Blogg

Bästa Podcast-appar för Apple Watch 2021

Din Apple Watch ser till att du aldrig har något att lyssna på, oavsett om det är podcasts eller musikstreaming. Du behöver bara installera appar som tjänar syftet, och du är redo att gå. Med så mycket variation där ute kan det vara svårt att välja vad som exakt ska få. Men oavsett vad du väljer ljudunderhållning hittar du något som matchar din smak i dessa bästa podcast-appar för Apple Watch.

 1. Mulen
 2. Apple Podcasts
 3. Spotify
 4. Ställ in
 5. iHeart
 6. Castbox
 7. Deezer
 8. Nedslagen
 9. Castro
 10. Pocket gjutningar
 11. Outcast för Watch

1. Editor's Choice - Mulet

Det här är en prisbelönt podcast-app som är fylld med många användbara funktioner i ett enkelt, intuitivt gränssnitt, från Smart Speed ​​som skyndar på saker utan att förvränga ljudet till Voice Boost som nivåerar ljudet på varje podcast. Du kan också ladda ner podcaster för att spela senare, även offline.

Naturligtvis får du också personliga rekommendationer och kan skapa anpassade spellistor med smarta filter. Samtidigt finns det inga extra funktioner eller onödig röran. Det bästa är hur anpassningsbart det är. Du kan till exempel välja färgscheman för appen och vara mycket specifik i vilken ordning du vill visa program och avsnitt i ditt flöde.

Pris : Gratis (9,99 USD för premium)

Ladda ner

2. Apple Podcasts

Apples egen podcasts-app är ett utmärkt val för att få gratis ljudhistorier som både informerar och underhåller. Utforska allt från nyheter och sport till komedi och andra underhållande ljudprogram.

Du kan prenumerera på valfritt program utan kostnad och få ett meddelande när nya avsnitt finns tillgängliga. Ladda ner avsnitt och lyssna på din egen tid. Du kan utforska olika kategorier, och avsnittet Editor's Choice hjälper dig att hitta de mest spännande showerna som är värda att lyssna på.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Spotify

Den mest populära musikstreamingsappen är lika fantastisk för podcasts. Njut av ljudunderhållning när du är på språng med Spotify på din handled. Du kan till och med använda din röst för att styra uppspelningen med Siri.

Du kan till och med ansluta till och styra uppspelning på andra enheter som har Spotify Connect aktiverat. Om du går till Premium-prenumerationen kan du njuta av bättre ljudkvalitet, en annonsfri upplevelse och offlineuppspelning.

Pris : Gratis (12,99 USD för premium)

Ladda ner

4. TuneIn

Kombinera din podcastlyssning med radio, nyheter, sport och all den bästa ljudunderhållningen. Det är en allt-i-ett-ljudapp som gör det otroligt enkelt att hålla koll på och lyssna på något du tycker om vart du än är.

Du kan registrera dig för premiumprenumerationen för en annonsfri upplevelse över nyheter, radiomusik och podcasts. Apple Watch-gränssnittet är rent och lättanvänt. Det är perfekt för resenärer eftersom du kan ställa in var som helst i världen och hålla koll på dina favoritprogram.

Pris : Gratis (Premium börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

5. iHeart

Som namnet antyder ger den här appen dig det ljud som ditt hjärta kommer att älska. Det erbjuder musik, radio och naturligtvis podcasts. Följ dina favoritpoddsändningar och se till att du inte missar en enda funktion i den här appen.

Appen samlar alla låtar du älskar i en gratis personlig station som heter 'My Favorites Radio', som är unikt kuraterad just för dig. Spellistorna är inte bara begränsade till din favoritmusik och låtar; appen samlar också en spellista baserat på dina favoritpodcasts och artister.

Pris: Gratis (iHeartRadio Plus: 5,99 USD)

Ladda ner

6. Castbox

Den här appen är en av de bästa podcastapparna för Apple Watch som låter dig hitta, spara, ladda ner och lyssna på dina favoritpodcasts när som helst. Denna app har också utmärkta FM-radiokanaler tillsammans med dussintals ljudböcker för att underhålla dig.

