Blogg

Bästa Siri-kompatibla hörlurar för iPhone 2021

Under de tider jag har sett galen att använda de trådlösa hörlurarna och öronsnäckorna har ökat! Jag använder det för att på min iPhone prata om samtal eller lyssna på musik. Jag använder till och med kommandon med min hörlurs mikrofon så att jag kan utföra alla åtgärder på min iPhone eller iPad utan att använda den! Ja, det är möjligt med Siri-kompatibla Bluetooth-hörlurar eller öronsnäckor också. Det finns en uppsjö av alternativ när det gäller Siri-aktiverade trådlösa hörlurar för iPhone / iPad, Apple Watch eller Mac också. Men att välja rätt utan tillräcklig teknisk kunskap om Bluetooth-hörlurar med Siri-kompatibilitet är en skrämmande uppgift! För att göra det lättare för dig har jag valt några av de bästa Siri-kompatibla hörlurarna!

 1. Apple AirPods
 2. Beats Solo3
 3. Jabra Elite 65t
 4. Paww WaveSound 3
 5. Treblab X2
 6. SharkTech
 7. Få att sväva
 8. SoundWhiz
 9. RommyRoc
 10. MoKo

# 1. Apple AirPods

Du kan inte få en bättre matchning för din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac när du har Apple AirPods som ditt första alternativ. Den ansluts automatiskt till dina respektive enheter och det är också enkelt att ställa in. Ljudkvaliteten är kristallklar och det är vad du förväntar dig av Apple-produkter! Är det inte?

Börja använda Siri genom att bara säga ”Hej Siri” och följande kommandon som du vill utföra på enheten med dina Apple AirPods. Det helt nya hörlurschipet Apple H2 / H1 är blixtsnabbt och ger snabbare anslutning till dina WiFi-anslutna enheter. Det är enkelt att växla mellan flera enheter som iPhone, iPad Pro, Apple Watch eller Mac. Du kan skydda dina dyrbara AirPods med dessa vattentäta fodral också.

USP:  Siri fungerar sömlöst

Kolla in på Amazon

# 2. Beats Solo3

Beats hörlurar är en perfekt blandning av komfort och stil! De justerbara vadderade öronkåporna kan användas enligt dina behov under längre perioder utan problem. Man kan enkelt aktivera Siri med hjälp av multifunktionella öronkontroller tillgängliga.

Odjuret ger dig 3 timmars uppspelning med bara 5 minuters laddning. Med full laddning håller hörlurarna i 40 timmar och det gör den till en perfekt matchning för din iPhone eller iPad. Om du frågar mig skulle Beats Solo 3 vara mitt val av alla Siri-kompatibla Bluetooth-hörlurar som listas idag!

USP: Justerbara öronkåpor med komfortdämpning och 40 timmars batteritid

Kolla in på Amazon

# 3. Jabra Elite 65t

Det här är inte bara de första Siri-aktiverade trådlösa öronsnäckorna, men det är också en av mina favoriter. Och anledningen är 4-mikrofontekniken som ger det bästa ljudet när du ringer eller lyssnar på musik. Du kan även anpassa ljudet med en anpassningsbar equalizer i Jabra Sound + -appen.

Genom att använda röstkommandona kan du enkelt ansluta Jabra Elite-öronproppar till Siri, Google Assistant eller till och med Alexa också. Du kan också hantera standardassistenten med din Jabra Sound + -app. Den är IP55-klassad mot vatten, svett och damm. Så det här kan vara de bästa Siri-kompatibla trådlösa öronsnäckorna när du reser.

USP: Anpassa ljud med Equalizer

Kolla in på Amazon

# 4. Paww WaveSound 3

Om du letar efter brusreducerande hörlurar tillsammans med Siri-kompatibilitet är Pawws hörlurar din väg att gå! Hörlurarna är lätta och komforten är som bäst!

Den brusreducerande mikrofonen i hörlurarna gör det möjligt för Siri eller Google Assistant att svara på dina samtal. Den levereras med ett skyddande väska och ger en batteritid på upp till 16 timmar. De här Siri-aktiverade trådlösa hörlurarna skulle passa perfekt för din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac eftersom de finns i tre färger.

USP:  Siri-kompatibilitet med brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

# 5. Treblab X2

Det första som fick min uppmärksamhet är utformningen av öronsnäckor tillsammans med laddningsfodralet som ger ytterligare 2 avgifter när du är på språng! Om du letar efter en mellanprodukt med Siri-kompatibilitet och fantastisk ljudutgång skulle Treblab X2 vara en perfekt för dig!

Öronfenor ser till att öronsnäckorna inte faller ut när du tränar ett gym eller spelar någon sport. De trådlösa öronsnäckorna levereras med 1 års garanti och har tre färgvarianter. Treblab X2 håller i 5 timmar vid engångsbruk om den används kontinuerligt.

