Blogg

Bästa iPad-appar för Salesforce Management 2021

Att hantera säljstyrkan effektivt är nyckeln till att öka försäljningen. Det är den typ av arbete som kräver att du är proaktiv och får ut det mesta av varje ledning som kommer din väg. Dessutom måste du hålla koll på de senaste affärstrenderna så att du kan hålla dig före kurvan.

För att hjälpa dig att hantera säljstyrka på ett smart sätt har vi skrivit ner de bästa säljstyrningsapparna för iPad (de fungerar också med iPhone). Oavsett om du vill ta kontroll över marknadsföringen eller hantera sociala medier på ett skickligt sätt kan dessa appar göra en avgörande skillnad.

Vill du ha en mördareinsikt för att vinna försäljning? Tja, dessa salesforce-appar för iOS ger också pro-tips så att du kan förstå trenden bättre och planera därefter. Hoppa direkt in för att veta mer om dem!

Bästa iPad-appar för Salesforce Management

1. Salesforce

Vill du ha en allt-i-ett-lösning för att hantera din försäljning? Du kan inte få ett bättre alternativ än den här officiella appen från "Salesforce." Med den här appen till ditt förfogande kan du snabbt komma åt hela din CRM-data och hantera den.

Kolla in dina schemalagda händelser och få uppdateringar i realtid för att vara synkroniserade med dina uppgifter. Appen ger dig enkel åtkomst till alla dina försäljningsåtgärder och låter dig stänga erbjudanden direkt från fingertopparna.

Du kan ansluta till dina kollegor och samarbeta med dem för att uppnå ditt mål. Dessutom låter Salesforce dig spåra dina resultat så att du får bättre insikt.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Field Service Lightning

Som namnet själv antyder är den här fullt utrustad så att du kan hantera din fälttjänst. Det bästa med appen är att du helt kan anpassa den beroende på din specifika efterfrågan.

Med det tydliga gränssnittet kan du enkelt hålla ett öga på dina servicebesök, arbetsorder, lager, servicehistorik och annan viktig information. Andra anmärkningsvärda funktioner som gör att den här appen ger pengar för säljare är — navigering, geolokalisering och kartläggning så att du direkt kan ta reda på din plats och vart du är på väg.

Du kan också skanna streckkoder och QR-koder direkt från appen. Utöver allt kommer du också att kunna använda den här appen offline, vilket är exakt vad du vill fortsätta arbeta utan några hicka.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Einstein Analytics

Om du tänker hålla koll på de hetaste affärstrenderna, välj Einstein Analytics för att ge dig den avgörande insikten. Du kan filtrera och visa de senaste uppgifterna. Få omedelbar åtkomst till all information och använd den noggrant för att driva spelförändrande beslut.

Ta en titt på affärsresultaten och lär dig vad som kommer att styra marknaden i framtiden. Utöver marknadsanalys har appen stöd från flera språk inklusive engelska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, ungerska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, norska bokmål, polska, portugisiska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. SalesRabbit | Mobil CRM

SalesRabbit har tagit Sales Force Management till nästa nivå. Det låter dig tilldela territorier till din säljpersonal. Personalen kan spåra sina leads, uppföljningar och många andra praktiska funktioner för att öka deras produktivitet och försäljning.

Inte bara det, det gör det också möjligt att schemalägga möten, dela potentiella kunder och även anteckningar. När det gäller försäljning kan appen också visa presentationer. Kartintegrationen i appen gör det enkelt att spåra olika territorier hos olika säljare. Viktigast är att appen är helt gratis, så prova.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Salesforce Marketing Cloud

Marknadsföringshantering är mycket viktig för säljare. ”Salesforce Marketing Cloud” låter dig köra marknadsföring på ett bekvämare sätt. Du kan hålla koll på dina resultat för e-post, resebyggare, automatiseringsstudio och kampanjer.

Du kommer att pausa, avbryta och återuppta för e-post och automatisering. Få åtkomst till tidigare eller framtida schemalagda meddelanden i din kalender. Samarbeta med ditt team för att få ditt arbete gjort snabbare och mer effektivt. Dessutom låter appen dig också dela dina resultat via e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Social Studio

Om du vill ha fullständig kontroll över hanteringen av sociala medier är “Social Studio” guldvärd. Appen låter dig idealiskt hantera aktiviteter i sociala medier på företagsnivå. Till exempel kan du enkelt skapa, schemalägga och hantera innehåll för Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest och Google+.

Du kommer att kunna mäta effektiviteten i dina inlägg och till och med godkänna inlägg innan de planeras. Du kan svara på inlägg och interagera med dina samhällen och hålla koll på vad som händer på forum, bloggar, nyhetssidor. Dessutom låter det dig också samarbeta med ditt community management team.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Veloxy

Veloxy håller alla dina data fullt organiserade och ger dig önskad effektivitet för att öka din försäljning. Appen aggregerar och syntetiserar data från olika system och visar den i ett rent och lättillgängligt format. Med funktionen geografisk plats kan du visa alla dina leads och konton på kartan. Kolla in närliggande företag för att enkelt skapa leads eller konton.

Appen samlar all viktig information från Salesforce, LinkedIn, Twitter, G +, Scholar, CrunchBase, e-post, kalendrar och din telefon. Därför har du snabb tillgång till all nödvändig information om en kund. Med den mycket effektiva uppgiftshanteraren ombord kommer du att kunna hantera alla dina uppgifter på ett mer strukturerat sätt och aldrig missa någon deadline.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Pulsar för SalesForce

Pulsar-appen har ett enkelt gränssnitt och gör det möjligt att komma åt data även i offline-läge. Du kan hantera försäljningsuppgifter, händelser och data offline och online. Appen har inbyggda genvägar som hjälper dig att navigera och leta efter information enkelt.

Du kommer också att synkronisera appen till dina e-postkonton och sociala nätverkssajter för att hantera och lagra data. Fullt integrerad med LinkedIn, Google och Twitter kommer du att kunna hålla dig högst upp i ditt spel. Och ja, du kan använda Pulsar på flera språk inklusive engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, förenklad kinesiska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. SalesforceA

SalesforceA är utformad för administratören. Appen erbjuder mer förenklade användarhanteringsuppgifter. Du kan enkelt låsa upp de utestängda användarna och återställa deras lösenord.

Du kommer också att kunna frysa användare för att förhindra inloggningsåtkomst direkt. Appen låter dig perfekt hantera användarnas behörighetsuppsättningar. Dessutom kan du interagera med Salesforce-kundgemenskapen och få tillgång till dina release-anteckningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Flygtrafik

"Vlocity" kan visa sig vara en katalysator för ditt företag. Denna app erbjuder en bekvämare lösning för att hantera dina kunder och ta reda på vad som kan tilltala dem. Och baserat på upptäckten kommer du att skapa en framgångsrik kampanj för att öka ditt företag.

Med smarta relationschefer kan du proaktivt hantera dina kunder. Det låter dig filtrera kontakter och till och med skapa personliga samtalslistor.

För att använda den här appen måste du ha paketet Vlocity Insurance eller Vlocity Communications.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Vad är din favorit?

Nu kan du få ut det mesta av dessa toppappar för att stärka din försäljningsvinst och ta emot alla kommande möjligheter. Vilken av ovanstående appar har du valt? Dela din feedback om din favoritförsäljningsapp och de funktioner du gillar mycket av den.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa ERP-appar för iPad
  • iPad Project Manager-appar
  • Bästa iPhone och iPad CRM-appar
  • Bästa appar för lagerhantering för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found