Blogg

Bästa iPad Pro 11-tums skärmskydd 2021

Jag kan lita på mina smöriga händer att inte släppa iPad och gå utan ett fodral i några timmar eller till och med en dag. Men tro mig, jag kan inte lita på (inte heller vill jag någonsin) annat än ett förstklassigt skärmskydd för att skydda den vackra och känsliga "Liquid Retina" -skärmen mot repor. Därför har jag redan jagat ut de bästa skärmskyddet för 11 ″ iPad Pro. När det gäller att skydda skärmen ska du aldrig gå till en genväg. Med tanke på de höga kostnaderna för skärmreparationer lönar det sig alltid att vara på den defensiva sidan av staketet. Personligen väljer jag mest skärmskydd i härdat glas främst på grund av maximal hårdhet.

 1. LK
 2. AILUN
 3. MoKo
 4. Supershieldz
 5. SPARIN
 6. BOVON
 7. JETech
 8. iCarez
 9. PULL
 10. ESR

# 1. LK

För att ge din iPad förstklassigt skydd har LK gjort detta skärmskydd av utmärkt 9H härdat glas. Detta glas är reptåligt och splittrigt; det skyddar din iPad-skärm från repor och höga stötar. Liksom AILUN: s är den här produkten också utrustad med oleofobt fingeravtrycksbeläggning för att hålla fläckar och fläckar borta.

Laserskurna öppningar är en höjdpunkt eftersom de hjälper det här skärmskyddet att passa exakt på skärmen på din iPad Pro. När du har installerat skärmskyddet kommer du att älska att trycka på och skriva appar och texter på din enhet eftersom den här högupplösta filmen är beröringskänslig och därför ger dig bättre respons och tydlighet.

USP: Laserskurna öppningar

Kolla in på Amazon

# 2. AILUN

AILUN har 2,5D härdat glas, vilket är kompatibelt med Face ID. Du kan också använda din Apple Pencil med ett jämnt flöde. AILUNs skärmskyddsskydd är fallvänligt; det betyder att du kan använda alla fall på din iPad Pro. För maximalt skydd rekommenderas även AILUNs skärmskydd av experter.

De som älskar att titta på filmer och videor, de kommer att bli imponerade av den höga transparensen hos detta skärmskydd, som har oleofob beläggning. Denna beläggning bekämpar fläckar och fingeravtryck och ger dig en ren och tydlig skärmyta.

USP: Fallvänligt

Kolla in på Amazon

# 3. MoKo

Med en tjocklek på 0,33 mm är MoKos skärmskydd för iPad Pro 11 a lite mer utrustad för att bekämpa splittring. Utrustad med mer slaghållfasthetsförmåga, låter den inte skärmen grova upp av slumpmässiga skrapor.

Den bubbelfria kvaliteten tar bort all smärta från installationen. Så även om du inte är bra på att montera skärmskyddet kommer du att kunna leka igenom. Den andra kvaliteten som placerar MoKo i elitligan är 99,99% klarhet som är mer än tillräckligt för att öka din tittare.

USP: Laserskurna mått

Kolla in på Amazon

# 4. Supershieldz

Supershieldz är ett populärt namn inom skärmskydd för iPhones och iPads. Detta antireflexbehandlade skärmskydd är tillverkat för 11-tums iPad Pro. Även när din iPad färdas från en hand till en annan skyddar dess matta skydd mot fingeravtryck enhetens skönhet och glans.

Supershieldz har använt japansk PET-film av högsta klass för snabb och enkel installation; dessutom säkerställer den här filmen att det inte finns några rester kvar när du tar bort skärmskyddet. Upplev den naturliga känslan när du interagerar med din iPad eftersom den här produkten har känslomässig känslighet.

USP: Real Touch Sensitivity

Kolla in på Amazon

# 5. SPARIN

Hur kan jag glömma det här märket som har sparat min iPad-skärm ett par gånger? Det är därför jag är glad att inkludera erbjudandet i samlingen.

