Blogg

Bästa blixtdockningsstationer för iPad 2021

Blixtdockor är dagens ordning. När Apple helt bytte till den mindre "blixt" -kontakten har tillbehörstillverkare fått ändra kurs och producera bästa blixtdockningsstationer för iPad. Vi har redan täckta dockningsstationer för iPhone 5 / 5s. Nu är det dags för en lista över högkvalitativa iPad-blixtdockor som är utformade minimalt, vackert och ger de bästa dockningsställen för din iPad Air och iPad Minis och tidigare iPad-modeller.

1. Twelve South HiRise Deluxe

Twelve Souths produkter är kända för sin enkelhet och renhet från Apple. HiRise för iOS-enheter är ett klassiskt exempel på varumärkesstil och estetik från Twelve South. Med tillstånd av den solida strukturen och den stabila basen kan den hålla din surfplatta perfekt.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna docka är att den håller enheten på ett sätt så att du har bättre synvinkel.

Höjdjusterbar kabelklämma gör att den fungerar i de flesta fall. Ännu bättre, dockan levereras med MFi-certifierad kabel så att du kan ladda dina enheter snabbt och säkert.

USP: Höjdjusterbar kabelklämma

Kolla in på Amazon

2. EasyAcc

EasyAcc är vad du ska välja för att hålla alla dina enheter perfekt organiserade. Med så många som sex portar kan du slå på flera enheter samtidigt.

Det finns ett extra utrymme för att du ska kunna lagra små föremål. Den har en hållbar konstruktion som tål mindre påverkan.

Med den magnetiska basen förblir dockan intakt medan du håller i alla dina enheter. Slutligen kan du få EasyAcc i två färger: svart och brunt.

USP: Magnetisk bas

Kolla in på Amazon

3. JUNK

Om du är villig att gå till en högkvalitativ trädocka, ge JUNCH en närmare titt. Denna laddstation är konstruerad med bambu av högsta kvalitet. Tack vare den robusta inbyggda kan den enkelt motstå droppar.

Det kan inte bara ladda din iPad och iPad utan även din Apple Watch. Med den snygga kabelhanteringen förhindrar det kabelrubbning. Dessutom finns JUNCH i två färger: mörk och ljusbrun.

USP: Naturlig bambu

Kolla in på Amazon

4. Pezin & Hulin

Det som gör "Pezin & Hulin" till ett bra alternativ är den solida bambukonstruktionen. De släta kanterna och snygga utskärningarna förbättrar dess design ytterligare. Du kan använda den för att ladda flera iPhones, iPad och Apple Watch samtidigt.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna docka är den perfekta kabelhanteringen. Det betyder att ditt skrivbord förblir rörigt. På grund av den magnetiska basen förblir den ordentligt intakt medan du håller enheten.

USP: Snygg kabelhantering

Kolla in på Amazon

5. iHome iPL8XHG

Vad sägs om att välja en mer funktionell dockningsstation? Bortsett från att låta din surfplatta driva, underhåller den dig också med fantastiskt ljud iHome iPL8XHG. Du kan direkt ansluta din iOS-enhet till den och strömma låtar trådlöst.

Drivs av reason8 högtalarkammare, den har förmågan att leva upp din musik.

FM med sex förinställda stationer hjälper dig att komma ikapp med dina favoritprogram. Dessutom kan du också ställa in flera larm för att hålla dig i takt med din tid.

USP: Reason8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vilken är din favorit?

Vilken av ovanstående blixtdockningsstationer för iPad har du valt att starta din iPad? Det skulle vara trevligt att känna till ditt val och de funktioner som du har hittat bedårande i det.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPad Pro 10,5-tumsfodral
  • Bästa iPad Pro 12,9-tums fodral
  • iPad Pro 10,5-tums stativ
  • Bästa iPad Pro 10,5-tums tangentbordsfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found