Blogg

Bästa familjespel för iPhone och iPad 2021

Familjen som spelar tillsammans förblir lycklig för alltid och stannar tillsammans! Planerar du att öka din tid med roligt spel? Vi har samlat de bästa familjespelen för iOS så att du snabbt kan hitta ett spännande spel som kan ge dig timmar av glädje. Dessa spel säkerställer att människor i alla åldrar kan delta i och njuta av att spela. Med fascinerande spel och historia lyckas de hålla extasen vid liv länge. Utan att göra så mycket, låt oss simma över för att upptäcka vad dessa finaste familjespel för iPhone har att erbjuda!

1. Heads Up!

Se upp! har varit mitt favoritkortspel länge. För att spela spelet är allt du behöver göra att gissa ordet på kortet. Du kan spela det med en vän eller några spelare samtidigt.

Mer än 40 temadäck inkluderar kändisar, filmer, djur, accenter, karaktärer och mer. Du kan också rita ett kort bara genom att luta det. Det låter dig också spara videoklippen i ditt spel så att du kan titta på dem senare.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

2. Ord med vänner 2 ordspel

Ord med vänner är ett av de roligaste sätten att få kontakt med din familj och nära och kära. Ladda ner de mest populära ordspel på din iPhone och njut av dess helt nya spellägen designade för ordspelaren i dig.

Utvecklare av det här spelet har intelligent omformat det eftersom det erbjuder fler sätt att utmana dina vänner och familjemedlemmar. Pressa ner dina nerver, förbättra ditt ordförråd och visa dina stavningsförmåga för världen.

Vill du inte leka med familj eller vänner? Du kan spela mot fiktiva karaktärer i Solo-utmaningshändelser. Du kan ändra teman och rivaler två gånger i månaden i den senaste uppdateringen.

3. Hemgata

Vad du kanske inte kan uppnå i ditt verkliga liv kan få det och mycket mer med Home Street. Du kan skapa ditt drömhem i din favoritstad där alla beundrar dig.

Det erbjuder dig många alternativ för att utforma din karaktär vackert. Du kan till exempel ändra ansiktsformer, ögonfärg, frisyrer, kroppsformer, modestilar och mer för att få karaktären att se imponerande ut.

Du kommer att ha en underbar tid i det virtuella grannskapet där du får chansen att bli vän med spelare från hela världen. Åh, missa inte de stora evenemangen med förtrollande temadekorationer!

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Virtuella familjer 2 Dream House

Om livssimulering är din grej bör du inte ge "Virtual Families 2 Dream House" en miss. För att komma igång, adoptera ett barn och starta en lycklig familj. Ge ditt barn mycket kärlek och omsorg och hjälp det att utvecklas till en trevlig person.

Längs vägen måste du vägleda generationerna i din familj. Återställ huset och till och med fixa rum. Dessutom har du också möjlighet att dekorera huset så att det ser attraktivt ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Psych! Överlist dina vänner

Psych! skapas av Warner Bros., som har utvecklat Heads Up! Det här är ett knepigt spel som testar din förmåga att gissa rätt eller nästan rätt svar.

Du måste plocka upp det rimliga och sannolika svaret. Detta spel är perfekt för att lura dina vänner, som skryter om sin intelligens och snabbvishet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

6. Triple Agent

Triple Agent är ett spel för 5 eller fler spelare. Det handlar om spionage, bedrag, illusion och bluffing. Varje spelare tilldelas rollen som hemlig agent eller VIRUS-agent. Antalet VIRUS-agenter kommer alltid att vara färre än hemliga agenter. VIRUS-agenterna måste vända den hemliga agenten mot varandra för att vinna spelet.

Spelare måste passera enheten efter varandra och så frön av bedrägeri. Sammantaget är det ett fantastiskt spel att spela med familj och vänner. Det bästa är att spelet är tillgängligt gratis. Det finns dock några valfria köp i appar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. King of Opera

Ett festspel med flera spelare som är lika glänsande som King of Opera kan lysa upp din tid med vänner och familj. Spelets regel är ganska enkel. Allt du behöver göra är att decimera andra tenorer från scenen och smart undvika tjurtenorn för att bli mästare!

Du kan spela det med upp till fyra spelare. Det finns fem spellägen som underhåller dig länge. Med iögonfallande grafik och attraktivt användargränssnitt ser King of Opera hett ut för en lång rulle!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. Dansfest

Älskar du att skaka ben? Om ja, så kan Dance Party ge dig mycket kul! Se hur dansare utför coola steg och följ dem. Med hjälp av AirPlay kan du stråla innehållet på din Mac och Apple TV för mer njutning.

Utmana andra att låsa horn med dig i dansstrider! Och ge dina 110% för att komma ut som en vinnare. Det bästa med det här spelet är dock att du tillsammans med dans kommer att bränna mycket kalorier och komma i form. Appen låter dig också hålla koll på kalorierna du förbränner och är helt integrerad med Health-appen. Den här är bara iPhone-spel.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. UNO! ™

Ingenting stavar kul som UNO: s klassiska kortspel. Njut av den digitala versionen med den här appen som låter dig skapa ett roligt rum med dina favorithusregler. Det nya ”Kassera allt” -kortet kan helt och hållet ta bort en färg från din hand, medan den berömda ”7-0” husregeln låter dig byta händer med någon annan.

Så det är perfekt för att njuta av det klassiska spelet med några spännande nya regler och vändningar. Du kan också spela online med människor runt om i världen och delta i turneringar. Upptäck nya platser, träffa spännande karaktärer och samla unika belöningar när du har massor av kul.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Party Doodles

Vad sägs om att klotter? Den här är ett spännande tecknings- och gissningsspel. Du kan bilda två lag med tio spelare på vardera sidan. Det turbaserade spelet erbjuder varje spel lika möjligheter.

Med tre svårighetsgrader som lätt, medium och utmanande är spelet utformat för alla. Dessutom kan du också strömma innehåll på Apple TV med AirPlay för att ge mer glädje i spelet. Dessutom finns det också ett alternativ att dela ditt mästerverk på sociala webbplatser som Twitter och Facebook. Detta är ett iPad-spel.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Är du spel för att prova ovanstående spel?

Enligt de senaste studierna lindrar mobilspel din stress och utvecklar din förmåga att fatta beslut bra. Spara några ögonblick för att spela familjespel på din iPhone.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Bästa nummerspel för iPhone och iPad
  • Telefon- och iPad-appar för barn
  • Bästa strategispel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found