Blogg

Bästa iPhone 6s Plus Bumper-fodral 2021

Den vurm för iPhone 6s och iPhone 6s Plus har redan toppat. Många användare letar efter fall för att skydda sina enheter. Många företag är angelägna om att släppa sina produkter efter lanseringen av iPhone 6s och 6s Plus. Och vi vet att du är ganska upphetsad över att veta det bästa av alla stötfångarfodral som finns tillgängliga för iPhone 6s Plus som användare.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen Ultra Hybrid stötfångarfodral ger din iPhone 6s Plus ett helt nytt utseende med dubbelt skydd. Stötfångarhuset har den hårda PC-ramen och levereras också med stötdämpande TPU-ram.

Det spelar ingen roll om du vill skydda din kamera, hörn eller skärmen på din iPhone 6s Plus, detta stötfångarfodral är ett perfekt val för dig. Tack vare den tydliga bakpanelen kan smarttelefonen visa upp sitt utseende i all sin glans. Och på grund av det mjuka TPU-materialet känns knapparna ganska klickiga.

USP: Ultraklar design

Kolla in på Amazon

2. Crave

Om du ser fram emot att anpassa ditt stötfångarfodral med extra skydd är Crave-fodralet något som du kanske är intresserad av. Det reptåliga bakstycket och det stötdämpande stötfångarfodralet ger dig det bästa skyddet för din iPhone 6s Plus.

Bortsett från det är fodralet extremt tunt och ger knappast någon bulk till din enhet. Den har exakta skärningar för åtkomst till alla portar och funktioner på enheten. Slutligen finns det också två färgval.

USP: 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Kolla in på Amazon

3. Spigen Ultra Hybrid

Trots att Spigen Ultra Hybrid stötfångarfodral inte har baksidan eller frontskärmen skyddar den fortfarande din iPhone 6s Plus från alla hörn. När du installerar det här stötfångarfodralet på din iPhone förblir enhetens originalutseende detsamma eftersom det inte finns något front- eller bakskydd.

Förutom bara skydd ger det din iPhone 6s Plus ett smalare utseende jämfört med de andra fallen på dagens lista. Knapparna kan lätt tryckas och kännas eftersom fodralet varken är för tjockt eller för tunt. Men var säker på chocker och stötar, din iPhone kommer säkert att vara säker.

USP: Imponerande tydlig design

Kolla in på Amazon

4. CrashGuard av RhinoShield

CrashGuard är perfekt när det gäller att tillhandahålla önskad skydd för din iPhone mot oavsiktliga fall. Den robusta konstruktionen har befästs av militär klass. Därför kan din smartphone enkelt komma ut oskadd även från otäcka droppar.

Uttalade knappar känns väldigt lyhörda för klicket, medan de exakta utskärningarna säkerställer att du inte har några problem när du använder enheten. Dessutom kan du välja CrashGuard i så många som 12 charmiga färgalternativ inklusive svart, blå, gul och mer.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

5. SUPCASE

Den smala passformen SUPCASE kostar dig inte mycket jämfört med andra stötfångarfodral. Det kan likna andra funktioner som stötsäker, reptålig, fall och stötar etc.

Det enda som gör det helt annorlunda är lätt att greppa. Ja det är sant! När du använder det här stötfångarfodralet på iPhone 6s Plus är det ganska lätt att greppa, och knapparna är också lätta att använda. Den är lätt och skyddar också din enhet från damm vilket är en ganska viktig funktion.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

6. i-Blason

Om du specifikt letar efter ett stötfångarfodral bara för iPhone 6s Plus är det här ett perfekt val för dig. Andra fodral finns för olika modeller, men den här är bara för iPhone 6s Plus och 6 Plus (släpptes 2014.)

De halkskyddande egenskaperna ger dig ett extra grepp på ytorna så att enheten aldrig glider från din hand och även om den glider är den säker på grund av flerskiktsmaterial i alla hörn. Slutligen finns det också två färgval.

USP: Premium reptåligt material

Kolla in på Amazon

7. JETech

En fantastisk blandning av stil och skydd, JETech gör en cool matchning med din smartphone utan att lägga till mycket bulk till den. Tillverkad av PC och TPU, fodralet har tillräckligt med styrka för att uthärda chock. En annan anmärkningsvärd kvalitet på detta skydd är UV-beständigheten. Därför blir det inte gult och kan behålla glansen länge.

Tack vare de luftdämpade hörnen klarar fodralet lätt. Det finns också en upphöjd ram för att skydda skärmen från början. Slutligen kommer JETech i sex färgalternativ som svart, guld, grå och mer.

USP: UV-beständighet

Kolla in på Amazon

8. LUVVITT

LUVVITT stötfångarfodral är snyggt men ändå elegant i designen och passar perfekt till iPhone 6s Plus-telefonen. Observera att den endast passar skärmmodellen på 5,5 tum.

Eftersom alla stötfångarhöljen har reptåliga, hörnskydd, fallskydd etc. typ av funktioner, ger även detta fodral ett liknande alternativ. Eftersom det inte har något baksida, kommer det inte att påverka iPhone: s utseende.

USP: Stärkta hörn

Kolla in på Amazon

9. Ringke FUSION

Om du inte vill ändra din iPhones utseende och ändå vill skydda den från stötar och fall kan Ringke FUSION-stötfångarfodral vara bäst för din enhet. Skärningarna är perfekta eftersom de är kurviga och snygga i designen.

Detta stötfångarhölje i listan imponerade mig mycket, och anledningen är att det finns olika tillgängliga modeller. Några av dem är fusion black, Fusion crystal view, fusion mint, fusion mirror och smoke black. Alla dessa ärenden är unika och produceras inte av något av företagen, åtminstone till dags dato.

USP: Miljöskyddande droppskydd

Kolla in på Amazon

10. Verna

Verna är det perfekta exemplet på stil och skönhet tillsammans med tillräckligt skydd för din enhet. Den är helt transparent och otroligt tunn; så att du kan flagga din enhet med stil. För skydd har höljen på väskan extra kudde för att absorbera stötar från normala fall och stötar.

När det gäller åtkomst till iPhone har fodralet tillräckligt med nedskärningar i alla portar. Detta ger dig sömlös åtkomst till din enhet när du behöver. Eftersom det är ett transparent fodral finns det inga färgalternativ.

USP: Extremt tunn väska

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favoritförsvarare?

Nu när du har undersökt fallen, låt oss veta namnet på omslaget som kommer att paras ihop med din smartphone. Om du inte hittar något av dina favoritfall på listan, låt oss också veta om det.

Du kan också kolla in andra tillbehör:

  • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus smala fodral
  • iPhone 6 Plus batterifodral
  • Bästa iPhone 6 Plus Folio-fodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.