Blogg

Bästa Qibla-appar för iPhone och iPad 2021

Du kommer inte ha några svårigheter att hitta Qibla-riktningen med dessa bästa qibla-appar för iPhone och iPad. Dessutom visar de också de exakta böntiderna för vilken stad eller plats som helst. Det finns också en Hijri-kalender för att meddela dig om de kommande heliga händelserna. Du kan hålla koll på din tid för bön, kolla in återstående tid för bönen och använd en påminnelse om att aldrig glömma att utföra viktiga saker. Låt oss simma över för att hitta mer om dessa bästa qibla-appar för iDevices!

# 1. Muslim Pro

"Muslim Pro" är en av de mest bedårande muslimska apparna. Den har animerad qibla-kompass och karta som visar riktningen för Mecka.

Hela den muslimska Hijri-kalendern visar heliga datum. Du kan snabbt ta reda på Halal-restaurangerna och mosképlatserna nära dig. Det finns några fina islamiska gratulationskort som du kan använda för att önska dina vänner och nära och kära.

Appen och Koranen har översatts till flera språk, inklusive Bahasa Indonesia, engelska, Bahasa Melayu. Dessutom hittar du alla de 99 namnen på Allah.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. iSalam: Qibla Compass

iSalam påstås vara världens första qibla-kompass med tillgänglighetsstöd för synskadade. Appen låter dig enkelt hitta Qibla-riktning från vilken plats som helst. Det pekar exakt mot Kaaba så att du kan ge bön korrekt. Den imponerande designen i kombination med de praktiska funktionerna ökar användarupplevelsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Athan

Athan är en komplett Qibla-app som tar hand om alla dina väsentligheter. Förutom att ge exakta böntider för alla platser, låter det dig spåra dina prestationer. Appen innehåller den heliga koranen med översättningar och translitterering.

Med Athan kan du ta reda på närliggande moskéer, organisationer, skolor med deras kontaktinformation och vägbeskrivning. Med widgeten Today kan du övervaka dina böner direkt från låsskärmen på din enhet. Den islamiska kalendern informerar dig om varje kommande helig händelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Muslimsk assistent

Att hitta Qibla-riktning och se de exakta bönstiderna på vilken plats som helst är en lek med "muslimsk assistent". Det pekar riktningen mot Kaaba med en pil så att du bekvämt kan justera din riktning innan du börjar bönen.

Appen justerar automatiskt tidpunkten för bönen enligt din plats och visar återstående tid för azan. Det finns en dhikr-räknarfunktion som låter dig göra dagliga dhikrs utan krångel. Du kan också spara dina dhikrs och dela dem med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Min bön

Min bön är mer än bara en enkel Qibla-app. Den ger dig alla väsentliga saker som beräkning av böntid, Qibla-kompass, islamisk kalender, larmmeddelande etc. Appen kan användas på arabiska eller engelska. Antingen använder du fem olika lägen för att beräkna böntider eller anpassa dem till appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. alQibla

alQibla-appen hjälper till att ställa in böntider enligt din plats. Du kan ställa in meddelanden för bön med olika Adhans varje gång. Du kan se böntiderna på arabiska, franska, turkiska eller engelska. Har också möjlighet att dela månadskalendern med dina vänner och familj. För att kunna använda evenemangskalendern måste du köpa den från köp i appen för 0,99 USD.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Qibla kompass

Med "Qibla Compass" kan du upptäcka riktningen för Qibla (Kaaba) var som helst. Vrid den först till vänster och sedan åt höger för att vända mot Kaabah.

Appen stöder HD-grafik och delningsalternativ som gör det till en härlig app att ha. Om enkelhet är vad du är ute efter kan den här Qibla-appen vara ett bra alternativ att ha.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Qibla-appen

Det som gör "Qibla App" till ett toppval för användarna är det lättanvända gränssnittet. Den andra viktiga kvaliteten med denna app är att även blinda människor kan använda den med hjälp av VoiceOver.

Den stöder både engelska och arabiska språk. Eftersom det inte finns några annonser kommer du att använda den utan störningar. Ännu bättre, du kommer att kunna använda den även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. jag ber

iPray är utrustad för att låta dig upptäcka Qibla-riktning med största lätthet från alla platser i världen. Du kan helt lita på att den visar korrekta böntider.

Idag-widgeten gör det extremt bekvämt att hålla reda på dina böntider. Kolla in månfaser och dess nuvarande status. Beroende på ditt behov kan du ställa in det för att få meddelanden om dina specifika böner.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 10. Qibla & bönstider

Med hjälp av inbyggd kompass och GPS visar "Qibla & Prayer Times" exakta Qibla-riktningar. Med sju olika metoder ger appen korrekta bönstider.

Appen visar data enligt Hijri-kalendern. Du kan kolla månens aktuella status och växla mellan True North och Magnetic North. Välj bland olika bakgrundsbilder för kompassen så att den ser snygg ut.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Förhoppningsvis är det inte längre en svår uppgift att hitta den exakta riktningen för Qibla-riktningen. Använd dessa användbara appar för att utföra din salat med önskad fred. Finns det några av dessa appar som har vunnit ditt hjärta?

Du kanske också vill kolla in de bästa Azan-apparna för iPhone och iPad.

Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found