Blogg

Bästa fodral för 12,9-tums iPad Pro 2018 [2020-utgåvan]

Apples 12,9-tums iPad Pro 2018 har både känslan och kraften att inte bara vara den smartaste surfplattan utan också den mest eleganta bärbara datorn. De säger, "Med stor kraft kommer ett stort ansvar." Så, om du är villig att lägga händerna på den här kreativa gadgeten, bör du gå för inget mindre än de allra bästa 12,9-tums iPad Pro-fodralet för att hålla surfplattan skyddad mot oavsiktliga stötar och repor.

Vilka ärenden letar du efter din nya iPad? Ett proffsigt foliofodral, ett snyggt tunt omslag eller en elegant ärm. Vi har inkluderat en rad toppklassfodral som är designade för 12,9-tums iPad Pro 3: e generationen 2018. (Om du letar efter iPad Pro 12,9-tums fodral, kolla in det här) Så att välja en lämplig partner för surfplattan borde vara en ganska snabb affär för dig!

Topp 12,9-tums iPad Pro-fodral för 2018 [Utgåva 2020]

Snabb åtkomst:

 • Casemade
 • Contega Thin från Pad & Quill
 • Oxfordläder från Pad & Quill
 • Infiland
 • Apple Smart Folio
 • Nacuwa
 • Inateck
 • Apple Smart Keyboard Folio
 • Ztotop
 • FYY
 • BELKA

# 1. Casemade

Innan du talar berättar din personlighet allt om dig. När du förpackar din premium iPad Pro i ett lyxigt läderfodral skapar du en oemotståndlig personlighet som inte behöver introduceras. Du får lätt uppmärksamhet från andra - var du än är. Tillverkad av äkta italienskt läder, detta läderfodral har allt som är användbart för dig.

En vilolägesfunktion sparar batteriets livslängd på din iPad Pro. För att få snabb åtkomst till funktioner på din enhet har detta fodral perfekta öppningar så att du kan använda din surfplatta utan problem. Vik fodralet nedåt för att skriva långa meddelanden på din enhet. samma justering kan ge dig bekväm visning av filmer och videor.

USP: italienskt läder

Kolla in på Amazon

# 2. Contega Thin från Pad & Quill

"Contega Thin" uppvisar klass och är grundad på att vara ett bedårande tunt foliofall. Den estetiska designen har raffinerat hantverk. Och med det högkvalitativa materialet känns det premium från alla aspekter.

Du kan dra nytta av stativet med flera vinklar för att öka din tittarupplevelse. Med tillstånd av den magnetiska PÅ / AV-funktionen; locket ser till att det inte finns någon onödig strömförbrukning.

Vidare fungerar Contega Thin perfekt med Apple Smart Keyboard Folio-fodralet och finns i tre färger, nämligen Linen Grey, Charcoal och Cranberry.

USP: Estetisk design

Kolla in på Pad & Quill

# 3. Oxfordläder från Pad & Quill

Ännu ett fall från Pad & Quill. Folderfodralet i Oxford läder är speciellt redo för människor som älskar rik kvalitet och vill ha inget mindre än den allra bästa dräkten. Visar toppmodernt utförande; detta foliofall kan ge känsla för din professionella profil.

Det amerikanska fullkornsbensläderet berikas med nylonstygn i marin kvalitet. Det finns också en innerficka för säker lagring av dokument. Med UV-beständig kvalitet kan folioskyddet framgångsrikt hålla sin lyxiga läderstruktur vid liv i åldrar.

Det horisontella visningsstället är praktiskt för att du ska kunna titta på media bekvämt. Slutligen kommer denna premiumläderdräkt till iPad Pro i två färger: Whisky och Kastanj.

USP: Amerikanskt fullkornsborsteläder

Kolla in på Pad & Quill

# 4. Infiland

Infilands iPad Pro-fodral stöder automatisk väckning / sömnfunktion, vilket sparar enhetens batterilivslängd. En av de bästa funktionerna i detta fodral är extra utskuren för andra generationens Apple Pencil. Du kan fästa din Apple Pencil magnetiskt och även ladda och para ihop när din iPad Pro är inne i fodralet.

Infiland har precis skapat detta fall för att lämna öppningarna på exakta platser; du kan snabbt komma åt pekskärm, sidoknappar, laddningsport, headset och kameraportar. Detta tunna fodral kan omvandlas till ett stabilt stativ för att titta på och läsa videor och e-böcker. Skalfodralet hindrar din surfplatta från att falla ner medan du läser eller skriver.

USP: Genomskinligt ryggskydd

Kolla in på Amazon

# 5. Apple Smart Folio

Apples Smart Folio har ett snyggt utseende och passar perfekt på din 12,9-tums surfplatta. Skyddet är dock tillräckligt bra för att ge det väsentliga skyddet både på framsidan och baksidan av enheten.

