Blogg

Bästa ringhållarfodral till iPhone 11 2021

Ringar är inte längre ett uttryck för kärlek, de är nu en symbol och försäkran om säkerhet och trygghet. När vi älskar någon och vill skydda dem med vårt kära liv, ger vi dem ett löfte att skydda dem från alla odds. Detsamma är fallet med våra älskade iPhones, med skyhöga kostnader och ultra-lyxig känsla, våra iPhones är mer än bara smartphones för oss. Presentera ditt senaste köp med en ringhållare för iPhone 11 och lovar att skydda den med stil. Utforska de här iPhone 11-skalhållarna och välj det som passar dina önskemål.

 1. SQMCase
 2. Lontect
 3. MoKo
 4. GGEBKE
 5. SQMCase
 6. CoverOn
 7. Newseego
 8. SQMCase
 9. Ansiwee

1. SQMCase

Detta fodral ger 360 ° kroppsskydd för din telefon. Dess upphöjda kanter ger extra skydd för skärmen och kameran. Den unika stötdämpningsdesignen absorberar effektivt stötar från alla fyra hörn. Väskan är gjord av en mjuk gummiram och en inbyggd krockkudde som ger fullt skydd.

Ringen på baksidan är så utformad att den ger 360 ° rotation, vilket ger en kant över alla andra ringväskor. Detta fodral levereras med ett inbyggt fällbart kickstand som kan hålla din iPhone ordentligt för horisontell visning. Metallplattan på baksidan av fodralet kan också fästas på ett magnetiskt bilfäste.

USP: 360 ° ringrotation

Kolla in på Amazon

2. Lontect

Lägg till lite funk i din iPhone-fodralskollektion genom att lägga till en färgfärg med denna Lontect iPhone 11-ringhållare. Detta fodral är utformat för att förhindra att din telefon släpps av misstag och glider, och är perfekt för enhandsmanövrering av den massiva enheten. Tack och lov ger detta fall också extra grepp för att hålla din enhet i dina händer och förhindra att den kysser oönskade fall.

Fungerar bra som en kickstand för horisontell visning för att njuta av en handsfree film och videostreaming. Den inbyggda metallplattan kan fästa sig på ett magnetiskt bilfäste utan att behöva fästa några andra verktyg. Kristallklar design visar upp din iPhones ursprungliga stil.

USP: Färgade hörn för att lägga till funk

Kolla in på Amazon

3. MoKo

Designad speciellt för iPhone 11 med exakta utskärningar och enkel åtkomst, är Moko-ringhållaren en riktig definition av stilmötesfunktionalitet. Den effektiva ringen på baksidan av fodralet ger ett bra grepp till din iPhone. Den extra fördelen med detta fall är att det också fungerar som kickstand så att du kan använda din handsfree-enhet.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativ stötdämpande TPU-stötfångare tillsammans med anti-rep-styvt PC-bakskydd som ger ett komplett skydd för din dyrbara iPhone. Den inbyggda bakpanelen bidrar mycket till att fördela värmen från telefonens värme och hjälper till att kyla telefonen lätt.

USP: Enkel värmeavgivning

Kolla in på Amazon

4. GGEBKE

Tillverkat av 100% äkta kohud läder, kommer detta snygga fodral med naturliga porer och vener som ger detta fodral en förstklassig känsla och en lyxig touch. Det har också ett anti-rep mikrofiberskikt som ger ditt iPhone fullständigt skydd från insidan av fodralet också.

Väskan har en separat kortplats för att hålla lite kontanter och kort om du vill bli lätt och inte känner för att ha en skrymmande plånbok. Den plana ringdesignen är perfekt för en handsfree film- och videostreaming och visar sig vara ett mycket optimalt kick-stativ. Ringhållaren låter uppenbarligen inte din iPhone glida ur dina händer. Men även lädret behandlas för att bli halksäkert. Så det kommer också att säkerställa som ett extra skydd för din enhet.

USP: 100% äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

5. SQMCase

Perfekt, snyggt och effektivt ringhållarfodral för iPhone 11. Detta kolfiber SQM-skal till din telefon är perfekt för alla oavsett deras stilpreferenser. Den är superfunktionell och kan användas för flera ändamål. Dess design gör att du kan flagga din iPhone fashionabelt. Ringen på baksidan ger ett utmärkt grepp för din telefon och undviker att glida, och slutligen kan ringen förvandlas till ett stativ för din telefon för handsfree horisontell visning.

