Blogg

Bästa iPhone 8 plånboksfodral 2021

Det finns många bra fall för iPhone 8. Var och en har sina för- och nackdelar när det gäller funktioner och design. Men om du är ett fan av funktionalitet, kommer du att älska vårt urval av de  bästa plånboksfodral för iPhone 8.  Dessa är mycket praktiska att lagra alla dina viktigaste artiklar på ett ställe. Så låt oss kolla in några fördjupade recensioner av alternativen.

 1. Bella Fino plånboksfodral från Pad & Quill
 2. Spigen Slim Armor CS-designat fodral
 3. Belemay Läder Flip Plånboksfodral
 4. Smartish Slim plånboksfodral
 5. ZVE-väska med blixtlåsficka
 6. TUCCH Plånboksfodral i PU
 7. Dreem Fibonacci 2-i-1 plånboksfodral
 8. FYY Lyxfodral i äkta läder
 9. LAMEEKU Stötsäker fodral med kreditkortsplats

# 1. Bella Fino plånboksfodral från Pad & Quill

När det diskuteras de bästa plånboksfodralna för iPhone 8, hur kan du vända blicken från Bella Fino? Fallet har alla kvaliteter att sätta sitt krav på att vara ett av de mest anmärkningsvärda plånboksöverdraget på marknaden.

När vi pratar om designen är Bella Fino tillverkad av endast fullkornigt amerikansk läder (till skillnad från det syskon som nämns ovan). Det lyxiga hantverket talar volymen för sin stilfulla bokstil.

Till skillnad från andra läderfodral är den gjord för att vara UV-beständig och utvecklar också den gripande patinaen när den blir gammal. Som ett resultat går omslaget aldrig ur mode. Dessutom är detta premiumplånboksfodral också helt kompatibelt med Qi-standard trådlös laddning.

USP: Top-of-the-line hantverk

Kolla in på Pad & Quill

# 2. Spigen Slim Armor CS-designat fodral

Jag gillar den snygga designen av Spigen Slim Armor CS-fodral för iPhone 8. Kombinationen av robust PC och mjukt TPU-material har förstärkt strukturen, så att den lätt kan uthärda droppar. Dubbelskikt av höljet ser inte skrymmande ut alls.

Plånboksfodralet låter dig lagra upp till tre kort och lite kontanter i det inbyggda lagringsutrymmet. Skjutbart lock ger dig bekväm tillgång till dina värdesaker.

Taktila knappar ger bättre klick. Dessutom finns det här solida plånboksfodralet i fem imponerande färgalternativ som svart, röd, vit, gunmetal, roséguld och jetvit.

USP: Glidskydd

Kolla in på Amazon

# 3. Belemay läder Flip plånboksväska

Belemay har konstruerat detta premiumplånboksfodral på de två pelarna av komfort och bekvämlighet. Du kan använda det vikbara omslaget som en kickstand för att titta på filmer / videor och läsa e-böcker på din iPhone 8. Exakta utskärningar för kamera, högtalare och andra portar ger värdet till fodralet.

Väskan är handgjord av äkta läder av högsta kvalitet; Belemay har fått kohudläder och har gjort fina sömmar för att slutföra denna fantastiska design.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 4. Smartish Slim plånboksfodral

Smartish är ett minimalistiskt plånboksfodral för iPhone 8. Konstruktionen i ett stycke kan tyckas vara för tunn, men den är tillräckligt stark för att klara uppgiften när det gäller att ge det väsentliga skyddet mot oavsiktliga fall. Den starka strukturen är fullt kapabel att hålla repor på ett rimligt avstånd.

Den halkfria strukturen ger extra grepp så att du kan hålla din smartphone med önskad komfort. Du kan lagra upp till tre kort säkert. Med hjälp av kreditkortsstativet kan du lysa upp din medieupplevelse. Dessutom kommer Silk i fyra färger: svart onyx, roséguld, gunmetalgrå, champagneguld.

