Blogg

Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad 2021

En av de mest populära typerna av strategispel handlar om att bygga ditt rike och skydda det mot fiender. Dessa är allmänt kända som tornförsvarsspel och är otroligt engagerande att spela. Du kan utforska fascinerande världar, släppa loss din fantasi, bygga upp en armé och njuta av nonstop action. Ta utmaningen i dessa bästa tornförsvarsspel för iPhone och iPad.

 1. Kingdom Rush
 2. Sammandrabbning av klaner
 3. Clash Royale
 4. Plants vs. Zombies 2
 5. Swamp Attack
 6. Realm Defense: Hero Legends TD
 7. Royal Revolt 2: Tower Defense
 8. Steampunk försvar
 9. Slottet kryper
 10. Toy Defense 2

1. Editor's Choice - Kingdom Rush

En arsenal av torn och trollformler står på ditt kommando i det hyllade action-fantasy-försvarsspelet handlar om att skydda ditt rike mot över 45 olika fiender, inklusive onda trollkarlar, orkar, troll och drakar. Det är en episk resa som håller dig fast i timmar.

Strategera för att attackera inkräktare och slåss i skogar, berg och andra landskap. Rekrytera krigare och beordra dina trupper till seger över de onda krafterna. Med rolig grafik och flera extra lägen är den här det bästa tornförsvarsspelet för alla färdighetsnivåer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Clash of Clans

Här är det mest episka klangkrigsspelet som handlar om att bygga din by, höja en klan och försvara ditt territorium. Det finns många trupper att ta sig an, såsom Mustachioed Barbarian och de eldhanterande trollkarlarna.

Duell med eller mot vänner och andra spelare mot världen. Planera unika stridsstrategier för att försvara din dyrbara by från ett angrepp av kanoner, bomber, fällor, murbruk och mer. Testa dina färdigheter i det tävlande Clan War League.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Clash Royale

Den här är en förlängning av Clash of Clans-universum, och du kan duellera spelare från hela världen i realtid1v1 och 2v2 Battles. Längs vägen kan du också samla kort med dina favorittrupper, trollformler och försvar.

Ditt mål är att vinna seger genom att slå fiendens kung och prinsessor från deras torn. Gör dig redo för massor av kul genom att skapa en klan för att dela kort och bygg din egen stridsgemenskap.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Växter vs Zombies 2

Om du är ett fan av zombier, här är en rolig strategi plus actionspel som handlar om att samla en armé av magiska växter och ta fram en plan för att skydda din hjärna. Du måste driva på växterna genom att tjäna fröpaket längs vägen.

Det finns över 300 nivåer 11 episka världar att utforska, från det antika Egypten till den långa framtiden. Vidare kan du testa dina färdigheter genom att tävla med andra spelare för att uppnå en hög poäng. Har du vad som krävs för att vara den ultimata trädgårdsvaktaren?

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Swamp Attack 

Det är dags att försvara ditt hem mot alla typer av inkräktare, inklusive krokodiler, utomjordingar, galna zombier och mer. Strategier och använd dina vapen för att skjuta upp dem alla för att skydda träsket.

Det finns över 300 nivåer för en spelare och 40 multiplayer-nivåer fördelade på åtta avsnitt. Ta ett skott i Challenge-läget och testa dina färdigheter med 30 utmärkta verktyg som hagelgevär och superatombomber.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Realm Defense: Hero Legends TD

Slåss mot Death Knights och slåss tillsammans med drakar, trollkarlar, isdrottningar och andra forntida gudar i detta magiska äventyr med fantasitorn. Bli mästare och tjäna juveler, trollformler, trolldrycker och elixirer på vägen.

Använd en mängd krafter för att övervinna hinder och rensa över 300 nivåer. Från frodiga skogar till episka öknar och snötäckta berg kommer du att vara nedsänkt i fascinerande riker när du möter fiender och bygger ett heroiskt team.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. Royal Revolt 2: Tower Defense

Detta tornförsvarsspel för iPhone och iPad handlar om att bygga en defensiv väg och raida andra spelares baser. Samla vapen och rustningar för att stärka och anpassa din kung och uppgradera din utrustning när du går vidare.

Ditt uppdrag är att leda din armé i strid och skydda din tron ​​från motståndare. Bekämpa spelare från hela världen, perfekta ditt försvar, skapa allianser och väx ditt kungarike. Det är en engagerande blandning av strider och strategi i realtid.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Steampunk Defense

Utgångspunkten för detta spel är att en djup konflikt har uppstått mellan dig och de onda inkräktarna. Ditt mål är nu att bekämpa dem för att skydda din frihet och frihet. Bygg ett team av prickskyttar, kanonskyttar, raketer, istorn och andra fantastiska försvar.

Det finns tre öar att utforska och 24 nivåer med sex unika vapen. Utforma en strategi för att beordra dina steampunk-järntrupper till seger. Du kommer att älska både karaktärerna och grafiken.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Slottet kryper

Krigsherrar, trollar och trollslän kommer efter dig i det här stadskyddsspelet. Du måste förstärka ditt försvar och prova olika strategier för att vinna segern i det direkta actionäventyret.

Du kommer att möta otaliga strider när du bygger, uppgraderar och reparerar dina torn. Rekrytera hjältar som hjälper dig att skydda ditt kungarike och växla upp tekniker för att inspirera och befalla dem. Nya kapitel och uppdateringar läggs regelbundet till.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

10. Leksaksförsvar 2

Fördjupa dig i snabba tornförsvar och episka strider. Den här är helt annorlunda än resten eftersom den låter dig ta kommandot över kraftfulla fordon. Du måste finslipa dina strategiska färdigheter och bli den ultimata befälhavaren.

Det finns tre spännande spellägen och nära 300 spännande uppdrag. Skärpa din taktik och slåss med spelare från hela världen. Du kan också tävla i turneringar för att stiga genom leden.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

Summering 

Har du testat något av dessa tornförsvarsspel för iPhone och iPad än? Låt oss veta dina favoriter i kommentarerna nedan. Det finns också många andra multiplayer-spel som du bör kolla in.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • iPhone-spel att spela med vänner
 • Offline-spel att spela i flygplansläge på iPhone
 • Pusselspel för iPhone och iPad
 • FPS-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found