Blogg

Bästa multiplayer-spel för iPhone och iPad 2021

Vänner som spelar tillsammans är tillsammans! Multiplayer-spel gör det enklare än någonsin att spendera timmar av kul med dina nära och kära eller ansluta till nya människor världen över. Oavsett om det är racing, strategi, äventyr, skytte eller pussel, det finns något att fånga allas fantasier. Om du letar efter de bästa rekommendationerna, kolla in vår sammanfattning av de bästa multiplayer-spelen för iPhone och iPad.

 1. 8-Ball biljard
 2. Bowmasters - Flerspelarspel
 3. Call of Duty: mobil
 4. PUBG MOBIL
 5. Mario Kart Tour
 6. Asfalt 9: legender
 7. Ord med vänner 2
 8. Minecraft
 9. Real Racing 3
 10. Pokémon Go
 11. Sky Children of the Light
 12. Shadowgun Legends: FPS online
 13. Kahoot! Spela och skapa frågesporter
 14. Clue: The Classic Mystery Game
 15. Slaget vid polytopi

1. 8 bollpool

Tävla i en-mot-en eller åtta-spelare turneringar i detta ledande iOS-sportspel. Du kan förfina dina färdigheter på träningsarenan eller vinna troféer och exklusiva stickpinnar i tävlingsmatcher.

När du loggar in med ditt Facebook-konto kan du dessutom utmana dina vänner inifrån spelet. När du vinner matcher kommer du att samla poolmynt, som du kan använda för att köpa nya föremål eller för att delta i tävlingar med högre insatser.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2.  Bowmasters - Flerspelarspel

Den här är ett mål-och-skjut-spel som kommer att hålla dig engagerad i timmar. Det finns över 60 whacky karaktärer och lika många vapen för att skapa kaos! Skjut ner fåglar och frukt, slåss i dueller och tjäna pengar på vägen.

Ragdollfysiken och den livfulla grafiken förstärker det roliga ytterligare! Det finns episka dueller att delta i med dina vänner, och du får oändliga belöningar för dina färdigheter under vägen. Du kan spela med andra med flerspelarläget online.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Call of Duty: mobil

När du spelar det här populära actionspelet på din iPhone eller iPad kommer du att låsa upp och tjäna dussintals kända karaktärer, vapen, kläder, landstreck och redskap att använda i strid. Det finns flera lägen att välja mellan, till exempel ett slagfält för 100 spelare, snabb 5v5 lagdödmatch, prickskyttstrider och mer.

Testa vidare dina strategiska färdigheter när du kämpar dig till toppen i det konkurrenskraftiga rankade läget! Vinn priser när du testar din stil mot miljontals vänner och fiender över hela världen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. PUBG MOBIL 

Detta förstapersonsskjutspel har tagit världen med storm och är ett av de mest engagerande iOS-multiplayer-spelen där ute. Gör dig redo för att överleva episka 100-spelare strider där den sista stående vinner.

Den förstklassiga HD-grafiken och 3D-ljudet gör det till en uppslukande upplevelse som du kommer att återvända till. Dessutom har den träningslägen för att förbättra dina färdigheter, röstchatt för att ansluta till andra spelare och anpassningsbara kontroller.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Mario Kart Tour

Ta världen med Mario och hans vänner i det här roliga tävlingsspelet som innehåller banor inspirerade av ikoniska städer. Du kan tävla mot upp till sju spelare som kan vara vänner eller andra spelare runt om i världen.

Använd ditt finger för att styra och driva dig till ära. Släng förödande saker mot motståndarna när du går efter guldet. Vidare kan du öka det roliga med det nya Frenzy-läget, där du kan bli oövervinnlig under en kort tid för att orsaka så mycket kaos som möjligt.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Asfalt 9: Legender

Sätt dig bakom hjulen på berömda hyperkärror från sådana som Ferrari, Lamborghini, Porsche och mer i denna racingutvaganza. Tävla över drömställen över hela världen och zooma dig för att bli en legend på banorna!

Du kan samla och anpassa över 60 fantastiska fordon och tävla med vänner i över 900 evenemang! Detta spel har fått en mängd utmärkelser under 2019, inklusive Design Award från Apple och Best Sports Game-priset från Webby.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Ord med vänner 2

Leta inte längre efter ett hälsosamt pusselspel för flera spelare. Utmana din familj och vänner att korsord och ordpussel som kommer att böja din hjärna! Eller gå ensam och förbättra din stavning och ordförråd längs vägen.

Ju mer du spelar, desto svårare blir spelet, så du blir alltid utmanad att öka dina färdigheter. Tjäna belöningar för dina ansträngningar och slå jackpotten genom att hitta de ord som ger högst poäng. Uppfylla de dagliga målen för att träna din hjärna konsekvent.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Minecraft

Ge din fantasi fria tyglar med detta äventyrsspel som handlar om att skapa och bygga fantasivärldar. Bygg allt från berg-och dalbanor till slott, torn, ditt drömhem och allt annat du kan tänka dig.

