Blogg

Bästa iMessage-appar för iPhone och iPad 2021

iMessage har sin egen snygga, lilla App Store. Dessutom, när du laddar ner en app som redan har en medföljande iMessage-app, är den synlig på chattskärmen och du kan bara börja använda den medan du pratar med vänner och familj. I det här inlägget har vi valt de bästa iMessage-apparna för din iPhone och iPad . Nu går vi.

1. Youtube

YouTube är nummer ett på den här listan eftersom vi alla älskar att titta på videor. Och när vi hittar en rolig eller informativ, vill vi dela den med familj och vänner. Eller ibland måste vi snabbt hitta en romantisk sång och skicka länken till den älskade vi pratar med. Tja, YouTubes iMessage-app låter dig göra det mycket snabbt utan att lämna meddelandefönstret.

Klicka på YouTube-ikonen så kan du se dina rekommendationer och även söka. Det är enkelt och fungerar som avsett. Med ett enda tryck placeras låten eller videon inuti skrivrutan redo att skickas. Tryck bara på den blå skicka pilen så skickas den. Jag använder det här och tycker det är bekvämt.

Pris: Gratis (medlemskap: $ 11,99)

Ladda ner

2. Shazam

Antag att du chattar med din familj och din vän i ditt vardagsrum och tittar på låtar på TV: n. Något dyker upp som du tycker att din vän också borde höra. Klicka bara på Shazam-ikonen i iMessage-rutan. Det kommer snabbt att identifiera låten och du är redo att trycka på den blå skicka-knappen.

Jag använde Shazam första gången 2013. Nu ägs Shazam av Apple. Trots sångigenkänning inbyggd i SIRI fortsätter Shazam-appen att finnas tillgänglig i olika appbutiker, inklusive Google Play. Det fungerar lika bra som förr. Låt oss se här hur man använder Shazam med Apple Music, Snapchat och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. OpenTable

Med OpenTable kan du söka, boka och hantera restaurangbokningar med optimal bekvämlighet direkt från appen Meddelanden. Så om du någonsin bestämmer dig för att behandla dina vänner med en speciell middag, behöver du inte spendera mycket tid på att boka hotell tack vare stödet från mer än 43 000 restauranger runt om i världen.

Appen låter dig hitta restauranger efter plats och kök. Det erbjuder också personliga rekommendationer baserat på dina preferenser. Kolla in foton, menyer och recensioner för att styra dina val. Dessutom erbjuder OpenTable dig några bra belöningar när du bokar och äter.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Checklista för iMessage

Nu är den här lilla praktiska iMessage-appen tilltalande och okomplicerad. Det gör vad namnet antyder - låter dig skapa enkla, funktionella checklistor och dela den i iMessage.

Att skapa en är väldigt lätt. Du trycker helt enkelt på Ny checklista och ger den en checklistatitel. Därefter lägger du till objekt. Det är förståeligt och snabbt. Den fria versionen är begränsad till bara en checklista. Den betalade versionen är den som ska ha. Det kostar mindre än en kopp kaffe.

Pris: Gratis (obegränsad checklista: $ 0,99)

Ladda ner

5. Geni

Påstås ha världens största samling låttexter, kan Genius vara bra för din iMessage. När du kommunicerar med dina vänner kan du dela dina favoritlåtar med dina vänner för att göra meddelanden roligare.

Eftersom appen har ett enormt bibliotek med mer än 1,7 miljoner låtar, kommer du aldrig att ta slut på alternativ. Kolla in intressanta fakta om spår och ta också reda på vad som trender på Genius. Gå med i det ständigt växande samhället för att interagera med likasinnade människor. Dessutom erbjuder appen också kommenterade texter för alla dina favoritlåtar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. GamePigeon

Vad sägs om att spela ett spel med dina vänner medan du chattar? Med GamePigeon har du en stor samling utmärkta multiplayer-spel att spela. Några av mina favoritspel inkluderar stridsvagnar, sjöslag, cuppong, mancala, knockout, schack, pjäser, sjöslag, Gomoku, etc.

Alla spel är mycket spännande och du kommer att njuta av att spela dem med dina vänner. Dessutom gör stödet för flera språk som engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska och traditionella kinesiska denna app mer användarvänlig.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. ESPN

Om du gillar sport ska du inte missa ESPN! Appen erbjuder livescore och nyheter från ett antal sporter som MLB, NFL, College Football, NBA, NHL, College Basketball, MLS och Esports.

Med iMessage-appen kan du dela livescore med dina vänner och till och med titta på videohöjdpunkter utan att behöva avsluta konversationen. Dra full nytta av Handoff för att hålla dig uppdaterad om dina favoritberättelser sömlöst. Dessutom är ESPN kompatibel med tre språk inklusive engelska, portugisiska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Google

Vi vet vad Google är och vad det gör. Älskar dem eller hatar dem, Google bygger några av de bästa mjukvarorna och apparna som används av miljarder. Denna enkla iMessage-app står på Googles löfte. Det är praktiskt och kraftfullt. Med appen kan du söka efter någonting utan att lämna meddelandeprogrammet.

Det finns också snabba genvägar som Väder, Mat, I närheten, Trender och Videor. Du kan dela all information från dessa med bara ett tryck. Appen känns och beter sig inte som om den körs inuti meddelanden. Det känns som en fullt fungerande, kompetent fristående app. Google iMessage-appen hjälper dig att dela något med dina kollegor och vänner medan du chattar. Det är ganska snyggt. Ge det ett försök.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Google Maps

Google Maps behöver ingen introduktion, eller hur? Med den mest populära navigationsappen bara svårt kan du nå vilken plats som helst snabbare med trafikuppdateringar i realtid.

Upptäck de fantastiska platserna och lär dig mer om dem. Med appen kan du skapa en lista över dina favoritplatser så att du smart kan planera din resa. Street View och inomhusbilder för restauranger, butiker, museer erbjuder den realistiska utsikten.

Dela dina resor och till och med i realtid med dina vänner och nära och kära. Och ja, du kan också ladda ner kartor för att navigera utan internet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är ditt val?

Så vilken av dessa iMessage-appar har du installerat på din iPhone? Vill du berätta om dina favoritappar?

Missa inte:

  • Hur man tar bort eller döljer iMessage-applådan
  • Bästa WhatsApp-alternativ
  • Hur man skickar Invisible Ink iMessage från iPhone
  • iMessage är utloggat fel på iPhone: 8 enkla fixar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found