Blogg

Bästa Apple Watch Timer-appar 2021

Oavsett om du vill ta intervaller vid rätt tidpunkt under ditt arbete, sova i tid eller aldrig komma sent för något steg medan du lagar mat, kan dessa bästa Apple Watch-timerappar vara till stor hjälp! Timer-appar kan hjälpa dig att hålla koll på ditt arbete eller något som är viktigt för dig. De kan varna dig för att utföra ett visst arbete i tid. Du kan också anpassa dem helt efter dina behov bättre. Vill du ha en till din smartwatch? Gå över för att utforska några av de finaste timerapparna för watchOS!

# 1. Enkel matlagningstimer

Easy Cooking Timer har utformats speciellt för att låta dig laga mat enligt din planerade tid så att du inte kommer sent. Du kan ange detaljerna om steg och tider du behöver för vissa föremål i din måltid och gå vidare med matlagning.

Ljud- och bildvarningarna meddelar dig när ett steg är redo att tas. Med widgeten Today kan du övervaka vilket steg som börjar nästa och hur länge tills maten är klar att serveras.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 2. Sekunder Pro Intervall Timer

Seconds Pro är vad du behöver för att hålla dig i toppfarten! Med appen kan du enkelt skapa timers och kommer med en mängd färdiga mallar för att få ditt arbete gjort snabbare. Det talar också intervall på ditt lokala språk så att du förblir medveten om återstående tid.

För att få mer roligt in i pjäsen kan du också samordna musik med timern. Appen stöder Bluetooth-pulssensorer så att du kan konfigurera skärmen så att den visar din aktuella puls och uppskattade kaloriförbränning under ditt träningspass. Dessutom kan du också dela dina timers med dina vänner via Facebook och Twitter.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 3. Upprepa timer

“Repeat Timer” har ett rent användargränssnitt och låter dig ställa in och spåra timers. Du kan ställa in hur länge timern ska köras för varje upprepning. Lämna sedan appen för att kolla nedräkningen eller stäng appen för att få ett meddelande om varje upprepning.

Få påminnelser om att dricka vatten eller koncentrera dig på ditt arbete med den planerade pausen. Appen kan vara mycket viktig för att öka din produktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Väckarklocka HD

"Alarm Clock HD" är mångsidig och levereras med flera användarvänliga funktioner. Appen låter dig ställa in flera larm och till och med anpassa dem med dina favoritfärger.

Du kan också skapa din spellista och somna lugnt med sömntimern. Det låter dig också kolla in dina senaste tweets. Få lokal väderinformation som temperatur, väderbeskrivning och vinddetaljer för att planera din resa. Dessutom kan du också läsa de senaste nyheterna från Googles RSS-läsare.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 5. Timer +

"Timer +" är en av mina favorit timer-appar. Det låter dig ställa in flera timers samtidigt och låter dig hålla en flik över dem. Eftersom den körs i bakgrunden kommer du att kunna använda andra appar utan att behöva stänga dina timers.

Appen låter dig upprepa timers upp till 64 gånger. Idag-widgeten låter dig bekvämt övervaka löptimrarna. Dessutom har den stöd från VoiceOver-funktionen, som är oerhört hjälpsam för synskadade.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilken av de ovannämnda apparna har du valt? Jag skulle vara glad att veta namnet och de funktioner du har gillat i det. Låt mig dessutom veta vilka appar som du vill se i den här listan.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Apple Watch påminnelse appar
  • Apple Watch Alarm-appar
  • Bästa Apple Watch Fitness-appar
  • Bästa miniräknare för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found