Det kreativa läget ger dig obegränsade resurser att utforska och experimentera, medan överlevnadsläget handlar om att skapa vapen och rustningar för att avvärja fiender. Du kan spela det med vänner på olika enheter. Regelbundna uppdateringar garanterar nya nya funktioner som håller dig ansluten.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

9. Real Racing 3

Njut av en realistisk racingupplevelse på 40 banor på 19 platser över hela världen. Välj mellan över 250 bilar från Bugatti, Porsche, Chevrolet, Audi, Aston Martin och mer. Det är också ett utmärkt spel att njuta av på Apple TV.

Time Shifted Multiplayer ™ (TSM) -tekniken låter dig tävla vem som helst när som helst. Och det finns också ett dedikerat nav för Formel 1 Grand Prix och Championship-evenemang. Du kan till och med utmana andra i den globala 8-spelare, plattformsracing i realtid.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

10. Pokémon Go

Ända sedan lanseringen för några år sedan har detta strategispel haft rampljuset för sitt innovativa spel. Det handlar om att fånga, träna och slåss med bedårande Pokémon. Du kan till och med gå ihop med andra tränare och tävla i strider!

Dessutom fortsätter detta AR-spel att bli bättre med en stadig ström av uppdateringar. Det finns hundratals ikoniska karaktärer att upptäcka var du än är. Följ med dina vänner i det här spelet där det verkliga livet möter virtuellt roligt.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

11. Ljusets barn

Du kommer säkert att förlora dig själv i Sky's magiska värld, ett fantastiskt animerat rike som ger dig ett trollbindande socialt äventyr. Ditt uppdrag är att sprida hopp över det öde riket och återföra de fallna stjärnorna till sina respektive konstellationer.

Möt och bli vän med spelare från hela världen när du svävar genom drömlika riker för att avslöja mysteriet. Du kan uttrycka dig med en uppsjö av karaktärsanpassningar och samarbeta med andra för att dyka in i mörkare världar och upptäcka forntida skatter!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

12. Shadowgun Legends: FPS online 

Har du vad som krävs för att rädda mänskligheten? Ta reda på det i det futuristiska universumet av Shadowgun Legends. Du är en ung krigare som måste gå med i kampen mot en dödlig utomjording.

Det finns över 200 uppdrag på fyra olika planeter för att hålla dig på kanten av din plats. Slåss mot dina rivaler i flerspelarlägena och gå samman med vänner för att övervinna fiendens chefer. Du kommer att tjäna både byte och ära för dina ansträngningar!

Pris: Gratis (förrätt - 4,99 USD)

Ladda ner

13. Kahoot! Spela och skapa frågesporter

Här är ett episkt frågespel som gör det roligt att testa dina kunskaper och lära dig nya saker! Oavsett om du är hemma eller på jobbet kan du hitta ett frågesport - en Kahoot - om alla ämnen och åldrar! Slutför utmaningar i egen takt eller tävla med andra i timmar av trivia.

Det finns miljontals färdiga att spela kahoots som du kan prova, eller så kan du välja att göra dina egna från grunden. Skapa kahoots för presentationer, evenemang, onlinekurser och alla andra tillfällen. Det är ett måste för familjer, lärare och till och med företag.

Pris: Gratis (K! Plus för familj och vänner - $ 9,99)

Ladda ner

14. Ledtråd: Det klassiska mysteriespelet

Sätt på dig ditt tänkande mössa med det här populära detektivspelet på iPhone och iPad. Det erbjuder lägen för enspelare, online multiplayer och privata multiplayer som testar dina logiska tänkande förmågor och instinkter.

Lös pussel för att hitta svaret på pressande frågor. Kasta bara tärningarna och ta dig igenom brottsplatsen för att gradvis avslöja vad som hände och vem som gjorde det. Du kan till och med ta ett säsongskort för att utforska ytterligare tio brädor.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

15. Slaget vid polytopi

I det här prisbelönta strategispelet för iOS spelar du rollen som ett stamhuvud som bygger en civilisation medan du deltar i en tävling med andra stammar. Det handlar om att upptäcka nya territorier, besegra fiender och lära sig ny teknik.

Det finns både alternativ för flera spelare och enspelare, med olika stammar att leka med, unik natur att utforska och strategiska utmaningar att lösa. Dessutom är det ett perfekt spel att spela offline också, så det blir en idealisk resekamrat.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering

Med så många fantastiska flerspelarspel på iPhone och iPad finns det ingen anledning att bli uttråkad på fritiden. Vilka är dina favoriter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa simuleringsspel
 • Två spelarspel
 • Bästa Escape Spel
 • Bästa Ninja-spel
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found