Blogg

Bästa arkadspel för iPhone och iPad 2021

Arkadspel har tidlös charm. Och detta är förmodligen den största anledningen till att människor i alla åldrar - från casual till hardcore-spelare - älskar att spela dem. Om du har bestämt dig för att ge en chans till dessa vintagespel, kan denna lineup bestående av de 10 bästa arkadspelen för iOS hjälpa dig att hitta några spännande pärlor för din långa spelupplevelse. Oavsett om du är fascinerad av retro-stil-spel eller gillar att prova det snabba spelet, har denna lista fått dig täckt.

Så, låt oss hoppa direkt med mig för att hitta några häftiga spel för roligt spel just nu!

1. Maskens grav

Det som verkligen har tilltalat mig i det här spelet är den fantastiska blandningen av grafik i retrostil och actionfylld gameplay. Och med otroligt enkla beröringskontroller tar det inte mycket tid att bli ditt alternativ.

När du pratar om spelet måste du utforska en mystisk grav. Gör en smart strategi för att hoppa upp genom en fälla fylld labyrint och stöta på ett antal fällor och fiender. Ge ditt bästa skott för att nå toppen och låsa upp massor av coola masker med unika krafter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Crossy Road

Dags att ge ett skott till den roliga och oändliga arkadbehållaren! Denna Hipster Whales bedårande oändliga löpare har vunnit Apple Design Award och är ganska fascinerande att spela.

Tävla i "Crossy Road Egg Hunt Challenge" och korsa smart en väg som är full av trafik och massor av hinder. Gå förbi varje utmaning som kommer din väg och lås upp nya karaktärer med fantastiskt utseende och effekter. Tack vare några häftiga karaktärer som en liten loppa och en emo-gås kommer din hopping alltid att kännas glad.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Asfalt 8: luftburet

Om det finns en ivrig önskan att gå till ett freaking snabbt arkadracingspel kan "Asfalt 8: Airborne" vara vägen att gå.

Det bästa med detta spel är att det låter dig välja bland mer än 220 onda snabbmaskiner. Och dessa fantastiska maskiner är från sådana som Ferrari, Ducati, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, du heter det. Så du kommer alltid att ha något varmt att rida på.

Visa din oöverträffade racingexpertis på över 50 höghastighetsbanor. Packad med över 400 karriärevenemang, 1 500 utmaningar för bilmästerskap och så många som 6 fantastiska spellägen, Asfalt verkar aldrig förlora sin charm.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Jetpack Joyride

Redo att flyga underbara jetpack? "Jetpack Joyride" har länge varit ett av mina favorit arkadspel av flera skäl.

Först och främst tycker jag att spelet är väldigt intressant eftersom det erbjuder många spännande uppdrag. Och det andra, det finns massor av unika prestationer som ser till att dina ansträngningar får de perfekta belöningarna.

Dessutom finns det många anpassningsalternativ. Så du kan välja mellan galna kläder för att göra din avatar ser utmärkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. PAC-MAN

Känt som ett av de mest populära arkadspelen för iOS, "PAC-MAN" är kul att spela. Ditt mål är att smart vägleda PAC-MAN genom flera labyrinter och äta varje punkt som kommer för att hoppa till nästa nivå. Och åh, du måste också sluka upp Power Pellets för att minska spökenas styrka.

Se till att fly från de kraftfulla spöken som Blinky, Pinky, Inky och Clyde. Annars riskerar du att förlora ditt liv. Kom ihåg att om du tappar alla dina liv kommer spelet att göras och dammas.

Med massor av labyrinter som erbjuds har du massor av utmaningar att möta. Eftersom det finns flera nya turneringar kommer du att tycka om det här spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Basket Arcade Machine

Den här kan vara ett fantastiskt val för de som älskar basket. Den har extremt spännande spel och kommer med fyra olika nivåer.

Du måste göra ditt bästa för att tjäna massor av poäng och göra perfekta kast efter varandra för att få sekunder. Utmana dina vänner för spännande dueller och visa upp dina mördarkunskaper för att dominera spelet. Ta dessutom hjälp från spelcentret för att hålla koll på dina höga poäng och hur andra presterar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Smash Hit

"Smash Hit" handlar om att krossa hinder och mål som kommer din väg. Och med den realistiska glasbrytningsmekaniken gillar du att decimera saker.

Tack vare det musikaliskt synkroniserade spelet verkar spelet aldrig tråkigt. Musik- och ljudeffekterna ändras automatiskt baserat på en specifik scen för att matcha din smashing. Det har mer än 50 olika rum med 11 grafiska stilar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Breakout: Boost

Ännu ett stiligt arkadspel på showen! Belastad med över 200 spännande nivåer (10 nivåer är tillgängliga gratis), det är helt täckt.

Spela smart och kontrollera spelets hastighet för att tjäna många poäng. Använd bästa möjliga eldkula, syrakula, klyvkula och granatkula för att hålla dig före kurvan. Tjäna dessutom massor av giriga prestationer för att bli den högst rankade spelaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Fruit Ninja Classic

Vill du ha ninjamatcher? Om ja, kan du inte få ett mer imponerande spel än Fruit Ninja Classic att spela.

Skär så många frukter som möjligt och undvik att skära bomber. Visa dina skivfärdigheter i Classic, Zen och det fantastiska Arcade-läget. Och få ut det mesta av powerups och speciella bananer för att uppnå maximala poäng.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Kanabalt

Som en oändlig löpare har Canabalt alltid vädjat till mig. Spelet har flera genomtänkta lägen. Så du har lyxen att välja ett trevligt läge enligt ditt humör och gå för ett oändligt hoppande, hoppande och streckande.

Utöver det roliga gameplayet håller det dig upptagen med passande musik. Således verkar din oändliga löpning inte träffa en monoton fas. Högt rekommenderad!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Din bästa satsning?

Eftersom du äntligen har valt ut några av de mest spännande arkadspelen för vår iDevice, glöm inte att dela dina tankar om dem. Ange också anledningen till varför de har sticker ut för dig.

Du vill också prova på dessa spel:

  • Bästa FPS-spel för iPhone och iPad
  • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad

Vad är det du alltid älskar i arkadspel? Jag skulle gärna veta det också.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found