Blogg

Bästa trådlösa Bluetooth-tangentbord för iMac Pro 2021

Letar du efter ett förstklassigt trådlöst Bluetooth-tangentbord för att para ihop med din nya iMac? Vi har precis gissat det. Med tanke på hur viktigt det är att ha ett mer funktionellt tangentbord för att leka upp genom uppgiften har vi sammanställt några av de bästa trådlösa Bluetooth-tangentborden för iMac Pro.

 1. Satechi trådlöst tangentbord med numeriskt tangentbord
 2. Trådlöst Bluetooth-tangentbord från Arteck
 3. Macally Slim Wireless Keyboard för iMac Pro
 4. Keychron K2 Mekaniskt Bluetooth-tangentbord
 5. Trådlöst tangentbord med flera enheter från Jelly Comb
 6. Logitech K750 trådlöst soluppladdningstangentbord
 7. Ultratunnt trådlöst tangentbord från Anker
 8. iClever Multi Device Bluetooth-tangentbord
 9. Trådlöst tangentbord i full storlek från iHome
 10. Satechi Bluetooth trådlöst smarttangentbord

1. Satechi trådlöst tangentbord med numeriskt tangentbord

Detta erbjudande ($ 74,99) från Satechi kan ge en lång sikt till Apples dyra Magic Keyboard. Tangentbordet i full storlek är utformat för dina professionella krav. Eftersom tangenterna är mycket lyhörda bör din tid på att skriva artiklar eller kodning vara en tilltalande upplevelse.

Det finns ett praktiskt numeriskt tangentbord som säkerställer att du kan hantera ditt kalkylark och till och med komma över din bokföring med lätthet. Dessutom kommer du att kunna ansluta detta trådlösa tangentbord till fyra enheter. Och du kan växla direkt mellan dem.

USP: Super praktiskt numeriskt tangentbord

Kolla in på Amazon

2. Arteck trådlöst Bluetooth-tangentbord

Om du vill ha ett trådlöst tangentbord inte bara för din Mac utan även för din Windows PC, iOS och Android-enhet kan Arteck vara en säker insats. Den är gjord av rostfritt stålmaterial och har en ganska lätt design.

Nycklarna verkar ha låg profil design och bör vara bra för att skriva. Med förmågan att hålla i upp till sex månader kan det vara bra för regelbunden användning. Dessutom stöds Arteck av en solid 24-månaders garanti.

USP: Rostfritt stålkonstruktion

Kolla in på Amazon

3. Tunt trådlöst tangentbord för iMac Pro från Macally

Macallys tangentbord i full storlek täcker dig helt. 110 tangenter inklusive 20 genvägar kan ta hand om dina behov med aplomb. Det har också en siffertangent så att du kan hantera kalkylark med mer flexibilitet.

Huvudsakligen på grund av de snabba saxflexorerna håller det din typning snabb och tyst. Du kommer att kunna ansluta trådlöst Macally-tangentbord med tre enheter samtidigt. När det gäller batteriets livslängd kan det ta upp till tre månader efter full laddning.

USP: Snabba saxböjare

Kolla in på Amazon

4. Keychron K2 Bluetooth Mekaniskt tangentbord

Om du vill ha ett trådlöst tangentbord som passar in i både skriv- och spelbehov skulle Keychron K2 vara rätt svar. Tangentbordet har en kompakt formfaktor och har responsiva tangenter.

Med de böjda knapparna får du mycket bättre taktil feedback. Införandet av en vit LED-bakgrundsbelysning gör att skrivningen i den svaga miljön förblir lätt.

På anslutningsfronten kan K2 paras med upp till tre enheter inklusive Mac och Windows PC samtidigt, så att du kan växla mellan dem utan problem. Med ett enormt 4000 mAh batteri kan tangentbordet ta upp till 7 dagar eller 72 timmar - vilket är ännu ett plus.

USP: Stort 4000mAh batteri

Kolla in på Amazon

5. Jelly Comb Multi-Device Wireless Keyboard

Med en layout i full storlek i en relativt tunn formfaktor är Jelly Combs trådlösa tangentbord en komplett typtillgång. Till stor del tack vare det rymdgråa utseendet, matchar det en bra matchning med iMac Pro.

En annan anmärkningsvärd funktion är den lätta designen som gör den ganska bärbar. Dessutom erbjuder möjligheten att ansluta till upp till tre enheter samtidigt en flexibilitet som krävs för att använda tangentbordet med flera enheter.

