Blogg

Bästa iPhone Apps för främmande språkinlärning 2021

Oavsett om du vill vara flerspråkig eller planerar att besöka ett främmande land i affärssyfte, kan språkinlärningsappar för iOS vara oerhört hjälpsamma för dig. De erbjuder massor av ljud- och videolektioner så att du kan lära dig alla aspekter av ett språk när som helst och var som helst. Dessutom är dessa appar noga med din övning och ger välbehövlig feedback. Så du vet om du har rätt eller inte kan prestera som förväntat.

1. Duolingo

Förtjänst rankad som nummerappen i utbildningskategorin, är Duolingo ett måste för de människor som strävar efter att vara flerspråkiga. Vad som skiljer den här appen från är de genomtänkta lektionerna.

De bitstora lektionerna kräver inte mycket tid. Därför, även om du inte har mycket tid att lära dig, kommer du att kunna komma överens med dem i din egen takt.

Du kan öva konversationen med smarta båtar. Dessutom låter det dig övervaka hur bra du presterar så att du håller dig på kurs.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Memrise

"Memrise" är unik i sin egen aspekt. Denna app har mycket interaktiva sessioner som gör att lära sig språk inte bara ganska enkelt utan också roligt.

Appen erbjuder en användbar uttalguide för att säkerställa att du kan tala lika flytande som en modersmål. Du har möjlighet att spela in ditt tal och sedan kolla hur det ligger ihop med lokalbefolkningen.

Dessutom låter Memrise dig också ställa in dagliga mål beroende på hur många ord du vill komma ihåg och driver dig att slutföra dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Busuu

Busuu är en gratis app tillgänglig på flera olika språk som erbjuder den unika funktionen att ansluta elever med modersmål. När du har spenderat tid på att lära dig de 3000 orden och nyckelfraserna kan du interagera med över 80 miljoner användare för att öva på det du har lärt dig.

Appen använder också audio / visuella tekniker för att lära sig med foton och röst. Om du vill lära dig franska, ryska eller till och med tyska är Busuu-apparna ett måste.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Droppar

Vad som är mycket praktiskt, särskilt när du vill behärska ett språk är omedelbar feedback och personlig vägledning. Och med Drops får du en assistent som inte bara hjälper dig att lära dig över 30 språk utan också motiverar dig att ge ditt bästa genom att erbjuda de perfekta tipsen för att bli av med hindren.

Denna app ger en ganska enkel undervisningsmetod. Du kan till exempel spela med massor av vanliga ord och ta reda på de bättre sätten att använda dem. Dessutom spelar karaktärsinlärningen en viktig roll för att hjälpa dig att skriva korrekt.

Tack vare den dagliga utvecklingen med en detaljerad rapport ger Drops perfekt inblick i dina resultat.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Babbel

Oavsett om du vill lära dig polska, indonesiska, nederländska eller ett annat populärt språk, kan Babbel vara oerhört hjälpsam för att låta dig ha ett bra kommando på det. Du kan välja de lektioner du vill fokusera på och lära dig grundläggande eller avancerade språkkunskaper för att passa nästan alla konversationsbehov.

Med överlägsen taligenkänningsteknik säkerställer appen att du talar orden korrekt. Alla lektioner är korta så att du enkelt kan spara tid för dem. Den smarta granskningshanteraren hjälper dig att hålla koll på dina framsteg och erbjuder också bättre insikt.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. HelloTalk

Om du har en förkärlek för att lära dig något främmande språk och vill lära dig det enkelt är HelloTalk värt ett försök. Precis som Tandem ansluter det dig till modersmål på andra språk som engelska, franska, tyska, spanska etc. Interagera med människor och byt språk för att lära dig.

Du kan söka efter personer som behöver matcha med din och träna språket med honom / henne. Med möjligheten att kommunicera via text / ljud / video tillgängligt har du inga problem med att utbyta dina tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Innovativt 101

Det som gör “Innovativ 101” anmärkningsvärd är den enorma katalogen med ljud- och videolektioner. Beroende på ditt mål kan du lyssna på eller titta på klipp som experterna har utarbetat för att förbättra din läs-, skriv-, tal- och lyssningsförmåga.

