Blogg

Bästa Netflix-appar för iPhone och iPad 2020

När jag avrundade de senaste serierna och filmerna i den här månaden och de hetaste serierna och serierna som förväntas komma nästa månad, kom jag över några av de bästa Netflix-apparna för iPhone och iPad. Det var då jag bestämde mig för att ge dem ett skott.

Så varför behöver du dessa tredjepartsappar för Netflix? De är utformade för att förbättra din totala upplevelse. Bortsett från att låta dig hålla koll på program och filmer, kan de också hjälpa dig att planera din underhållningstid på ett smart sätt.

Dessutom säkerställer betyg från IMDb och Rotten Tomatoes att du enkelt kan ta reda på vilken du ska lägga till i bevakningslistan och vilken du ska undvika. Det finns några jokertecken som erbjuder mycket mer än de grundläggande sakerna. För att upptäcka mer om dessa appar måste du ta ett långt dyk tillsammans med mig!

Bästa Netflix-appar för iPhone och iPad

1. Onflix

En annan Netflix-app som kan hålla dig synkroniserad med alla filmer och TV-program som strömmar eller precis håller på att rulla ut på videostreaming är Onflix. Appen erbjuder ett första sätt att spåra favoritprogram och ställa in dem när och när du vill. Bortsett från det gör det också processen att hantera bevakningslistan relativt mindre tidskrävande.

Det ger snabba varningar om när en viss film läggs till i Netflix katalog och när en viss tas bort. Således kommer du aldrig att missa de föreställningar som överstiger din efterfrågan. Speciellt är Onflix helt gratis och stöder åtta språk inklusive engelska och kinesiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. TV-tid: Spårprogram och filmer

Kunde inte hålla dig i takt med shower? Du behöver en smart app som TV Time för att aldrig missa någon het show.

Appen låter dig övervaka program från flera källor som Netflix, ABC, NBC, CBS, Fox, The CW, Hulu, Amazon, HBO, MTV, Bravo, BBC, Channel 4, ITV, Sky och mer. Det erbjuder också personliga rekommendationer enligt ditt intresse.

Du kan erbjuda dina åsikter om avsnitt med kommentarer och memes. Till och med ta del i frågesporterna och tävla med andra människor för att testa din kunskap.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. JustWatch - Filmer och TV-program

Det finns mycket att tycka om i "JustWatch." Först och främst låter appen dig ta reda på de senaste filmerna och TV-programmen från flera leverantörer som Netflix, Amazon Prime Video och mer. Så snart någon film eller show är redo att sändas, lägger appen till den i listan.

Med filterverktyget lätt tillgängligt får du de specifika resultaten på en snabb tid. Du kan se den senaste informationen om TV-serier och filmer. Dessutom finns det också ett alternativ att läsa sammanfattningen och kolla in rollerna och även titta på trailern.

Dessutom kan du se nya och kommande filmer som gungar på teatrar också.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Simkl-listor: TV, Anime, Filmer

Vill du hålla koll på dina favorit-tv-program och filmer med största lätthet? Simkl-listor kan vara din bästa insats.

För att komma igång måste du skapa anpassade bevakningslistor och appen uppdaterar dem automatiskt. Därför kommer du aldrig att sakna dina favoritprogram eller flicks.

Varningarna om nya säsonger och avsnitt ser till att du håller dig synkroniserad med de senaste händelserna. Du kommer att kolla in filminformation, IMDb, MAL-betyg och också dra nytta av TV-guiden. Dessutom kan du använda det mörka och ljusa temat för att förbättra din visning.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Chill Remote

Vad sägs om att använda en praktisk fjärrkontroll för att komma över din Netflix-tid? Som namnet själv antyder låter det dig spela, pausa, justera volymen, gå framåt / bakåt etc. Perfekt om du strömmar Netflix-videor på din Mac eller PC.

Dessutom kan du navigera genom de senaste erbjudandena från videostreamingtjänsten och börja spela dem på din dator. En snygg funktion är alternativet att dela skärmdumpen av det du tittar på.

För att ställa in den här appen är allt du behöver göra att gå över till chillremote.tv i Chrome-webbläsaren. Då måste du lägga till Chill Remote-tillägg i Chrome. Efter det kommer den att erbjuda en sexsiffrig kod som du måste ange i appen på din iOS-enhet. När det är klart är du redo att gå.

Pris: Gratis (Full kontroll - Månadsvis - $ 1,99)

Ladda ner

6. NMDB - Netflix & IMDb-betyg

När det finns en båtladdning av Netflix-filmer och program som tävlar om omedelbar uppmärksamhet, är den ena frågan som brukar slå hjärnan - vad man ska titta på? Och det är här en app som NMDB har en roll att spela.

Som du kanske redan har gissat listar appen alla Netflix-original med IMDb-betyg. Som ett resultat blir det mycket lättare för dig att bestämma vilken film som förtjänar din tid. Och det utan att behöva slösa bort din tid.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. BetaSeries

Ett av de smartaste sätten att planera showtiden till perfektion är att skapa en personlig kalender för den. Således kan du enkelt övervaka vad som väntar i vingen och titta på din favoritserie vid den förutbestämda tiden.

Bortsett från att låta dig spåra shower, låter BetaSeries dig också upptäcka flicks. Och så snart en ny film eller serie är redo att streama meddelar appen dig omedelbart.

Dessutom får du också en chans att betygsätta flicks och interagera med dina vänner i nyhetsflödet.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Originalversion för Netflix

Jag väntar alltid på Netflix originella filmer eller program eftersom de är fantastiska att titta på. Det är anledningen till att jag har hittat den här appen så bedårande.

Det låter dig direkt ta reda på släppdatum för alla Netflix-original. Och med utgivningspåminnelserna säkerställer du att du kan komma ikapp med dem.

Ta en titt på detaljerna i showen och till och med titta på videorna. Om något fångar dina ögonbollar, börja strömma det direkt.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 2,99)

Ladda ner

9. FAST Speed ​​Test

Designad och utvecklad av Netflix, är Fast den enklaste hastighetsappen du kan hitta. Appen är snabb, enkel och helt annonsfri. Du laddar ner appen och startar den. Omedelbart börjar det mäta din internethastighet. Efter cirka 20 sekunder visar appen hur snabb din anslutning är.

Med detta kan du mäta din Wi-Fi-hastighet och ställa in videokvaliteten på Netflix därefter. Alternativt kan du också gå till fast.com och lära dig vad dina nedladdningshastigheter är.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt som finns! Så vilken Netflix-app för iOS har fångat dina ögon? Glöm inte att dela din feedback och berätta också om appen som är värt att lägga till i samlingen.

Må din showtid hålla Rockin '...

När du är kär i att titta på videor vill du aldrig missa de hetaste filmerna. Och varför ska du när de tar in massor av kul och till och med bryter ut stress.

Bara en sak till innan, se till att du bokmärker det här inlägget eftersom vi fortsätter att uppdatera det för att inkludera fler toppappar. Dessutom kan du ta en titt på följande berättelser som kan ge mer krydda till din showtid.

  • Bästa Netflix-alternativen för videostreaming
  • Så här avbryter du Netflix-prenumerationen från iPhone, iPad, iTunes och webben
  • Bästa 4K-TV-apparater för Apple TV 4K: omfamna den fantastiska HDR-tekniken
  • Lås upp Netflix dolda funktioner och bli en streaming-superstjärna
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found