Införandet av saxmekanismen under varje nyckel spelar en viktig roll för att öka stabiliteten. Och med lågprofildesignen säkerställer de taktila tangenterna att du får en smidig skrivupplevelse.

USP: Förbättrad stabilitet för smidig skrivning

Kolla in på Amazon

6. Logitech K750 trådlöst soluppladdningstangentbord

Logitechs K750 är ett premium trådlöst tangentbord för Mac på fler sätt än ett. Först och främst visar den en modern, elegant design som kan passa perfekt i en professionell miljö.

Tangentbordets layout är i linje med Mac-datorer, som lätt kan tilltala macOS-användare. Med tillägget av lanseringsplattans snabbtangent och konkava tangentlockdesign får du en bekvämare skrivupplevelse.

Men det som skiljer K750 från många andra motsvarigheter är solladdningen. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ladda tangentbordets batteri manuellt. Med dessa anmärkningsvärda specifikationer gör priset på $ 53,88 det ganska rimligt.

USP: Solar laddning

Kolla in på Amazon

7. Anker Ultra Slim trådlöst tangentbord

Med liten formfaktor ser Anker Ultra Compact riktigt imponerande ut och är över 30% mindre än ett vanligt tangentbord. De släta tangenterna med matt yta gör skrivning till en tilltalande upplevelse. 800mAh batteri är tillräckligt bra för att hålla i upp till 6 månader, vilket är ganska anständigt.

Tangentbordet ansluts automatiskt till den senast använda enheten och stöder alla större operativsystem som macOS, Windows och iOS. Förutom kompatibilitet har du 18 månaders garanti på Anker Ultra Compact.

USP: Liten formfaktor

Kolla in på Amazon

8. Bluetooth-tangentbord med flera enheter från iClever

Med enkelhet och användarvänlighet i spetsen har iClever introducerat ett ganska bra Bluetooth-tangentbord. Det borde tilltala dem som vill ha ett lågprofiltangentbord till ett överkomligt pris ($ 32,99). Tillverkad av rostfritt stål och ABS-material, den har en hållbar konstruktion som kan ta lite slag.

Eftersom nyckeluppsättningen och tyget har en matt yta kan den motstå spill och även damm. Dessutom är knapparna lätta att trycka på, på grund av det taktila svaret. Därför bör du förvänta dig att din skrivning förblir smidig.

Dessutom kan iClever trådlöst tangentbord för iMac kopplas ihop med tre enheter samtidigt, vilket kan vara till nytta om du vill använda det med flera enheter. Även på batteriets livslängd är det upp till uppgiften med 90 timmars användning.

USP: Tangentbord i full storlek till ett överkomligt pris

Kolla in på Amazon

9. iHome kabelanslutet tangentbord i full storlek

Vad som har lockat mig till iHome är den fina kompakta designen och tangentbordet i full storlek - införandet av 110-tangenten tillsammans med det numeriska tangentbordet som kan vara till stor hjälp för kalkylblad och ekonomiapplikationer. Nycklar har bättre klick och spelar sin roll perfekt när det gäller att påskynda skrivning.

Eloxerad aluminiumfinish förstärker inte bara dess design utan förstärker dess hållbarhet. Dessutom stöder iHome macOS, iOS och Windows och finns bara i silverfärg.

USP: Tangentbord i full storlek

Kolla in på Amazon

10. Trådlöst Bluetooth-tangentbord från Satechi

Satechi har en mer pragmatisk design och är grundad för de människor som vill få ut det mesta av sitt tangentbord. QWERTY-tangentbordet med taktila tangenter påskyndar din skrivning. Du kan snabbt ansluta det här trådlösa tangentbordet med upp till fyra enheter. Det gör att du enkelt kan växla mellan dina anslutna enheter.

Automatisk viloläge sparar energi, multimediatangenterna ger omedelbar åtkomst till att styra video- och ljudinnehåll. Dessutom gör den lätta och smala profilen dig lätt att bära den i din lilla väska.

USP: Ansluter upp till 4 enheter

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Låt oss nu veta namnet på tangentbordet som du gillade. Har du valt de bästa trådlösa Bluetooth-tangentborden för iMac Pro eller den med liten formfaktor?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa tangentbordsfodral för iPad Pro
 • iMac Pro-stativ
 • Bästa MacBook Pro-fodral
 • Bästa MacBook Pro-väskor
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found