Blogg

Bästa iPad Mini 5 tangentbordsfodral från 2021

Ett tangentbordsväska för din iPad är det som kan förändra ditt liv helt. Oavsett om du är en konsument eller en pro-användare, vill du alltid skriva långa e-postmeddelanden och andra utkast med ett tangentbord. Att jaga och plocka på digitala skärmar tar tid. Av den anledningen använder människor fodral med tangentbordet. För din iPad mini 5 kan du köpa några av de bästa tangentbordsfodral som anges nedan.

Är tangentbordsväskor begränsade till att skriva text på din iPad? Dessa fall går längre än att skriva och ger fullt skydd för din premium-minitablet 2019. Fodral med tangentbordet är tillverkade av högkvalitativa material så att du kan bära din flik bekvämt vart du än går.

 1. Fintie
 2. Yocktec
 3. Snugg
 4. IVSO
 5. Luibor
 6. Arteck
 7. Feitenn

1. Fintie

Fintie har utvidgat sina vingar inom området iOS-tillbehör eftersom varumärket tillverkar olika typer av fodral, inklusive tangentbordsfolio för din mini-iPad. I det här fallet har Fintie använt PU-läder i toppklass. Det avtagbara trådlösa Bluetooth-tangentbordet är snyggt insvept i stativskyddet.

ABS-materialet ger dig samma upplevelse som en bärbar dator. Till skillnad från andra fall har Fintie installerat en fjädermekanism under varje nyckel. Denna teknik ger dig ett taktilt svar vid varje slag; som ett resultat kan du skriva snabbare.

USP: Taktilt svar

Kolla in på Amazon

2. Yocktec

Yocktec har vunnit miljontals konsumenters förtroende med sina värdefulla tillbehör. Detta ultratunna och löstagbara fodral med Bluetooth-tangentbord är speciellt utformat för din iPad mini 5.

Väskan finns endast i två varianter, men båda är extremt imponerande. Ett Bluetooth-tangentbord, ett stativ och en bärväska lyfter fram detta tre-i-ett-funktionalitet.

USP: Avtagbart tangentbord

Kolla in på Amazon

3. Snugg

Snugg har designat ett 360-graders roterbart tangentbordsfodral för din mini-iPad. Denna funktion kan hjälpa människor som ska göra presentationer i kontor och styrelserum oerhört. Du kan enkelt vrida din iPad i 360 grader för att visa dina skapelser för dem som sitter på andra sidan bordet.

Du kan justera din snygga iPad i flera vinklar enligt dina visuella krav. Stark batterilivslängd gör att du kan arbeta på din iPad mini 2019 under lång tid.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

4. IVSO

När ett enda fodral erbjuder flera funktioner finns det chanser att produkten skapar mer röran istället för att bryta. Inte fallet med IVSO, som har tillverkat ultralätt stötsäkert tangentbordsväska i ett stycke för din mini iPad 5.

Medan andra fodral erbjuder silikon-tangentbord ger IVSO ett riktigt tangentbord i bärbar dator för att ge bättre skrivupplevelse. Du kan komma åt alla portar och knappar på din iPad mini även när du använder detta tangentbordsväska.

USP: Keyboardfodral i ett stycke

Kolla in på Amazon

5. Luibor

Luibor har visat sitt utmärkta hantverk på PU-läder genom att göra ett unikt fodral med tangentbord. En av de anmärkningsvärda funktionerna i detta fall är en hälsosam batteritid. När du laddat batteriet på tangentbordet (2,5-3 timmar) kan du använda det i 60 långa timmar.

Detta exakt utskurna fodral ger dig åtkomst till alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPad enkelt. Sammantaget ger det dig 100% prestanda och tillfredsställelse.

USP: 60 timmar arbetstid

Kolla in på Amazon

6. Arteck

Större tangentstorlek är en av de slående funktionerna i Arteck tangentbordsväska för din iPad mini 5. Detta gör din typupplevelse bekväm, snabb och smidig. Inget mer jakt-och-heck-typning på din iPad mini.

Tangentbordsvägen ansluts snabbt till din enhet trådlöst och du kan njuta av 50 timmars oavbruten skrivning; glöm inte att ladda tangentbordet bara i en timme.

USP: 50 timmars användning

Kolla in på Amazon

7. Feitenn

Ett avtagbart tangentbordsväska fungerar alltid bra för affärsresenärer som flyger över hela världen. Du kan snabbt installera och ta bort tangentbordet och packa det i väskan. Tillverkad av premium PU-läder, detta tangentbordsväska är det bästa för att arbeta, skriva eller titta på videor var som helst.

Dess interiör i mikrofiber ger komfort och ett extra skydd av din iPad mini. Den här smarta designen i detta fodral ger mer utrymme mellan tangenterna; dessutom ger dess chiclet-tangenter dig en fantastisk typupplevelse.

USP: Elegant utseende och känsla

Kolla in på Amazon

Det är alla läsare!

Loggar ut…

Ett tangentbordsväska för din surfplatta spelar flera roller förutom dess primära funktion som tangentbord. Du kan skydda din enhet från alla sidor och hörn och du kan använda den som ett fodral för din iPad mini.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPad Mini-tangentbordsväskor
 • Bästa läderfodral för iPad Mini 5
 • iPad Mini 5 skärmskydd i härdat glas
 • Bästa 10,5-tums iPad Air Keyboard-fodral

Vilket är ditt favoritfodral för tangentbord från listan ovan? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found