Blogg

Bästa iPhone 6s / 6s Plus bilfästen 2021

Allt redo att spåra din resa eller navigera med GPS? Du vill välja en av de bästa iPhone 6s / 6s Plus-bilfästena för att få mycket bättre handsfree-upplevelse när du är på resande fot.

Med 360 graders rotation ger dessa bilfästen optimal synvinkel. De fäster lätt på de flesta ytor och håller din iPhone säkert på plats. Dessutom är de utformade för att vara kompakta och lätta så att du enkelt kan bära dem. Låt oss gå igenom den här listan över de 10 bästa bilhållarna för iPhone 6s / 6s Plus för att få en till din smartphone!

Snabblänkar:

 • Bestrix
 • Ainope
 • SOAIY
 • Newward
 • TaoTronics
 • XSPUS
 • VARA
 • iOttie
 • TechMatte
 • Mpow

# 1. Bestrix

Med användning av CD-kortplats är Bestrix säkert monterad utan lim eller suglock. Bilfästet levereras med det 360-graders roterande huvudet som ger en optimal synvinkel för den fantastiska handsfree-upplevelsen.

Den justerbara klämman säkerställer att din iPhone förblir stadigt intakt på sin plats och hjälper också till att enkelt montera och demontera din enhet. Fästehållaren är lätt och lätt att bära. Ännu viktigare är att du inte behöver ta bort ett fodral för att montera din smartphone perfekt.

USP: 360-graders roterande huvud

Kolla in på Amazon

# 2. Ainope

Ainope har en mycket robust konstruktion och är utformad för att vara en långvarig följeslagare för din smartphone. Den har en stabil arm som håller din iPhone stadigt. Med den klibbiga sugdesignen kan bilfästet fästa stadigt på instrumentbrädan eller vindrutan.

Du kan justera den teleskopiska armen kan sträcka sig från 3.1in till 5.1in för att ha önskad betraktningsvinkel. Kulleden med 360 ° rotation låter dig placera din iPhone både vertikalt och horisontellt. Slutligen kommer Ainope bilfäste ett års garanti.

USP: Optimala betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

# 3. SOAIY

SOAIY har 3-i-1 multifunktionalitet. Tack vare den flexibla svanhalsen och 360-gradersrotationen kan du placera din smartphone horisontellt, vertikalt eller till och med luta den efter önskemål för att få bästa synvinkel.

Det utdragbara greppet med halkfria fötter och yta håller din enhet tätt låst. Det finns en sidoknapp som ger bekväm enhandsmanövrering. Dessutom fungerar den som en kompetent billaddare och slår på två enheter samtidigt.

Den har också en LED-skärm bil voltmeter cirkulärt som visar fordonets batterispänning, enhetens laddningsspänning och laddningsström.

USP: Bilmontering med säker laddare

Kolla in på Amazon

# 4. Newward

Newward-bilfästet har en lång arm upp till 13 tum som håller din iPhone nära synen. Den klibbiga gel-sugkoppen gör att bilfästet kan fästa fast på de flesta ytor.

Du kan enkelt justera den för att få den mest bekväma tittarupplevelsen. Dessutom kan du enkelt installera och ta bort din enhet utan problem. Slutligen finns bilfästet i fyra färgalternativ.

USP: Stark klibbig gel sugkopp

Kolla in på Amazon

# 5. TaoTronics

TaoTronics är grundad på att hålla din iPhone stadigt för att erbjuda fantastisk handsfree-upplevelse. Detta bilfäste levereras med mycket stark sugkopp med den klibbiga gelén som fäster fast på de flesta ytor.

Vadderad rygg och bekväm justeringsspak håller din enhet repfri. Eftersom den är helt justerbar kommer du att ha en bra synvinkel. Den enkla frigöringsknappen säkerställer att du inte har några besvär när du demonterar din enhet.

USP: 180 graders utdragbar arm

Kolla in på Amazon

# 6. XSPUS

Jag har hittat XSPUS mycket imponerande. Det finns ett par kvaliteter som gör det här bilfästet värt att titta. För det första har den en säker låsmekanism som håller din iPhone intakt.

För det andra kan du finjustera den utdragbara armen så att den får de bekvämare betraktningsvinklarna. Sugkoppen gör att telefonhållaren enkelt kan fästa instrumentbrädan.

Med hjälp av en snabbknapp kan du enkelt ta bort din smartphone. Dessutom hjälper den robusta konstruktionen att tåla stötar.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

# 7. VARA

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i BE-bilmontering är enhandsoperationen. Därför har du inga problem med att montera eller demontera din enhet när du är på språng. Precis som alla andra toppmonterade bilfästen kan den också justeras helt för att möta dina specifika visningsbehov. Det håller din enhet säkert låst. Tillverkad av högkvalitativt material, detta universella bilfäste är mycket hållbart.

USP: Snabb installation och borttagning

Kolla in på Amazon

# 8. iOttie

En av de bästa egenskaperna hos iOttie bilmontering är att du enkelt kan ta bort den. Till skillnad från andra fästen som fäster vid ytan kan detta bilfäste enkelt tas bort. Låsspaken hjälper dig att installera fästet utan problem. dra ner spaken en gång för släta ytor och dra ner spaken två gånger för texturerade ytor.

Dessutom kan du installera detta fäste på instrumentbrädan och vindrutan på din bil; enligt din bekvämlighet och komfort kan du bestämma var du vill placera din iPhone. Innan du installerar, se till att ytan inte är smutsig eller dammig.

USP: Enkel och säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

# 9. TechMatte

En annan magnetmonterad bilmontering men den här är från TechMatte. Detta bilfäste har en kompakt och ekonomisk design; det är väldigt enkelt att installera detta fäste på din bilventil. Sätt bara den tunna MagGrip-plattan inuti skyddet på din iPhone och fixa det lilla MagGrip magnetklämman i bilens luftventil.

Den magnetiska kraften ser till att din iPhone är stabil; Eftersom detta bilfäste inte klämmer fast din iPhone kan du njuta av avbrottsfri drift på din telefon.

USP: Starka neodymmagneter

Kolla in på Amazon

# 10. Mpow

Detta erbjudande från Mpow är en av de mest älskade på Amazon (fyra stjärnor av 7 000 kundrecensioner). Så, vad gör att detta bilfäste sticker ut?

Först och främst har den en hållbar konstruktion och har en överlägsen låsmekanism. Och det andra är det vridbara kulhuvudet helt roterbart för att säkerställa att du har optimal synvinkel.

Du kan enkelt justera armbredden genom att bara trycka på knappen. Med fällbara hållarfötter kan du ladda enheten utan krångel. Dessutom kommer du att kunna välja Mpow i tre snygga färger som svart, grå och röd.

USP: Fällbara hållfötter

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Vad gör att dessa bilfästen skiljer sig från sina konkurrenter? Dela din värdefulla feedback i kommentarerna nedan.

För mig är det tre huvudegenskaper som gör att dessa monteringshållare sticker ut. Möjligheten att ge en optimal betraktningsvinkel, hålla din enhet säkert och skydda din smartphone från grunden. Dessutom är de väldigt lätta och kompakta.

Du skulle också vilja kolla in dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 6s / 6s Plus billaddare
 • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found