Upptäck populära poddsändningar om olika ämnen, inklusive TV-serier, nyheter och politik, hobbyer och spel och mycket mer. Du kan komma åt över 95 miljoner ljudinnehåll och räkna, inklusive podcaster, ljudböcker, FM-radio h i över 27+ länder.

Pris : Gratis (Castbox Premium: 9,99 USD)

Ladda ner

7. Deezer

Den här är en personlig podcast-app som är lätt att navigera och ger dig många alternativ för att ändra ljudkvaliteten och spara på mobildata om du behöver. Lyssna på globala hits och få personliga rekommendationer och utforska nya ljudupplevelser.

När du registrerar dig för Premium kan du ladda ner dina favoritspår eller podcasts och lyssna offline var som helst. Du får också överlägsen ljudkvalitet, obegränsade hopp och fler alternativ.

Pris: Gratis (12,99 USD för premium)

Ladda ner

8. Nedkastad

Kolla in den här kraftfulla, omfattande och lättanvända podcastspelaren som hjälper dig att upptäcka, lyssna på och hantera utmärkt podcastinnehåll precis som du vill. Det är det bästa valet för att anpassa och organisera dina flöden.

Dessutom gör vissa kraftanvändarfunktioner det värt priset. Dessa inkluderar att bestämma vilka avsnitt som ska strömma och vilka att ladda ner, starta avsnitt från en senare tidpunkt för att hoppa över annonser och möjligheten att spara ett avsnitts ljudfil i molnet.

Pris $ 2,99

Ladda ner

9. Castro

Castro podcast-spelaren är full av funktioner som gör det lättare att spåra dina nuvarande podcasts. Appen låter dig också hantera flera shower samtidigt, direkt på din smartwatch. Med allt bekvämt på din handled kan du enkelt styra din ljudupplevelse.

Den här podcast-appen har ett enkelt gränssnitt som det är enkelt att engagera sig i. Bläddra i ditt bibliotek för att granska katalogen, snabbt få tillgång till stjärnmärkta program och få tillgång till din lyssningshistorik med bara ett par kranar.

Pris : Gratis (Castro Plus: 5,99 USD)

Ladda ner

10. Pocket gjutningar

Den här appen ger dig en lyssningsupplevelse på nästa nivå med en tillförlitlig säkerhetskopiering av sök- och upptäcktsverktyg. Den har en unik uppsättning kraftfulla funktioner som är enkla att använda. Du kan njuta av en obegränsad podcastdatabas som säkert kommer att ha mycket du tycker om.

En del av funktionerna inkluderar möjligheten att automatiskt bygga en uppspelningskö från dina program, trimma tystnader för att påskynda avsnitt och ställa in variabel uppspelningshastighet var som helst mellan 0,5 och 3x.

Pris : Gratis (Plus årligen: 9,99 USD)

Ladda ner

11. Utkast för Watch

Kolla in den här fristående podcastspelaren för Apple Watch som är perfekt för att ladda ner och spela podcasts medan du är på resande fot. När du skapar en spellista startar nästa avsnitt automatiskt, även när Outcast står i bakgrunden.

Den visar grafik- och avsnittbeskrivningar på din klockskärm, och du kan använda den digitala kronan för att enkelt spola fram eller tillbaka. Vad som gör att denna app sticker ut är hur den behandlar klockan som en separat enhet från din iPhone när det gäller podcastlyssning.

Pris : $ 0,99

Ladda ner

De bästa podcastapparna för Apple Watch du borde försöka

Så vilken av dessa podcast-appar för Apple Watch är din favorit? Berätta för oss i kommentarerna nedan och dela med dig av dina podcastrekommendationer också!

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa Apple Watch-appar för studenter
 • Hur man stänger appar på Apple Watch
 • Bästa Notes-appar för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found