Fodralet är kompatibelt med alla typer av skärmskydd från tredje part och andra iPhone-kompatibla tillbehör. Det yttre skalet på fodralet är dekorerat med texturerat kolfiber och är slitstarkt och slitstarkt samt slagtåligt vilket minimerar skador på grund av droppar.

USP: Kolfiberstruktur

Kolla in på Amazon

6. CoverOn

Om du letar efter ett fodral som är under $ 10 men samtidigt är funktionellt, är CoverOn ringväska till din iPhone din bästa matchning. Tillverkad av slitstarkt polykarbonat och mjuk TPU för att absorbera stötar och stötar från droppar och fall, det här fodralet ökar skönheten i din iPhone med dess kolfiberaccent.

I mitten av ringen finns en metallplatta som ger en sömlös anslutning till magnetiska bilfästen och hållare, förutom extra telefonskydd. Och naturligtvis erbjuder ringen på baksidan bättre kontroll och hantering av din telefon. Så du kan hålla din telefon stadig medan du tar bilder eller använda den som ett texthjälpmedel med en hand.

USP: Magnetisk bilmontering kompatibel

Kolla in på Amazon

7. Newseego

Skydda din känsliga iPhone 11 med ett ringhållarfodral från Newseego, och ta ansvaret för din smartphone. Vrid ringen på baksidan av fodralet och anpassa den efter dina önskemål för bekväm hantering av din telefon och för att använda den sömlöst med en hand, utan någon rädsla för att den ska falla.

Ringen fungerar också som en perfekt kickstand för att säkerställa en avslappnad film- och videostreaming. Dessutom ger PC och TPU dubbelskiktat material som fungerar som ett avancerat hybridskydd för hård PC och stötsäker stötsäker mjuk gummistötfångare som ger mycket säkra och säkra kläder till din iPhone.

USP: Precise Cut-Outs för enkel åtkomst till kontroller

Kolla in på Amazon

8. SQMCase

Du kanske undrar varför blev SQMCase presenterad för tredje gången i den här listan, ja du kan inte ignorera något som passar kriterierna väl och markerar alla rutor. Detta fodral är så utformat att det ger en illusion av bara en ringhållare fäst direkt på din telefon.

Väskan är gjord av galvaniseringsteknik som inte bleknar. Den mjuka, behagliga beröringskänslan som förbättrar din upplevelse av att använda detta fodral samtidigt som din iPhone 11 ger extremt och starkt skydd mot fall och repor. Detta fodral är också kompatibelt med ett magnetiskt bilfäste.

USP: Kristallklart

Kolla in på Amazon

9. Ansiwee

Presentera din iPhone med gåvan av säkerhet och gör den ännu mer visuellt tilltalande med detta söta ringhållarfodral. Människor säger att söt inte är robust, låt det här fallet tala för sig själv och bevisa dessa människor fel. Detta fodral är tillverkat av högkvalitativ mjuk TPU-stötfångare och tydlig hård PC-rygg med upphöjda läppar.

Fodralet har också fyra hörnstötdämpande TPU-stötdämpare för att ge maximalt skydd mot stötar och hårda träffar till din iPhone. Den har exakta utskärningar för bättre åtkomst till alla portar, knappar, kameror, högtalare och mikrofoner. Fallet levereras med 180 dagars pengarna-tillbaka-garanti för bättre kundnöjdhet.

USP: 180 dagars pengarna tillbaka-garanti

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Ringhållarfodral är en perfekt lösning för människor med inte så bra grepp men ändå måste de ha sina telefoner i sina händer hela tiden. Dessa fodral skyddar din telefon hela tiden och ger den ett mycket elegant och fashionabelt utseende som för mig är det viktigaste.

Du kanske också gillar dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 11 Bältesfodral
 • Bästa iPhone 11 läderfodral
 • Kraftiga robusta fodral för iPhone 11
 • Bästa iPhone 11 Slim Cases

Har du valt det perfekta iPhone 11-ringfodralet för att matcha dina preferenser? Om ja, nämn dem i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found