USP: Laddningsfodral med 2 extra avgifter

Kolla in på Amazon

# 6. SharkTech

Med HD-ljudkvalitet och kristallklart ljud har SharkTechs trådlösa öronproppar sitt uttalande. Med 18 timmars speltid (med laddningsfodral) och svettbeständiga öronsnäckor gör det det ändå till en pärla! Det är enkelt att ställa in med Bluetooth och med en enda knapp kan du aktivera Siri, Google Assistant eller Alexa.

När dessa Siri-aktiverade Bluetooth-öronsnäckor är anslutna till din iPhone, iPad eller Apple Watch kan du enkelt röra dig inom 40 fot avstånd för att upprätthålla anslutningen.

USP:  Fungerar med Siri, Google Assistant och Alexa

Kolla in på Amazon

# 7. Få att sväva

Om du vill skapa ditt stiluttalande, levitera om din väg att gå! De snygga hörlurarna kan enkelt anslutas till din iPhone eller iPad med hjälp av Bluetooth och ansluta den sömlöst till Siri. Med upp till 9 timmars samtalstid på 1,5 timmars laddning och 240 timmars standbytid är 85 mAh-batteriet som bäst!

IPX7-vattentäthet ger dig möjlighet att stanna i vattnet upp till 30 minuter och upp till 3 fot djup. Hörlurarna är också svettbeständiga och kan bäras i regnet eller till och med när du tar en snabb dusch. 3 storlekar av mjuka kuddar öronproppar se till att det passar varje år.

USP: Vattentät och svettbeständig

Kolla in på Amazon

# 8. SoundWhiz

SoundWhiz liknar Levitate designmässigt. Jag ser ingen större skillnad i båda förväntar sig de 7 hörlurarnas storlekar och den extra lilla storleken som finns i SoundWhiz, vilket naturligtvis är exceptionellt. 100mAh-batteriet säkerställer att det inte finns några avbrott i upp till 8 timmars speltid.

Den är enkel att använda och kan anslutas till din iPhone eller iPad med Bluetooth. Man kan enkelt aktivera Siri genom att använda knapparna på höger öronsnäckor. Den stöder också Android-enheter.

USP: 7 olika storlekar på öronsnäckor

Kolla in på Amazon

# 9. RommyRoc

RommyRoc är den enda hörlurarna i den här listan som levereras med ett halsband och ger ett bra grepp. Bara med en touch kan du ansluta din iPhone, iPad eller Apple Watch till de här Siri-aktiverade trådlösa hörlurarna och gav kommandon för att kontrollera resultaten. Om du vill ansluta dessa hörlurar till Apple Watch så här kan du para ihop dem. Hörlurarna är lätta, kan vikas när de inte används och levereras med sömlös trådlös Bluetooth-anslutning.

Med mer än 16 timmars samtalstid och 12 timmars oavbruten musik är detta det överlägset bästa batterihuset i mitten av Siri-aktiverade Bluetooth-hörlurar. Hörlurarna är svettbeständiga och har även brusreducerande teknik.

USP: Stöder iOS-enhetens Power Display

Kolla in på Amazon

# 10. MoKo

Om du letar efter en prisvärd Siri-kompatibel Bluetooth-hörlurar är Moko det perfekta valet för dig. Hittills har den här hörlurarna batteriet med högsta kapacitet på 120 mAh och det räcker i 9 timmar åtminstone vid vanlig speltid. IPX5-vattentäthet ger dig en chans att röra dig i regn eller dusch utan att tänka!

Bluetooth-anslutningen är robust och ljudkvaliteten är helt enkelt fantastisk! Den stöder röstkommandon med hjälp av Siri. Så lägg bara din telefon åt sidan och ge kommandon med MoKo-hörlurar utan att röra din iPhone eller iPad.

USP: IPX5 vattentät och svettbeständig

Kolla in på Amazon

Så det här var några av de finaste trådlösa Bluetooth-hörlurarna och öronsnäckorna som fungerar med Siri-kompatibilitet.

Summering…

Jag föredrar fortfarande Apple AirPods som en Apple-produkt, och Siris funktion kan inte äventyras. Om du ber mig välja den bästa ljudkvaliteten går jag med Beats Solo för hörlurar och Jabra Elite för öronsnäckor. Vad skulle du välja? Låt oss veta i kommentarerna!

Erbjudanden att se upp! 

 • Bästa vattentäta hörlurar för simning
 • Apple Watch Bluetooth-hörlurar
 • Bästa trådlösa Bluetooth-hörlurar för iPhone Xs Max, Xs & iPhone XR
 • Använd iPhone-hörlurar för samtal, Siri och mer [Snabbtips]
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found