Blogg

Bästa tvåspelarspel för iPhone och iPad 2021

När du känner dig uttråkad eller längtar efter kul kan två spelare komma till din räddning. Dessa låter dig ansluta och spela med vänner online, och ibland till och med på samma enhet. Dessutom finns det många alternativ att välja mellan, till exempel sport, arkad-action, äventyrsuppdrag, ordpussel, frågesporter och mer. Prova dessa 15 bästa tvåspelarspel för iPhone och iPad.

 1. 8-Ball biljard
 2. Bowmasters
 3. Clash Royale
 4. Crossy Road
 5. Se upp!
 6. Soul Knight
 7. Terraria
 8. Riktigt schack 3D
 9. Bödel
 10. Prickar och lådor
 11. Röda händer
 12. Spaceteam
 13. Katter Carnival
 14. BADLAND
 15. 2 spelarspel: utmaningen

1. 8 bollpool

Med över 2 miljoner (överväldigande 5-stjärniga) betyg i App Store är detta ett av de bästa sportspelarna för två spelare för iPhone och Android. Det är mycket konkurrenskraftigt och låter dig spela en-mot-en med vänner eller tävla i åtta spelarturneringar.

Bygg dina färdigheter på träningsarenan och vinn troféer, unika ledtrådar och poolmynt. Använd mynten för att köpa nya föremål från butiken eller delta i exklusiva matcher med högre insatser. Dessutom kan du anpassa din kö och bord.

Kategori: Sport

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 0,99 USD)

Ladda ner

2. Bowmasters

Slå på stressen med detta mål-och-skjut-spel som håller dig hakad. Den har över 60 galna karaktärer och vapen att leka med. Duell med dina vänner och skaffa ner fåglar eller frukter för att tjäna belöningar!

Gränssnittet är otroligt färgstarkt och roligt med fantastisk grafik och ljudeffekter. Dessutom har det tjänat miljontals utmärkta recensioner och rankas bland de bästa actionspel för två spelare eller mer.

Kategori: Action / Arkad

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 0,99 USD)

Ladda ner

3. Clash Royale

Detta multiplayer-spel i realtid kommer från skaparna av Clash of Clans. Den innehåller alla dina favoritkaraktärer, inklusive Royales, Princes, Knights, Baby Dragons och mer. Tävla och vinn troféer genom att slå fiendens kung och prinsessor från deras torn.

Skapa en klan för att dela kort och bygg din stridsgemenskap. Sedan kan du utmana dina vänner till privata online-dueller eller spela sida vid sida i episka 2 × 2-strider. Med över en miljon betyg är detta ett av de mest populära kampspelen för två spelare där ute.

Kategori: Kortspel

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 0,99 USD)

Ladda ner

4. Crossy Road

Super kul, fängslande och beroendeframkallande: Det här är tre ord som beskriver det här spelet bäst. Du har många roliga karaktärer för att navigera genom hinder och trafik i olika städer och miljöer.

Spelet är förenklat men ändå engagerande. Dessutom kan du tävla mot dina vänner och familj på samma enhet. Korsa och hoppa över vägar, tågspår och floder, testa dina reflexer och hastighet för att undvika att träffas.

Kategori: Reflexspel

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 0,99 USD)

Ladda ner

5. Heads Up!

Om du är ett fan av Ellen DeGeneres Show, kommer du att känna igen detta älskvärda kortspel. Den som gissar sätter en telefon på pannan och försöker samla poäng genom att gissa ord eller fraser som visas på korten innan timern tar slut. De andra spelarnas jobb är att förklara orden som dyker upp utan att säga själva ordet.

Från att sjunga, namnge kändisar eller fåniga accenter, det har mycket att underhålla dig.

Du kan spela detta fascinerande spel med en vän eller hundra vänner åt gången. Du kan spara videon i ditt spel för att se det senare, vilket ofta leder till ett skratt när du lyssnar på allas häftiga försök att artikulera.

Heads Up är ett av de bästa online-spelarna för två spelare som du kan spela med mer än 40 temadäck tillgängliga.

Kategori: Kortspel

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Soul Knight

Utforska ett fängelsehål, hitta och samla vapen och skjut dig till en hög poäng i detta beroendeframkallande spel. Den har slumpmässigt genererade världar, som ger dig en ny upplevelse varje gång du spelar.

Samtidigt finns det över 120 vapen att testa och fantastiska hjältar med unika förmågor. Auto-siktsmekanikern säkerställer mycket intuitiv kontroll som gör spelet enkelt och smidigt.

Kategori: Skjutare

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 0,99 USD)

Ladda ner

7. Terraria

Kämpa för överlevnad och tjäna förmögenhet och ära när du tar dig igenom denna fascinerande värld. Du kan utforska kavernösa vidder, slåss fiender och bygga allt du vill i det här actionfyllda spelet.

Du kan spela med upp till sju vänner, och det finns mer än 300 fiender att slåss, besegra och plundra för byte. Det finns också ett nytt expertläge utformat för att ge nya utmaningar för även de mest erfarna spelarna.

