Blogg

Så här ändrar du tidszonen i iPhones kalenderapp

Tidszoner i Kalender-appen på iPhone / iPad är förvirrande. Om du inaktiverar stöd för tidszon stiger ett larm för en händelse mycket senare än vad det tekniskt sett borde ha. Om du aktiverar det kan saker och ting bli ganska förvirrande.

Men låt oss inse det en gång och få det rensat för alltid.

Så här ändrar du tidszonen i iPhones kalenderapp

Steg 1. Gå till Inställningar.

Steg 2. Tryck på E-post, kontakter och kalender.

Steg 3. Klicka nu på Time Zone Support.

Steg 4. Slå på tidszonsstöd och välj tidszonen (genom att skriva stadens namn i "Time Zone label.)

Vad som händer när du gör detta är att händelsernas tider ändras i enlighet med den tidszon du befinner dig i (enligt den tidszon som valts i det sista steget ovan).

Om du skapade en händelse (eller lade till en händelse som någon delade) baserat på en viss tidszon (till exempel Stillahavsområdet) kommer tiden att ändras beroende på den tidszon du befinner dig i. Detta hjälper dig att bli varnad i tid, kontextuellt .

Till exempel, om det finns en 10.00-händelse i PST (som WWDC eller Apples iPhone-evenemang) och du bor i östlig tid, kommer evenemanget att ha klockan 13.00 för dig. Uppenbarligen kan du ändra den här inställningen till vilken tidszon du vill bli varnad för genom tidszonens stadsval.

Vad händer om jag bara vill få händelsetiden för tidszonen för händelsens plats? Eller tänk om jag inte vill att kalendern ska ändra tidszonerna?

Stäng bara av omkopplaren för tidszonsstöd och alla händelser som skapats eller delats kommer att ha samma tid som de skapades med. Inga ändringar kommer att tillämpas baserat på den relativa tidszonen du befinner dig i. Jag ser inte hur det kommer att vara till hjälp, men om det är vad du vill måste du bara stänga av det.

På en lite relaterad anteckning, ta en titt på några av de bästa kalenderapparna för iPhone.

Det är allt, kompis!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found