Dessutom har Innovative 101 kategoriserat lektioner som introduktion, nybörjare, nybörjare, mellanliggande och avancerade. Så det blir väldigt enkelt för dig att välja den kurs som passar dina behov.

Ännu bättre, appen erbjuder också ett offline-läge där du kommer att kunna komma ikapp med alla dina nedladdade lektioner i din egen takt.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. måndag

”Mondly” är utformad för att vara en smart handledare. Anledningen till att jag tycker att den här appen är mycket effektiv är att den kommer med en avancerad taligenkänningsteknik. Så det kan bekvämt lyssna på ditt tal och ger mer intuitiv feedback som spelar en avgörande roll för att hjälpa dig att tala flytande.

Mondly guidar hur man uttalar korrekt genom att låta dig lyssna på konversationerna mellan modersmål. Det erbjuder kärnord och fraser som säkerställer att du kan kommunicera bekvämt.

Dessutom visar den avancerade statistiken dig verkliga framsteg och pekar också på de områden där du behöver arbeta hårdare.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Mangospråk

"Mangospråk" kan hjälpa dig att behärska vilket främmande språk som helst. Det ger dig enkel åtkomst till mer än 60 främmande språkkurser. Appen erbjuder 17 engelska kurser som undervisas på högtalarnas modersmål.

Varje lektion fokuserar på fyra viktiga samtalskomponenter som ordförråd, uttal, grammatik och kultur. Med tanke på hur viktiga dessa komponenter är, ger appen dig tillräckligt med övning för att få ett bra grepp om dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Tandem

Det bästa sättet att lära sig något nytt språk är att göra konversationer. Men vem skulle du prata med om ingen av dina familjemedlemmar eller kollegor talar det främmande språket du försöker lära dig i ditt hem, college, kontor eller samhälle?

Det är där en app intressant app som Tandem kan bryta bojorna. Vad som gör den här appen så speciell är att den låter dig kommunicera med modersmålstalarna. Du kan kommunicera med hjälp av ljudmeddelanden, video- / ljudsamtal, text etc.

De mest populära språken det låter dig prata och öva är engelska, spanska, kinesiska, japanska, ryska, etc. Dessutom omfattar Tandems språkinlärningsapp mer än 150 språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. HiNative

Om du inte kommunicerar med modersmål har du inte en perfekt uppfattning om hur du behärskar ett språk. Med HiNative får du möjlighet att gå med i en enorm global Q & A-community med passionerade språkinlärare.

Du kan interagera med andra elever och dela dina tankar. Eftersom det finns flera sätt att ställa frågor kommer inget att hindra dig från att uttrycka dina tankar.

Om du är på väg till en ny destination kan du be om några praktiska tips om lokala seder och landmärken.

Utöver allt har HiNative stöd för över 110 språk så att din önskan att vara flerspråkig aldrig har någon begränsning.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Lingo Vocabulary Trainer

Lingo är ganska enkelt men mycket effektivt för att hjälpa dig att lära dig ett nytt språk. Den innehåller mer än 600 engelska lektioner. Med ett antal olika ämnen som vetenskap, sport, affärer, mat, skönhet etc. ger det dig många alternativ att utforska.

Det finns mer än 4000 ord och över 350 fraser att lära sig. Med flera tester förbättrar det din kunskap systematiskt. Dessutom kan du också delta i turneringen och vinna certifikat.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är det, folkens!

Vad är din favorit?

Nu när du har tittat på de bästa språkinlärningsapparna för iOS, låt oss veta vilken som är anpassad efter dina behov. Se också till att berätta om dem du vill se i ovanstående sammanfattning.

Du kanske vill utforska:

  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Översättningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa presentationsappar för iPhone och iPad
  • Bästa Project Manager-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found