Det som har fått ögonen på det här skärmskyddet för 11 ″ iPad är 0,3 mm tjocklek. Ja, det är lite smal. Men så länge det är på skärmen; repor kommer inte att smyga in.

SPARIN har säkerställt att skärmskyddet fungerar sömlöst med Apple Pencil och Face ID. Dessutom fungerar det också pålitligt för att skjuta ut smuts och svett för att aldrig släppa jämnheten.

USP: Fullt kompatibel med Apple Pencil

Kolla in på Amazon

# 6. Bovon

Bovon hävdar att han erbjuder 100% tydlighet. När jag tittar på skärmskyddet kan jag säga att det kan leva upp till sitt höga krav i god utsträckning.

Den härdade glasstrukturen med de exakta utskärningarna gör att den kan monteras felfritt. Och med den oleofoba beläggningen tillåter det inte att svett skadar skärmens klarhet.

När det gäller känslighet svarar Bovon skärmskydd på din beröring och knackar ganska snabbt. Således kommer din multitasking att fortsätta att vara snabbare.

USP: Smutsbeständig beläggning

Kolla in på Amazon

# 7. JETech

JETech är utformad för att ge kant-till-kant-skydd till Liquid Retina-skärmen. Med de böjda hörnen är skärmskyddet perfekt installerat på helskärmen, vilket gör att pekskärmen har ett fullständigt försvar.

För att hjälpa din Apple Pencil att glida smidigt på den stora skärmen eller var och en av dina kranar fungerar effektivt; den är gjord för att vara fingeravtrycksbeständig och hindrar också att damm byggs upp. Slutligen erbjuder företaget en problemfri livstidsgaranti på detta skärmskydd.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

# 8. iCarez

Tack vare de 2,5D-rundade kanterna passar iCarez skärmskydd sömlöst på den stora skärmen. Så, skärmen har fullständigt skydd mot oönskade repor.

Eftersom det är resterfritt är installationen fortfarande en lätt affär. HD-klarheten gör det i nivå med de finaste skärmskydd på marknaden. En annan egenskap som är värt att nämna är TrueTouch Sensitivity som spelar en avgörande roll för att förbättra din totala upplevelse.

USP: Återstodsfritt

Kolla in på Amazon

# 9. PULL

Enkelt uttryckt är PULEN ett av de finaste skärmskyddet i härdat glas som finns på marknaden. Den enda avdelningen där det verkar ha en kant över många andra rivaler är tjockleken. Det är lite tjockare för att kunna sprida chocken kompetent.

Den andra kvaliteten som har krävt min uppmärksamhet är transparensen och släta kanter. Och ja, det spelar också perfekt i de flesta fall. Bortsett från funktioner finns PULEN i två förpackningar så att om den första går sönder, kommer den andra alltid att finnas där i säkerhetskopian.

USP: Mer hållbar

Kolla in på Amazon

# 10. ESR

ESR säger att skärmskyddet är 3X starkare än andra vanliga försvarare. Även om jag inte kommer att köpa sitt krav helt, skulle jag gärna följa med det.

Det beror på att skärmskyddet drivs av 9H-hårdhet. Det betyder att även knivens skärpa inte kan skada pekskärmen.

Som ägare av en dyr enhet är det precis vad du vill ha till ditt förfogande för att alltid vara på den säkrare sidan. Dessutom kommer ESR skärmskydd för 11 ″ iPad i två förpackningar.

USP: 3X starkare

Kolla in på Amazon

Så det sammanfattar vårt sortiment av toppskärmsskydd för 3: e generationens iPad Pro.

Din favoritförsvarare?

Efter att ha utforskat ovanstående samling kanske du redan har bestämt dig för att välja några skärmskydd. Jag är glad att jag kan hjälpa dig med att hitta en mer pålitlig skydd för skärmen.

Du kanske också gillar:

 • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
 • 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd

Vilket av ovanstående skärmskydd kommer att skydda skärmen på din 2018 iPad Pro?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found