Blogg

Bästa appar för videospelare för iPhone och iPad 2021

Även om din iPhone och iPad har en standardinbyggd videospelare kan den bara göra så mycket. Det kan till exempel inte spela en mängd olika format eller supportfunktioner som optimerade undertexter. Så precis som med kameraappar eller tapetappar finns det massor av alternativ från tredje part som erbjuder extra funktionalitet och flexibilitet. Dessutom är de flesta gratis att använda också. Välj bland de bästa apparna för videospelare för din iPhone och iPad.

 1. PlayerXtreme
 2. Ingjuta
 3. OPlayer Lite
 4. VLC för mobil
 5. MX-videospelare
 6. nPlayer Lite
 7. KM-spelare
 8. sPlayer
 9. iVideo Player HD
 10. 8player Pro

1. PlayerXtreme

Trots sitt namn erbjuder den här appen extremt stöd för alla dina videospelbehov. Den stöder nästan alla filtyper, inklusive mkv, m4a, div, avi, flv, mpg och många fler. Det inkluderar också branschstandardstöd för HD-ljud.

Du kan också lägga till undertextsfiler på flera språk eller ladda ner dem i realtid. Dessutom kan du casta dina videor och filmer på större skärmar med Apple AirPlay, Roku eller Chromecast.

Pris:  Gratis (PlayerXtreme Pro - $ 2,99)

Ladda ner

2. Infusera

Infuse överbryggar klyftan mellan iTunes och ditt andra innehåll. Appens användargränssnitt är mer iögonfallande jämfört med andra videospelare. Som förväntat stöder den nästan alla typer av videoformat.

Vidare kan du bläddra och spela upp videor lagrade på din PC eller Mac, på appar som Plex, Emby och Jellyfin eller på molntjänster som Google Drive, Dropbox, OneDrive, etc. Ingen synkroniseringsprocess krävs!

Pris:  Gratis (Infuse Pro varje månad - $ 0,99)

Ladda ner

3. OPlayer Lite

Letar du efter en pålitlig app för filmspelare för iPad eller iPhone? OPlayer har funnits i nio år och förbättrats kontinuerligt med olika förbättringar av funktioner. Den kan hantera nästan alla video- eller ljudformat du kastar på den för en sömlös upplevelse.

Dessutom kan du justera uppspelningshastigheten från 0,1x ~ 4,0x. Dessutom stöder den liggande uppspelning även när stående orienteringslås är aktiverat på din enhet. När appen går i bakgrunden kan din video också fortsätta spelas utan avbrott.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. VLC för mobil

VLC är en av de allmänt använda mediaspelarna på Mac, PC, mobiler och surfplattor. Den är tillgänglig gratis på din iPhone och iPad också. Det bästa med det är dess användarvänliga gränssnitt. Du behöver inte mer än 5 minuter för att känna dig vägen runt den här mediaspelaren.

VLC-spelaren stöder nästan alla videoformat. Dessutom stöder den avancerade undertexter och är helt kompatibel med SSA. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar flerspårsljud och uppspelningshastighetskontroll.

Pris:  Gratis

Ladda ner

5. MX-videospelare

Här är en utmärkt videospelare-app för iPhone och iPad som låter dig snabbt klippa de mest intressanta eller favoritdelarna av videor och spara dem i ditt galleri. Det är super praktiskt om du vill dela en viss del av en film med en vän.

Naturligtvis stöder den alla populära videoformat så att du kan titta på filmer utan problem med att konvertera filerna. Du kan också styra olika aspekter, till exempel uppspelningshastighet och ljusstyrka.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

6. nPlayer Lite

Denna videospelare låter dig anpassa många faktorer som skärmstorlek, textningsläge, textstorlek, ljusstyrka och mer. Naturligtvis stöds alla populära filformat, så du blir aldrig besvärad.

Dessutom kan du spara utrymme på din enhet eftersom den här appen har kraftfulla och olika nätverkstekniker som kan hjälpa dig att strömma media från fjärrenheter. Så det finns inget behov av att lagra saker lokalt på din iPhone eller iPad.

Pris : Gratis

Ladda ner

7. KM-spelare

KMPlayer har laddats ner av mer än 300 miljoner människor världen över. Det är en gratis kodningsspelare som spelar nästan alla typer av videofiler. Appen stöder också pekgester för att hoppa över, spola framåt eller spola tillbaka din videofil.

Dessutom har den olika funktioner som en snabbknapp, zoomning och flyttning av video, inställningar för spellista, inställningar för undertexter och mer. Du kan till och med ändra information om ljusstyrka, kontrast, nyans, mättnad och gamma i ditt media.

Pris : Gratis

Ladda ner

8. sPlayer

sPlayer sticker ut med sitt rena och minimalistiska gränssnitt. Det kan se enkelt ut, men det utsträcker sofistikering och funktionalitet. Den kan hantera alla videoformat och har kraftfulla nätverkstekniker som låter dig spela direkt media från din PC eller NAS.

Dessutom stöder den en mängd olika gester, så att du bara kan flytta fingrarna för att justera uppspelningsposition, undertextstorlek, volym och ljusstyrka. Viktigast är att den har mappkryptering, vilket hjälper dig att hålla dina media privata.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 2,99)

Ladda ner

9. iVideo Player HD

Med iVideo Player HD kan du spela upp videor online med cirka 16 populära videosidor. Du kan organisera media i spellistor för anpassning. Med stöd från flera videoformat, inklusive AVI, MP3, WAV, AAC, MOV, MP4, WMV och mer, säkerställer du att du inte möter några kompatibilitetsproblem.

Dessutom fungerar det också som en videoredigeringsapp med möjlighet att klippa klipp och spara dem på din enhet. Naturligtvis kan du hantera och ta bort videor när du vill. Dela också dina favoriter med vänner via Facebook eller e-post.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

10. 8player Pro

Denna multimediaspelare för iPhone och iPad har funnits i åtta år, så det är ett etablerat namn, det spelar både lokalt lagrade mediefiler och de från DLNA / UPnP, SMB, FTP, Google Drive och Dropbox-servrar.

Dessutom kan du samla och redigera musikspellistor i appen vilket gör den multifunktionell. Den stöder nästan alla mediefilformat du kan tänka dig så det är en allt-i-ett-lösning för alla användare.

Pris : $ 3,99

Ladda ner

Summering!

Så, har du provat någon av dessa videospelare-appar än? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken du föredrar att använda och varför.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Bästa videokonferensappar för iPhone och iPad
 • Videochattappar för iPad och iPhone
 • Bästa videoredigeringsprogramvara för Mac
 • GAVI - Night Vision Video Chat iPhone App
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found