Blogg

Bästa ringhållare till iPhone 7 Plus 2021

Oavsett om du önskar skydd, grepp, bekvämlighet eller ett handsfree-stativ, kan du ha allt detta och mer från bara ett fodral. Det är rätt. Några av de bästa iPhone 7 Plus-skalhållarna kan bära många sådana hattar, från att erbjuda skydd mot repor och stötar till att förhindra oavsiktlig halka. Föreställ dig när du tar ut din iPhone ur fickan för att fånga en fantastisk selfie vid stranden av en underbar sjö, och telefonen glider av misstag ur dina händer. hoppsan! denna olycka kunde ha undvikits om du har haft en ringhållare. Så varför vänta? Bläddra ner för att välja det perfekta fodralet.

 • J.west Silikon Ringhållare
 • Ultra Thin Ring Holder Case från i-Dawn
 • JETech Ringhållare Kickstand Case
 • Ringhållare Clear Case från DAUPIN
 • ICONFLANG Ringhållarfodral med magnetisk bilmontering
 • Stötsäkert ringstativskydd från JAZ
 • ATUSIDUN Mjukt TPU-skydd mot skrapring
 • Magnetiskt bilmonterat ringarhandtag från Procase
 • WATACHE Ringhållare Kickstand Case
 • Stötfångarfodral i metall från Qissy

1. J.west silikonringhållare

Det ultratunna och ultralätta iPhone 7 Plus-skalfodralet ger tillräckligt skydd och utmärkt grepp. Tillverkad av flexibel termoplastisk polyuretan (TPU), skyddar stötfångaren mot repor, stötar och andra dagliga skador.

En IMD-teknik (In-Mold-Decoration) håller utskriften levande och den bleknar inte vid användning. Molngradienteffekten förblir vacker även efter daglig användning. Jag tycker särskilt om den ringa hållarens smarta design; det ser ut som en elegant, elegant ring i fingrarna.

USP: Real-ring mönster

Kolla in på Amazon

2. i-Dawn Ultra Thin Ring Holder Case

i-Dawn ger ett ringhållarfodral med flytande flytande, vilket gör att du kan röra din iPhone fritt på fingret. För skydd ger detta fall 360 graders säkerhet; din iPhone är skyddad mot alla sidor och hörn. Kontrollera den upphöjda kanten som skyddar pekskärmen på din mobiltelefon.

i-Dawn har använt hårdplast och TPU-stötfångare för att skapa en lätt väska. Du kan vrida ringen 360 grader för att få flera betraktningsvinklar.

USP: Flytande flytande lyx

Kolla in på Amazon

3. Ringhållare Kickstand Case från JETech

JETech är utrustad med avancerad stötdämpande teknik och är ännu ett premiumkvalitets ringfodral till din iPhone 7 Plus. Ringväskan har en kompakt design som ser trevlig ut på smarttelefonen. Väskan är redo med högkvalitativt PC- och TPU-material vilket gör det mycket hållbart.

Den har luftdämpade hörn som skyddar din enhet från stötar. Den tydliga baksidan säkerställer att din iPhone fortsätter att lysa även när det här fallet är på. Svart och HD klar är de enda två tillgängliga färgalternativen.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. DAUPIN Ringhållare Clear Case

Om du gillar att flagga din iPhone är den här ett utmärkt val. Den klara hårda PC-ryggen och den mjuka TPU-stötfångaren ger 360 ° kroppsskydd för din telefon. Speciellt förbättrade fyra hörn ser otroligt vackert ut och på plussidan absorberar också chockar effektivt.

Den 360 och 180 graders roterbara ringen fungerar också som ett inbyggt flexibelt kickstand. Tack vare detta kan du njuta av flera visningsvinklar för att titta på videor och filmer. Känsliga knappar ger avslappnad åtkomst till alla portar, knappar, kameror, högtalare och mikrofoner.

USP: Superflexibel roterbar ring

Kolla in på Amazon

5. ICONFLANG Ringhållarfodral med magnetisk bilmontering

Presentera din iPhone detta snygga fodral för att fånga uppmärksamhet utan problem. Kombinationen av TPU och PC-material intensifierar dess hållbarhet och kvalitet. Den mjuka strukturerade ytan ger bättre grepp.

