Blogg

Bästa Instagram Stories Apps för iPhone 2020

Om någon säger sociala medier är den första appen som dyker upp i mitt sinne Instagram. Och jag är ganska säker på att det är samma fall för alla där ute. Instagram har bokstavligen tagit över sociala medier och är den mest älskade appen över hela världen.

Medan vi har utmärkt hela feedsituationen på Instagram med alla som har ett estetiskt tilltalande flöde med hjälp av olika schemaläggningsappar, lär vi oss fortfarande tricket med Instagram Stories. Som de säger finns det en app för allt där ute. Det blir väldigt mycket svårt att välja ut det bästa från ett hav av appar.

Här har vi samlat en lista över de bästa Instagram-berättelsesapparna för iPhone efter att ha provat några dussintals av dem. Medan några av apparna var fantastiska, var de andra bara kantiga. Att skapa vackra och sammanhängande Insta-berättelser kommer definitivt att öka din engagemangsnivå med din publik, och de skulle vilja fortsätta komma tillbaka. Så utan mer blabber, låt oss gå igenom den här listan.

Bästa iPhone-appar för att skapa engagerande Instagram-berättelser 2020

# 1. Canva

Det här är överlägset min favoritapp för att redigera mina Instagram-berättelser i. Canva har massor av mallalternativ att erbjuda, och du kan anpassa den efter dina önskemål. Jag har gått igenom olika appar för att hitta den perfekta appen Instagram-berättelser, men jag fortsätter att komma tillbaka till Canva.

Det bästa med den här appen bortsett från de många alternativen för grafik och typsnitt är appens förmåga att skapa flera sidor i en mapp. Så vanligtvis skapar jag mappar enligt datum och organiserar alla berättelser för just den dagen i den mappen.

Den enda nackdelen med den här appen är att du måste redigera ditt foto utanför appen och sedan skapa en bild som passar dig.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 2. Vik ut - Skapa berättelser

För de människor som tror på mindre är mer är Unfold appen för dig. Det har funnits ganska länge nu och används för att skapa dessa härliga minimalistiska och stilistiska collage med foton och videor.

Ibland är det bättre att låta dina media prata utan att lägga för många element till berättelserna. Vi vill inte ta bort kärnan i det nu, eller hur?

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 3. Phonto - Text på foton

Den här appen är praktisk för att lägga till teckensnitt på dina foton. Den har ett brett utbud av teckensnitt att välja mellan; Du kan också ladda ner teckensnitt för den här appen för snabb åtkomst. Det skulle vara som en lekplats för alla de människor som har ett sätt med ord.

Jag vet att du kan göra ett ganska anständigt jobb med att skriva över bilder med de vanliga typsnitt som Instagram har att erbjuda men varför inte vara annorlunda? Var lika knäpp och unik med dina teckensnitt och ge dina känslor en individualitet.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 4. InShot - Videoredigerare

InShot är en annan underbar app för att redigera dina Insta-berättelsevideor, den erbjuder en mängd olika alternativ för att färgklassificera och redigera videor enkelt. Det bästa med den här appen är att videorna du skapar kommer att se professionellt ut.

Du kan klippa och klippa dina videoklipp eller justera hastigheten, allt är upp till dig och din kreativitet. Inte bara att du kan dimensionera dina videor så att de passar Instagram-standarderna och inte glömma massor av andra funktioner som den här appen har att erbjuda.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 5. Ett designpaket

Lägg till en mängd färger och massor av liv till alla dina Insta-berättelser med den här vackert lagerade appen. Det skapar excentriska och distinkta bilder som tvingar din publik att fortsätta komma tillbaka.

Något som verkligen skiljer den här appen från alla andra appar är dess enorma community av användare som laddar upp sina egna bilder i appen, vilket hjälper dig att söka inspiration från.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 6. Stop Motion Maker: Life Lapse

Är du ett fan av dessa coola stop motion-videor? Nåväl, Lifelapse är en perfekt app för dig. Det skapar dessa vackra högkvalitativa stop motion-videor. Ditch dina dyra kameror, ta bara tag i dina iPhones och vänta på rätt belysning för att skapa fantastiska stop-motion-videor.

Appen är inte bara begränsad till att skapa stop-motion-videor, den erbjuder olika redigeringsverktyg för att göra dina videor perfekta.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 7. Hype-typ: Rörande textfoton

Denna app används för att animera texten och den skapar dessa riktigt coola textanimationer, bara ett proffstips: använd inte den här appen när du vill att publiken ska fokusera på den vackra bilden du vill lägga upp; använd den bara när du har en blandad bakgrund och du vill att dina användare verkligen ska fokusera på texten och inte på bakgrunden. Låt dina ord bli galna (bokstavligen) med den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Adobe Spark Post

Jag vet att människor kommer att bli superspända när de läser Adobe eftersom det oftast används av proffs men lita på mig, Adobe Spark Post är väldigt användarvänlig. Det skapar vacker grafik, och du kan visa lite kreativitet på pro-nivå med den här appen (utan att vara proffs).

Den levereras med en rad förutformade mallar att välja mellan. Det har också en mängd gratis stockfoton, teckensnitt och filter för att ge en personlighet till dina berättelser.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 9. SNÖ - Skönhet & smink kamera

Snow är en app för alla människor som älskar vintagefilter. Om du vill ge de stora vintage vibbarna med dina historier, så är Snow din app. Inte bara kan du redigera foton i den här appen, men du kan också redigera videor och boomerangs i den här appen och lägga till musik i den.

Till alla dessa funktioner kan du också klicka på felfria selfies och bilder i den här appen också.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 10. Hyperlapse från Instagram

Denna app är av Instagram själv och är ganska cool. Det är mycket lika Timelapse i våra iPhones men med en tweak. Medan du måste hålla din telefon stadig för att fånga en timelapse men med hyperlapse kan du faktiskt skjuta medan du går eller något liknande.

Vad jag tänkte säga är att det inte är nödvändigt att hålla din telefon stadig, kom bara ihåg att inte flytta den frenetiskt annars kommer tittaren att känna sig yr. En annan cool funktion i den här appen är att den stabiliserar videorna i stor utsträckning.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Jag försäkrar dig inte om att dessa appar får din publik att komma tillbaka till dig, men det kommer definitivt att skapa engagerande Insta-berättelser. Nyckeln till en enorm följarebas och den återkommande publiken är att vara konsekvent. Så var så konsekvent och kreativ du kan med hjälp av dessa appar och rocka Instagram-spelet.

Du kanske vill läsa:

  • Bästa appar för att skapa GIF på Mac
  • Bästa iPhone Emoji-appar
  • Hur man laddar ner Instagram-foton och videor
  • Ett perfekt sätt att ladda ner Instagram-foton och berättelser

Låt mig veta i kommentarerna nedan om du har andra appar för att skapa unika Instagram-berättelser.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found