Blogg

Bästa iPhone 6s skärmskydd 2021

Apple har skyddat iPhone 6s med aluminium i rymdkvalitet för kroppen och toppat med ett nytt kemiskt förstärkt glas för att skydda den fantastiska skärmen och ge användaren en hinderfri upplevelse av 3D Touch. Även om glaset är robustare är det alltid ett intelligent val att förstärka iPhone 6s skärm med skärmskydd. De kan spänna iPhone 6s mot repor, stötar och krossar.

1. Maxboost iPhone 6s skärmskydd

För att skydda toppen av linjen iPhone 6s erbjuder Maxboost ett riktigt tunt härdat glasskydd. Det är tunt men försvarar särskilt mot alla kraftiga slag, repor och skrapor. Perfekt rundad design för absolut kompatibilitet med en iPhone 6s-skärm på 4,7 tum.

Pekskärmens noggrannhet ger 100% tillgänglighet för 3D-touch. Inga bekymmer, det är mycket motståndskraftigt mot vatten och olja.

USP: Hög känslighet

Kolla in på Amazon

2. Kraftteori

Power Theory har revolutionerat hur skärmskydd tillverkades tidigare. Detta märke tillverkar iPhone skärmskydd med högkvalitativt japanskt Asahi härdat glas. Detta speciella glas bibehåller återförsäljningsvärdet på din iPhone och skyddar enhetens skärm mot smuts, repor och sprickor.

Det är ett supertunt glas som gör att du kan uppleva de fulla effekterna av din iPhone-skärm. För att skydda enhetens skärm har Power Theory använt 9H-klassad skärm av hårt glas.

USP: Pekskärmskänslighet

Kolla in på Amazon

3. Syncwire

Skydda din telefon med det här skärmskyddet i härdat glas som själv kan utvisa luftbubblor när det automatiskt fäster på skärmen. Den oleofoba beläggningen håller fingeravtryck och fläckar bort för en tydlig bild av din skärm.

9H-hårdheten skyddar skärmen från tangenter, mynt och till och med knivar i fickan.

Det är ett paket med tre skärmskydd som levereras med tre års kundsupport. Så om det finns sprickor och luftbubblor på det kan du få en enkel ersättning.

USP: 3 års kundsupport

Kolla in på Amazon

4. BRTONG

BRTONG skärmskydd för iPhone 6s är ett härdat glasskydd med 9H skärmhårdhet. Det 0,3 mm tunna glaset svarar dock på stötar och repor mycket bra. Kanterna rundas upp för att säkra skärmen från flisade och vassa föremål. Oleofob beläggning motstår olja och håller skärmen kristallklar.

Jämfört kostar det alldeles för mindre än andra produkter, och det beror främst på att det bara innehåller ett skärmskydd inne i lådan.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

5. Supershieldz

“Supershieldz” är en pålitlig försvarare för pekskärmen på din iPhone 6s. Beredd med högkvalitativt härdat glas, det är exceptionellt solid.

Drivs av 9H-hårdhet, det är tillräckligt starkt för att bekämpa skrapning. Det kan faktiskt skydda skärmen även från en vass kniv.

Tack vare de hydrofoba och oleofobiska beläggningarna håller det smuts och fläckar borta för att säkerställa att skärmen fortsätter att vara jämn och klar. Dessutom stöds Supershieldz av en pålitlig livstidsgaranti.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

6. Mr. Shield

Mr. Shield ger dig tre delar av ett skärmskydd i härdat glas, som också är kompatibla med din iPhone 6s och iPhone 6. Tillverkad av ballistiskt glas, skyddar detta skärmskydd din telefonskärm mot höga slag och repor.

Njut av pekskärmsnoggrannhet medan du skriver snabbt på dina iPhone-meddelandeprogram som WhatsApp, Telegram och Messenger. Observera att din iPhones böjda kanter inte kommer att täckas av detta skydd eftersom det finns chanser att skalas över tiden.

USP: 99,99% HD-klarhet

Kolla in på Amazon

7. amFilm

Enkelt uttryckt är amFilm en av de finaste skärmskydd på marknaden. Vad som gör det till ett utmärkt alternativ är den höga klarheten. Det betyder att du har förbättrat tittarupplevelsen.

Det högkvalitativa härdat glaset är mycket känsligt för beröring. Så du har inga problem när du använder 3D Touch på din iPhone.

Med 9H-hårdheten utmärker den sig i att försvara skärmen mot splittring och repor. Dessutom finns amFilm i två förpackningar till ett pris.

USP: Högkvalitativt härdat glas

Kolla in på Amazon

8. Ailun

Ailun har designat en fodralvänlig skyddsfilm för din iPhone. Detta skydd täcker 99,99% skärm på din enhet och lämnar tillräckligt med utrymme för fodralet. Du kommer att njuta av en bättre skärminteraktion varje gång du använder din iPhone. Detta ultratunna (0,33 mm tjocklek) skärmskydd ger tillräckligt med skärmens ljusstyrka för att se visuellt innehåll på din enhet.

Ett pålitligt och elastiskt skärmskydd som lovar full kompatibilitet med pekskärmskänslighet. Ailun har producerat detta skärmskydd som har 9H-hårdhet; utöver detta är filmen utrustad med oleofob beläggning för att minska fingeravtryck.

USP: 0,33 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

9. Witkeen

Om du kan få fyra och en halv stjärnor av mer än 14 000 kundrecensioner är du definitivt värt beröm. Witkeen skärmskydd har laserskärning som hjälper den att passa sömlöst på skärmen. Avrundade kanter hjälper den att erbjuda pekskärmens helskärmsförsvar.

På grund av det förstklassiga materialet har det styrkan att uthärda stötar och slå ner skrapan. När det gäller öppenhet kommer du inte att ha några klagomål eftersom det ger kristallklarhet. Utöver allt kommer Witkeen skärmförsvarare med livstidsgaranti.

USP: Fullskärmsförsvar

Kolla in på Amazon

10. JETech

En mycket subtil produkt från JETech men dess 0,33 mm tjocka härdat glas garanterar förstklassigt skydd. 9H standard seghet kan till och med motstå repor på kniven på skärmen. Som med de flesta skärmskydd, ger det ett bra svar på beröring och hög transparens för bättre visning. Det dammfria, olje- och vattentåliga glasskyddet är enkelt att installera med bara ett tryck.

USP: Rundade kanter

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens!

Din favorit?

Nu är det dags att meddela mig vilken av ovanstående skärmskydd som har fångat dina ögon. Dessutom, om du vill se något annat skärmskydd i listan ovan, berätta för oss också om det.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6s läderfodral
  • iPhone 6s Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found