Sportig halkskydd, det tunna fodralet känns ganska gripande. Därför kommer du inte att finna det obekvämt att bära 3: e generationens iPad Pro i handen.

Du kan också dubbla framsidan för att titta på media i liggande läge. Dessutom kommer Smart Folio i två bedårande färger som kolgrått och vitt.

USP: Snygg design

Kolla in på Apple

# 6. Nacuwa

Om du vill anamma komforten i ett proffsigt ärmfodral kan "Nacuwa" vara värt att kolla in. Den har en enkel design och lovar att erbjuda 360 graders skydd till din iPad Pro.

Den stötdämpande inredningen hjälper hylsan att absorbera stötar och även bekämpa de oönskade skraporna. Och ja, det finns en stor ficka som låter dig förvara några extra saker som laddare, hörlurar och mer.

Dessutom gör det förstärkta handtaget dig säkert att bära surfplattan. När det gäller färger finns Nacuwa-ärmen i tre alternativ: svart, grå, kamouflage.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 7. Inateck

Det är den eleganta designen som gör Inateck till ett bra val för den extremt stora surfplattan. Kåpan är snyggt designad med slitstarkt material och har en sofistikerad profil. Med den mjuka och släta ytan känns det trevligt att hålla i locket.

Inateck-ärm kommer med ett stort fack där du kan hålla flera föremål som din iPhone, hörlurar, kablar och mer. Dessutom kan inredningen sprida chocken så att surfplattan har den nödvändiga skyddet mot nötning.

När vi pratar om färger får du bara två alternativ som mörk och ljusgrå.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

# 8. Apple Smart Keyboard Folio

Om ett förstklassigt tangentbordsfodral är högst upp på ditt mål, gå till Apple Smart Keyboard Folio. För $ 199 är det dyrt. Det har dock förmågan att skapa ett sömlöst par med surfplattan.

Tangentbordet i full storlek är väldigt lyhört och gör det enkelt att skriva. En anmärkningsvärd egenskap i fodralet är att du inte behöver ladda eftersom det blir juiced när du är ansluten till iPad. När det gäller hållbarhet ser locket väl byggt ut och erbjuder ett säkert grepp.

USP: sömlös prestanda

Kolla in på Apple

# 9. Ztotop

Tillverkad av premium syntetiskt läder, Ztotop lockade mig med sin raffinerade yta. Den gripna utsidan gör att du bär din 12,9-tums surfplatta ganska bekväm. Ett inre mjukt mikrofiberfoder säkerställer att din enhet också förblir mysig och skyddad.

Du kan använda stativet för att ha flera stabila horisontella betraktningsvinklar. Den innehåller också handrem, pennhållare och arrangörsficka. Ett smart magnetiskt skydd stöder automatisk väckning och sömnfunktion.

USP: Premium syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

# 10. FYY

Uppskattar du handgjord design? FYY foliofodral med rik handgjord design kan vara din favoritval.

Jag gillar dess överlägsna konstruktion som har högkvalitativt skinn i skinn och estetisk finish. Det äkta lädret känns snyggt och gör det också mycket bekvämt att hålla i surfplattan.

En annan anmärkningsvärd kvalitet i detta fall är värmeavledningsfunktionen som inte tillåter din iPad att överhettas. Därför kan du rocka högoktans rymdspelet eller actionspel i timmar.

Slutligen erbjuder den vinröda, svarta och bruna färgalternativ.

USP: Handgjord design av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

BONUS

BELKA

Du kan inte låta bli att berömma ett omslag som har tagit hand om de flesta behoven. Jag har hittat det här omslaget från BELKA som det billigaste foliofodralet för iPad Pro 2018.

Först och främst är fodralet huggat av vegan läder och har Fibonacci-sömmar. Den imponerande läderstrukturen ger ett proffsigt utseende som du gärna vill prata i den professionella miljön.

Införandet av hårda PC-skal gör det exceptionellt hållbart. Den har en stor ficka för dollarsedlar och tre platser för förvaring av kredit- och ID-kort. Det är inte allt, det användbara handremmen ger dig önskad flexibilitet att hålla iPad säkert.

USP: Vegan läder med raffinerade Fibonacci-sömmar

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens! Så det här är våra finaste fodral för den nya 12,9-tums iPad Pro.

Din favorit?

Hoppas, du har fått bättre färg för din iPad. Var säker, vi kommer att uppdatera denna serie när mer värdiga fall kommer på marknaden. Så håll det här inlägget på din radar.

Vilket är ditt favorit iPad-omslag? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found