Kategori: Äventyr

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. Riktigt schack 3D

Schack är ett klassiskt tvåspelarspel som aldrig går ur stil. Träna din hjärna och testa dina strategiska färdigheter med den här schackappen som har fantastisk 3D-grafik. Det känns nästan som om du spelar på ett fysiskt bräde.

Utmana dina vänner och njut av en realistisk upplevelse. Du kan anpassa spelets utseende och känsla genom att välja schackbräde, pjäs, bord, etc. Det har också avslappnande musik som lyfter upplevelsen.

Kategori: Trivia

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Hangman

Du kommer kanske ihåg detta klassiska ordspel för två spelare från dina barndomsdagar. Även om det ursprungligen spelades med penna och papper, gör den här appen mycket roligare. Den stöder både en spelare och två spelare och det är ett utmärkt sätt att förbättra ditt ordförråd.

Du kan antingen spela det med din vän eller låta din enhet fungera som din motståndare. Speldesignen är baserad på en klasstavla som ger det en jovial stämning. Välj din nivå och ordlista för att spela utmaningar inklusive lätt, standard, hårt, djur, mat, geografi, helgdagar etc.

Kategori: Ordspel

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Prickar och lådor

Här är ett annat retrospel med en twist. Målet är att koppla ihop punkter för att bilda fler rutor än din motståndare. Längs vägen kan du samla spännande belöningar och njuta av färgglada teman.

Med tusentals spelare över hela världen blir saker ganska konkurrenskraftiga, och du kan se din ranking i Global High Scores. Dessutom finns det tre olika nivåer så att du kan spela efter dina förmågor.

Kategori: Strategi brädspel

Pris: Gratis (Dots and Boxes Premium - $ 1,99)

Ladda ner

11. Röda händer

Så du tror att du har blixtsnabba reflexer? Prova detta roliga spel för två spelare för att ta reda på var du står i hastighetskampen. När spelet börjar är en spelare angripare och den andra är försvarare. Om den senare kycklar ut tre gånger är det en perfekt fria hit.

Den spelare som får 10 poäng först utses till vinnare. Du kan anpassa din handtyp genom att välja mellan flera tillgängliga alternativ. Så roligt som det kan bli: du kan till och med välja den massiva Hulks hand eller gå för en tatuerad hand.

Kategori: Arkad

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

12. Spaceteam

Bli redo att gå in i detta legendariska science-fiction-spel! Spaceteam är utformat för att vara ett engagerande samarbetspartyspel som du kan spela med 2 till 8 spelare. Du får en slumpmässig kontrollpanel med omkopplare, rattar och knappar för att manövrera spelet.

När fartyget faller sönder framför dina ögon måste du samordna med ditt team för att rädda det. Alla dina lagkamrater får instruktioner, och de måste arbeta på dem innan tiden löper ut snabbt. Om du inte arbetar perfekt med ditt team är du klar för.

Kategori: Ordspel

Pris: Gratis (Lås upp alla uppgraderingar - $ 2,99)

Ladda ner

13. Kattkarneval

Cats Carnival erbjuder tio spännande iPhone-spel för två personer. Det testar hur snabbt du kan reagera; smidighet och snabba fingerrörelser hjälper dig att vinna. Du kan välja att gå head-to-head med en vän eller spela mot en AI-motståndare.

Det finns en hel del utmanande nivåer och många spännande karaktärer att låsa upp, så du kommer aldrig bli uttråkad. Det är ett utmärkt val för både barn och vuxna att testa dina reflexer och ha mycket kul.

Kategori: Reflexspel

Pris: Gratis (Lås upp alla spel och roller - $ 1,99)

Ladda ner

14. BADLAND

Detta är ett av de bästa äventyrsspelen som stöder upp till fyra spelare på en enhet. Det ligger i en vacker skog som är full av intressanta invånare. Spelare får styra en av invånarna på jakt efter upptäckt medan de övervinner många fantasifulla fällor och hinder.

Det finns mer än trettio nivåer i flerspelarläget och över hundra för enspelarläget. Kontrollerna är enkla, men spelet blir alltmer intressant när du går vidare.

Kategori: Äventyr

Pris: $ 0,99

Ladda ner

15. 2 spelarspel: utmaningen

Här är ett paket med roliga tvåspelarspel som du kan spela med vänner och familj. Två personer kan spela på samma enhet, och det finns också ett online multiplayer-läge. Grafiken är minimal men ändå vacker för att hjälpa dig att fokusera på matchen.

De minispel som ingår är bordtennis, airhockey, pool, ormar, Tic Tac Toe, Sumo, bilracing, schack och mer. Det sparar också dina poäng mellan matcherna så att du kan fortsätta tävla.

Kategori: Arkad

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

Topp 15 tvåspelarspel

Har du provat något av dessa fantastiska tvåspelarspel än? Berätta allt om dina favoriter i kommentarerna nedan!

Här är några av de bästa spelbloggarna vi har publicerat:

 • Indiespel för iPhone och iPad
 • Schackspel för iPhone och iPad
 • MMORPG-spel för iPhone och iPad
 • Actionspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found