip i dessa trådlösa hörlurar. Detta chip säkerställer sömlös installation och växling för dina Apple-enheter.

USP: 22 timmars batteritid

Kolla in på Amazon

7. Anker Bluetooth-tangentbord

Anker är ett av de ledande varumärkena för Apples tillbehör. Detta Bluetooth-tangentbord är ergonomiskt utformat för att minska smärta i handleden medan du skriver. Njut av kabel- och rörfri anslutning med din Apple TV.

QWERTY-layout har dedikerade funktionsknappar för att öka din skrivhastighet. Funktionen automatisk viloläge / väckning sparar batteriets livslängd.

USP: Långvarigt batteri

Kolla in på Amazon

8. ReliaMount Apple TV-fäste

Fixa din Apple TV precis bakom din TV och titta på filmer och TV-program. ReliaMount är ett perfekt Apple TV-fäste som du kan fästa på baksidan av din TV med ett speciellt lim.

Detta fäste är kompatibelt med alla Apple TV-apparater inklusive de senaste Apple TV 4K och andra, tredje och fjärde Apple TV-generationerna.

USP: Kompatibel med alla Apple TV-apparater

Kolla in på Amazon

9. elago R1 Intelli-fodral

Tillverkat av slitstarkt och mjukt silikon, detta Apple TV Siri fjärrskal passar perfekt för din fjärde och femte generationens TV-fjärrkontroll. Detta Intelli-fodral ger fjärrkontrollen det bästa grepp- och fallskyddet.

Du kan fästa din TV-fjärrkontroll på valfri metallyta (och TV) eftersom fodralet är utrustat med magnetteknik. Även efter att du har installerat fodralet kan du snabbt komma åt alla fjärrfunktionerna.

USP: Magnetteknik

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Avslutar…

Apple TV är en utmärkt källa till underhållning och därför kräver det särskild vård. Även om inte alla tillbehör kan skydda din "hobbyenhet", kan de verkligen förbättra din TV-upplevelse.

Relaterade inlägg:

  • Lista över appar som finns tillgängliga på Apple TV i USA, Storbritannien och andra länder
  • Bästa 4K-skärmar för Apple TV 4K
  • Spelkontroller för iPhone, iPad och Apple TV
  • Bästa projektorer för Apple TV 4K: Konsumera verklighetstrogna visuella innehåll

Vilket av ovanstående Apple TV-tillbehör gillar du mest? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found