Blogg

Bästa graviditetsappar för iPhone och iPad 2021

Inget världsligt nöje kan någonsin matcha glädjen som följer med moderskapet. Eftersom ett nytt liv precis har börjat blomstra i din livmod, måste du nu ta hand om inte bara din hälsa utan också ditt barns. Om du tänker på en hjälpande hand som kan hålla dig guidad och hjälpa dig att spåra ditt barns utveckling kan våra bästa graviditetsspårningsappar för iPhone vara oerhört hjälpsamma på många sätt. Först och främst erbjuder de experttips så att du kan hantera specifika utmaningar som uppstår under graviditeten obefläckat.

Och för det andra kommer du att kunna interagera med ett stort samhälle av förväntande föräldrar och utbyta tankar. Dessutom ger dessa iPhone-spårningsappar 3D interaktiv visualisering av fostrets tillväxt. Så du kommer att hålla ett öga på utvecklingen av ditt lilla under och också fånga de minnesvärda stunderna för ett minnesmärke!

1. Graviditet & babytracker

Den här är den överlägset mest populära graviditetsspårningsappen för iOS. Det som gör den här appen så effektiv är möjligheten att låta dig hålla koll på utvecklingen av ditt barn dag för dag med lätthet.

För att komma igång är allt du behöver göra bara att ange ditt barns förfallodatum och appen kommer att erbjuda dig rätt tips och vad du kan förvänta dig under graviditeten. Från expertguider, hjälpsamma artiklar till de senaste nyheterna om föräldraskap, appen har fått dig helt täckt.

Kolla också in videoklippen för att upptäcka praktiska guider och gå med i en enorm grupp av föräldrar för att utbyta tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. BabyCentre

"BabyCentre" är en komplett babyspårare och en måste-ha-app för blivande mammor. Appen guider dig med viktiga graviditetstips och erbjuder också videor om fostrets utveckling.

Du kan ange ditt barns förfallodatum för att få önskad information och de saker som förväntas under graviditeten. Det finns många verktyg för att övervaka flera viktiga saker som vikt och förändringar i kroppen.

Läs expertfosterutvecklingsartiklarna och dra nytta av den dagliga moderskalendern. Anslut dig också till att förvänta dig att föräldrar delar tips och hjälper också dem som behöver lite råd.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Ovia graviditetsspårare

Få ut mesta möjliga av de personliga tipsen för att hålla dig informerad om varje aspekt av graviditeten! Ovia erbjuder mer personliga guider så att du enkelt kan hålla koll på alla nödvändiga saker.

Appen levereras med en helt anpassningsbar hälsospårare så att du kan spåra din hälsa perfekt. Den har en super praktisk kalender som hjälper dig att hålla allt ordnat.

Appen skickar dig veckovisa rapporter om dina graviditetsförlopp. Och tack vare integrationen med Apple Health kan du enkelt dela blodtryck och viktdata.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bumpen - Graviditetsnedräkning

The Bump ger 3D-interaktiv visualisering av ditt barns tillväxt. Du kan interagera med visualiseringen av ditt barn och lära dig många viktiga saker som de förändringar som sker i din kropp och hur din baby utvecklas.

Utforska tipsen för att ta reda på det bästa sättet att anamma graviditet och moderskap. Om du har några frågor, fråga dem till experterna och få snabba svar från tre olika källor.

Dessutom låter The Bump dig dokumentera din graviditet genom att skapa ett album varje vecka av din växande mage.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Sproutgraviditet

Efter att ha varit en del av Time Magazines Top 50 och Apple “Essential App for Parents” är “Sprout Pregnancy” en mycket hyllad graviditetsapp.

Tack vare den unika 3D-interaktionen kan du lära känna ditt barns underbara värld och upptäcka alla viktiga saker. De interaktiva rörelserna som spark och hjärtslag låter dig spåra utvecklingen på ett roligt sätt.

Ta bilder av din mage och spela in alla dina minnesvärda graviditetstankar och stunder. Verktyg som viktspårare, kick counter och sammandragningstimer gör din uppgift ganska enkel.

Dessutom kan du använda den anpassade tidslinjen för att enkelt hålla reda på alla viktiga saker.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hej mamma

När det gäller att göra graviditetsspårning till en minnesvärd upplevelse är HiMommy den som sticker ut.

Denna app skickar dig daglig information om din lilla med vacker grafik. Således kommer du att hålla koll på ditt barns genomsnittliga vikt och längd samt hur det växer.

Har du något att dela med andra blivande mödrar? Gå med i det ständigt växande samhället för att hjälpa andra och dela din erfarenhet. Dessutom stöder HiMommy fem språk som engelska, tyska, polska, ryska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Glow Nurture

Det jag gillade mest i “Glow Nurture” är det helt anpassningsbara användargränssnittet tillsammans med de lättanvända funktionerna som gör det lättare att spåra fostrets utveckling.

Appen har flera väldesignade diagram som ger bättre insikt. Med symptomspåraren kan du hålla ett öga på alla subtila förändringar.

Tack vare de snabba varningarna kommer du inte att glömma någon viktig sak. Dessutom låter denna babyspårningsapp exportera graviditetssymptom, vikt, medicinering och annan hälsoinformation som PDF.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Graviditetsspårare och babyapp

Ur olika perspektiv verkar denna graviditetsapp från Mobile Dimension LLC vara ett idealiskt verktyg för blivande mamma. Den har en sammandragningstimer för att övervaka sammandragningar och kunna skicka resultat till en läkare.

Ta en titt på den personliga informationen och följ dina nio månaders graviditet vecka för vecka. Det skickar ut babystorleksinformation och utvecklingsuppdateringar varje vecka.

Och med de oerhört hjälpsamma kliniska riktlinjerna låter det dig hantera vikt och magtillväxtmål med kliniska riktlinjer.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Graviditet på webben

WebMD-graviditet är mer än tillräckligt bra för att erbjuda pålitlig graviditetsguide. Med användbar information och personliga tips säkerställer appen att du förblir informerad om ditt barns tillväxt.

Appen innehåller över 900 läkargodkända artiklar som kan vara oerhört hjälpsamma för att vägleda dig om hur du ska hantera de förändringar som kommer under graviditeten. Visa bildspel och se till att följa säkerhetstipsen.

Övervaka ditt barns och din hälsa med hjälp av flera viktiga funktioner som symptomspårare, vikt- och blodtrycksspårare, sparkräknare och sammandragningstimer. Dessutom deltar du i den omtänksamma graviditetsgemenskapen för att interagera med likasinnade och dela tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Hej mage: graviditetsspårare

Här är den mest underbara och senaste guiden för förväntande föräldrar. Packad med professionella tips för graviditet, är Hello Belly skapad av experter. Och varje detalj ges i enkla termer utan tung medicinsk information.

Det finns mer än 400 praktiska tips på ett roligt sätt. 3D- och AR-visualiseringar av en baby i livmodern får dig att le. För att hålla dig lugn kan du använda meditationer och titta på yogavideoklasser i appen.

Håll dig uppdaterad med checklistor och handböcker, som innehåller symtom och näringsinformation.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det summerar vår sammanfattning av de bästa spårningsapparna för barn för iOS.

Ditt val?

Må du och ditt barn vara friska! Nu när du har en perfekt tillgång till varje speciellt ögonblick. Läs också de utmärkta berättelserna för att upptäcka mer om din lilla mästares unika värld och hur bra det går överens.

Du vill också hänvisa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för kvinnor
  • Föräldra-appar för iPhone och iPad
  • Bästa bantningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found