Du kan lita på det här ringfallet för att slå ner stötar. Den består av metallplåstret på baksidan som gör det fullt kompatibelt med hållare för magnetisk bilmontering. Dessutom kommer ICONFLANG ringhållare i sex attraktiva färger.

USP: 360 graders roterande ringhållare

Kolla in på Amazon

6. JAZ stötsäkert ringstativskydd

Låt din phablet glöda i fullfjädrad form med Jaz. Tillverkad med det mjuka TPU-materialet är detta ringfodral mycket flexibelt. Den passar snyggt på iPhone och kan motstå repor.

Den släta ytan känns ganska fin att ta på. Snygga utskärningar och lyhörda knappar gör att du får en bättre användarupplevelse. Detta fodral har en vacker design på baksidan som ökar enhetens skönhet.

USP: Elegant och elegant utseende

Kolla in på Amazon

7. Mjukt TPU-skalfodral från ATUSIDUN

Om du vill lägga till lite sportigt utseende medan du visar upp din iPhone 7 Plus, prova det här fallet. ATUSIDUN erbjuder en tålig struktur med skydd mot stötar och stötar. 0,03 mm upphöjda ramar ger extra skydd för skärm och kamera.

Väskan fungerar också sömlöst med magnetiska bilfästen med den inbäddade magnetplattan. Du kan använda den 360 ° graders vridbara ringen för att få en bättre vinkel för liggande och stående. Det är inte allt, ATUSIDUN finns i fem färgalternativ, inklusive rött, blått och guld.

USP: Sportigt utseende

Kolla in på Amazon

8. Procase magnetiskt bilmonterat ringhandtag

ProCase har något mer hållbar profil för att ge ytterligare skydd till din phablet. Konstruktionen med dubbla lager slingrar sig snyggt runt smarttelefonen. Alla fyra hörn har extra sköld för att sprida chocken.

Ringhållaren fungerar fläckfritt för att låta dig öka din ansikts tid. Eftersom den är helt roterbar har du mer flexibilitet att justera visningen utifrån ditt behov. Med inkluderingen av metallplåt är ProCase utformad för att fungera med magnetiska bilfästen också.

USP: Inbäddad metallplatta

Kolla in på Amazon

9. WATACHE Skyddsfodral för ringhållare

WATACHE presenterar ett smart, hållbart och robust ringhållarfodral för din iPhone. Kom ihåg att ringen inte är löstagbar, eftersom den sitter ordentligt fast i fodralet. Det betyder att du kan använda detta ringhållare utan att behöva oroa dig för att skada eller ta bort ringen.

Detta hållbara fodral är tillverkat av högkvalitativt TPU-material som håller länge och skyddar din iPhone. Väskan är kompatibel med din bilfäste så att du kan använda detta fodral medan du kör.

USP: 3H reptåligt material

Kolla in på Amazon

10. Stötfångarfodral av Qissy metallringhållare

För fullständigt skydd har Qissy tillverkat det här fodralet från reptåligt PC-material som skyddar din telefon från rutinmässigt slitage. Även om allt detta görs på ett smart sätt säkerställer du att fodralet förblir extremt tunt och bulkfritt. Ringen fungerar också som ett kickstand som möjliggör maximal synvinkel.

Du kan snabbt komma åt alla viktiga portar eftersom fodralet är exakt utformat. Premiummaterialet är så slitstarkt att fodralet aldrig ser blekt ut även efter långvarig användning.

USP: Robust hybriddesign

Kolla in på Amazon

Plockade upp din bästa insats?

Tittar jag på ovanstående ringhållarfodral, vad jag ser är att varje fodral är utformat för att göra ett trevligt par med iPhone. För att alla är så smala är de tillräckligt bra för att erbjuda den grundläggande skyddet för din enhet.

Eftersom de flesta av dem finns i flera färger har du inga problem att välja en lämplig partner för din phablet. Så vilken har du valt för din smartphone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa tydliga fodral till iPhone 7 Plus
 • Små fodral till iPhone 7 Plus
 • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
 • Bästa iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found