Blogg

Super Mario Run Crashing på iPhone och iPad: Så här fixar du det

Fram till för några timmar sedan hade jag haft en smidig segling på den nya spelupplevelsen som heter "Super Mario Run." Just när jag var redo att utmana min bästa vän började det oändliga löpsspelet krascha på min iPhone.

Spelappen skulle krascha om och om igen när den startades. Vid ett par tillfällen kraschade det när jag precis skulle slå guld mitt i en spännande session. Tack och lov hjälpte några knep mig att lösa problemet. Här är de!

Så här fixar du Super Mario Run Crashing-problemet på iPhone och iPad

Lösning 1. Tvinga om din iPhone

Ett av de första knep som jag försökte fixa den kraschande frågan om detta oändliga löparspel var att starta om kraften. Lyckligtvis fungerade det för mig.

Tryck och håll ned PÅ / AV-knappen och hemknappen samtidigt i ungefär tio sekunder på din iPhone och iPad tills du ser Apple-logotypen på skärmen.

På iPhone 7 och 7 Plus måste du hålla på / av-knappen och volym ned-knappen samtidigt.

Lösning 2. Lägre rendering och grafisk inställning

Om det första tricket inte fungerar för att lösa problemet, sänk sedan återgivningen såväl som grafikinställningen för spelet, starta om din iPhone och försök spela den igen.

Lösning 3: Återställ alla inställningar

Försök att återställa enheten till fabriksinställningen. Det tar inte bort några foton eller data från din smartphone. Gå till Inställningar → Allmänt → Återställ → Återställ alla inställningar.

Lösning 4. Är din iPhone rörig för rymden? Frigör lagring

Brist på utrymme på din enhet kan orsaka att appar kraschar. Gå över till det här inlägget för att städa upp din iPhone utan att radera något foto eller app och hämta mycket lagringsutrymme.

Lösning 5: Återställ din iPhone som ny

Om inget av ovanstående tricks hjälper dig att åtgärda kraschproblemet, återställ din iPhone som ny. Det kan hjälpa dig att lösa det slumpmässiga kraschproblemet i appen. Se till att säkerhetskopiera din enhet innan du går till återställningsprocessen.

Det är allt!

Jag är säker på att dessa tips kan låta dig bli av med den här kraschande frågan om Super Mario Run.

Du kanske vill kolla in de här bästa tipsen för att spela detta spel smart på din enhet. Just när du blir uttråkad av det, prova dessa utmärkta alternativ.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found