Blogg

Bästa iPhone Xs trådlösa laddningsfodral 2021

Trådlös laddning var en efterlängtad funktion Apple introducerade förra året i iPhone 8, 8 Plus och iPhone X. Funktionen fortsätter att göra ditt liv bekvämare i de nyligen släppta iPhone Xs, iPhone XR och iPhone Xs Max under sitt andra år . Om du äger en iPhone Xs-telefon kan du få ut det mesta av den trådlösa laddningsfunktionen genom att köpa de bästa iPhone Xs-kompatibla fodralen för trådlös laddning.

1. Ringke

Ringke är ett ledande märke av iPhone-tillbehör. Detta imponerande fodral stöder trådlös laddning och skyddar din iPhone mot stötar och andra stötar. Du kan placera din iPhone med framsidan nedåt eftersom de upphöjda ramarna skyddar pekskärmen när du lyfter telefonen.

Minimalistisk design fångar din uppmärksamhet eftersom fodralet visar enorm enkelhet i design. Ringke Air är en anmärkningsvärd funktion i detta fall eftersom det förhindrar repor på din iPhone.

USP: Ringke Air

Kolla in på Amazon

2. ESR

ESR har kommit med SGS-certifierat militärt fallskyddsfodral för din iPhone XS. Fallet har redan testats för sin styrka, så du kan lita på det här fallet.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är en tvåvägsstativ; Du kan använda det vertikala och horisontella stativet i detta fall. Dessutom kommer du att njuta av flera betraktningsvinklar på det robusta metallstativet. Fest dina ögon med den otroliga tittarupplevelsen.

USP: Robust metallställ

Kolla in på Amazon

3. DTTO

Ett elegant fodral som DTTO förtjänar att vara med i samlingen. Väskan är ganska tunn och tillverkad av flexibel TPU. Så att knäppa på locket och ta bort det borde inte vara ett problem.

Men det som kräver omedelbar uppmärksamhet är metallglanskanten som förstärker stilkvoten. Och med den tydliga profilen att starta kan din iPhone Xs visa upp sin design helt. Bortsett från den snygga designen, finns DTTO i fem färgalternativ inklusive blankt rött och glänsande guld.

USP: Metallglanskant

Kolla in på Amazon

4. Spigen Ultra Hybrid

Ännu ett tydligt fall i denna lineup! Men den här är lite annorlunda och har packat in lite mer skyddande profil för att enkelt bekämpa chocken.

Väskan drivs av luftkuddteknik som gör den väldigt robust. Således kan den tillhandahålla det certifierade försvaret av militär kvalitet.

Kolla in den flexibla stötfångaren som inte låter smarttelefonen glida från dina händer. Dessutom ser de fem färgalternativen som rymdkristall och elegant röd riktigt cool ut på den.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

5. EasyAcc

EasyAcc tror på tillbehör för leveranskvalitet för iPhones. Den skridsäkra designen gör hela skillnaden här. Kontrollera de spår som är huggen på två sidor av ramen för att ge dig ett solid grepp och skydda din iPhone från oavsiktliga droppar.

Den smala och snygga designen kommer från mjuk och flexibel TPU; det här fodralet passar bekvämt på din iPhone Xs utan att lägga till någon massa i profilen. Exakta utskärningar hjälper dig att snabbt komma åt alla viktiga knappar och funktioner.

USP: Sklisäker design

Kolla in på Amazon

6. Jazliv

Vid första anblicken ser Jazlivs fall inte ut som ett trådlöst laddningsfodral; istället skapar det ett intryck av ett kickstand-fodral. Eftersom det är robust byggt testar fallet vår vision för att avgöra dess kategori. Jazliv har använt ett tåligt material för att tillverka detta kompatibla fodral med trådlös laddning.

Detta gunmetal-fodral ser snyggt ut och pryder modern design. Kontrollera ID och kortspår, som är gömd under metallhöljet. Skjut helt enkelt järnskyddet så kan du förvara dina kredit- / betalkort i kortplatsen.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

7. Torras

Torras presenterar tre-i-ett eleganta och lyxiga fodral som är kompatibla med trådlös laddning för dina iPhone Xs. Det är ett 360-graders fodral som ger din kropp fullständigt skydd. Kontrollera att de upphöjda ramarna runt skärmen skyddar pekskärmen och kameran.

Detta tunna fodral har en matt yta som ger dig ett bekvämt halkfritt grepp när du håller den här imponerande telefonen i dina händer. Superlight-fodralet lägger inte till den eleganta profilen på din telefon.

USP: Matt yta

Kolla in på Amazon

8. Vena

Ett plånboksfodral med trådlös laddningskompatibilitet? Låter otroligt? Vena har gjort det enkelt genom att tillverka ett av de bästa kompatibla fodralet för trådlös laddning för din iPhone Xs. Du kan använda dess dolda kortplats för att lagra dina ID-kort, kredit- / betalkort och kontanter.

Väskan är tillverkad av dubbelskiktigt polykarbonat och TPU som uppfyller militära fallteststandarder. För trådlös laddning måste du öppna kortluckan och sätta telefonen på Qi-laddaren.

USP: Magnetisk bilmonteringskompatibilitet

Kolla in på Amazon

9. Unov

Unov ger högre skärm för skärm och kameralins för att skydda båda hårdvarorna på din iPhone Xs. Användningen av präglad utskriftsteknik är svårt att blekna bort.

Detta fodral är lätt och ger dig ett bekvämt grepp för daglig användning. Du kan enkelt ladda din iPhone eftersom fodralet har öppna urskärningar.

USP: Präglad utskriftsteknik

Kolla in på Amazon

10. GVIEWIN

Har din smartphone ett fodral med marmordesign? Om ja, bör GVIEWIN vara vägen att gå.

Fodralet har en snygg design och med det glansiga marmormönstret ger det en snygg look till din smartphone. Tack vare närvaron av hörnstötfångare kan den enkelt motstå stötar.

Det släta materialet säkerställer också att du får den önskade gripkänslan. Utöver det bekväma greppet finns GVIEWIN i flera färgkombinationer.

USP: iögonfallande marmormönster

Kolla in på Amazon

Det är allt, killar!

Vad är ditt fall?

Trådlös laddning ger dig bekvämheten att använda din iPhone medan den laddas på en pad. Du kan fortsätta arbeta på din iPhone. Du kan till exempel använda FaceTime-samtal, skriva långa texter med Bluetooth-tangentbord, titta på filmer och videor på YouTube etc.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • iPhone Xs Clear Fodral
  • Bästa iPhone X-fodral
  • iPhone Xs batterifodral
  • Bästa iPhone Xs trådlösa laddare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found