Blogg

Hur man använder Snapchat babyfilter på iPhone och Android

Knappt hade dammet lagt sig på det sensationella genus svepfiltret, Snapchat introducerade ännu ett ögonblickande nytt tillägg som heter "Babyfilter." Inte konstigt, det här unika filtret har blivit viralt med nätanvändare som försöker fånga uppmärksamheten med sin söta babyavatar.

Jag har också imponerats av det här nya tillägget och gett det ett skott för att vrida klockan tillbaka och se om jag ser bedårande ut som barn. För att inte glömma, det fungerar också med bilden av någon kändis så att du kan ta reda på hur din favoritstjärna såg ut som barn.

Om den här känslan har fått dina ögon också, följ med när jag visar dig hur du kan använda Snapchats Babyfilter på iPhone och Android!

Hur man använder Snapchats babyfilter för att omedelbart vända alla ansiktsbarn

Innan du går in i stegen, se till att din enhet kör den senaste versionen av Snapchat.

Steg 1. Starta Snapchat på din enhet.

Steg 2. Som nämnts ovan fungerar den här funktionen med både selfie och bakre kamera.

Så om du vill förvandla ditt utseende till ett barn, se till att du använder selfie-kamera.

Men om du vill upptäcka hur din favorit Hollywood- eller sportstjärna (någon du beundrar) såg ut som barn, tryck på kamerans vippknapp längst upp till höger för att använda den bakre kameran. Rikta sedan enhetens kamera mot bilden.

Steg 3. När du har ställt in ansiktet i kameravyn trycker du på skärmen för att ta upp filtren från botten. Svep sedan åt vänster för att komma åt barnfiltret.

Obs! Om du inte får Snapchat nya babyfilter, tryck bara på linsikonen och sök Baby . När babyobjektivet dyker upp, tryck på Try Lens. Kolla in, det kommer nu att visas i listan med filter.

I det ögonblick du väljer det här galna filtret kommer ditt ansikte (eller för den delen din stjärnas) att bli barnligt.

Nu, om du vill ta bilden, tryck helt enkelt på slutaren . Men om du vill spela in videon, tryck och håll ned avtryckaren . När du har tagit bilden (eller spelat in klippet) kan du finjustera och dela den som vanligt.

Det är ganska mycket det!

Säg vad du tycker…

Stod inför massiv konkurrens från sådana som Instagram och TikTok, jobbar Snapchat ganska hårt för att hålla sig i jakten. Genom att titta på dessa helt nya filter måste jag säga att appen för sociala nätverk definitivt försöker riktigt bra att fånga uppmärksamhet.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

  • Så här stänger du av plats i Snapchat på iPhone och Android
  • Hur man sparar Snapchat-video på iPhone
  • Hur tar jag bort Snapchat-kontot permanent
  • Hur man tar en skärmdump på Snapchat utan att skicka meddelande

Vad tycker du om detta coola filter? Dela din feedback med oss.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found