USP: Trådlös laddningskompatibilitet

Kolla in på Amazon

# 5. ZVE Zipper Wallet Pocket Purse Case

Detta iPhone 8 plånboksfodral från ZVE är utformat för att ge dina pengar en lång sikt. Den största höjdpunkten i detta fall är möjligheten att låta dig lagra mer än kort. Dessutom kan du bära upp till 15 dollarsedlar.

Den är gjord av läder av högsta kvalitet och TPU-material. Den släta utsidan känns väldigt varm och ger också bekvämlighet för att hålla enheten. Det finns också ett handledsrem som gör det lättare att bära iPhone. Den finns i fyra färgvarianter som svart, blått, rosa och rosaguld.

Om du letar efter ett plånboksfodral som kan vara oerhört användbart under resan, bör du ge det ett seriöst utseende.

USP: Lagra 10+ kort

Kolla in på Amazon

# 6. TUCCH Plånboksfodral i PU

TUCCH är ren klass eftersom det har alla egenskaper som ett mycket användbart folio plånboksfodral. Den handgjorda designen ger den ett estetiskt utseende. PU-läderkonstruktion kan se sofistikerad ut, men det är tillräckligt bra för att hålla repen i schack från att skada utseendet på din iPhone 8.

Mjukt TPU-interiör gör det inte möjligt att absorbera stötar. Magnetluckan ger ytterligare skydd genom att låta dig enkelt fästa och öppna höljet. Stativfunktionen är bra att titta på media. Fyra färgalternativ inkluderar brunt, rosa, svart och hetrosa.

USP: Omfattande skydd

Kolla in på Amazon

# 7. Dreem Fibonacci 2-i-1 plånboksfodral

Dreem har använt lyxigt vegan läder för att tillverka detta vackra plånboksfodral till din iPhone. En uppenbar funktion i detta ärende är RFID-skydd, som skyddar dina kredit- och betalkort från datastöld.

Till skillnad från andra plånboksfodral erbjuder Dreem extra stark magnetisk fastsättning, vilket ger en säker och säker stick-on plånbok för din iPhone 8. Dreem har använt konstläder och sytt läder för att skapa detta mästerverk.

USP: RFID-skydd

Kolla in på Amazon

# 8. FYY Lyxfodral i äkta läder

"Vackert" är ordet för FYY. Skapat med det finaste läder, är detta plånboksfodral utformat för att vara ett bedårande par för smarttelefonen. Handgjord design förstärker inte bara sitt utseende utan förstärker också konstruktionen.

Den har ett par kortplatser och en pengarmuff. Med RFID-blockeringstekniken erbjuder det skyddet som behövs. Handleden gör det mycket lättare att bära iPhone. Bäst av allt har du så många som 32 färgalternativ att välja mellan.

USP: Handgjord fodral

Kolla in på Amazon

# 9. LAMEEKU Stötsäker fodral med kreditkortsplats

LAMEEKU passar dina behov om du vill ha ett plånboksfodral för iPhone 8. Det har en något dold kortplats på baksidan där du kan behålla tre kort. RFID-blockeringsfunktioner ger ytterligare skydd för korten.

TPU läder exteriör passar alla konturer i din handflata med det förbättrade greppet. För alla är så mjuka kan den motstå repor och till och med absorbera stötar. Främre läpp säkerställer att pekskärmen förblir skyddad när den placeras platt. Efter funktionerna har du flera färgvarianter att välja mellan.

USP: Fullskärmsskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Så det är min lista över bästa iPhone 8 plånboksfodral! Har något av dessa plånboksfall klarat ditt test? Det skulle vara trevligt att veta namnet.

Var säker, jag kommer att fortsätta uppdatera den här exklusiva listan gång på gång för att se till att du enkelt kan hitta rätt alternativ för din smartphone; baserat på olika behov.

Kolla även in:

 • Bästa Folio-fodral för iPhone 8
 • Träfodral till iPhone 8
 • Bästa iPhone 8-fodral för kvinnor
 • Plånboksfodral för iPhone 12 Mini
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found