Blogg

Bästa trådlösa kraftbanker för iPhone X och 8 Plus 2021

Med trådlös laddning som äntligen omfattar nya iPhones, tror jag inte att många människor fortfarande skulle vara bundna till den traditionella laddningsmetoden. För en förändring har jag nästan sagt adjö till trådbunden laddning. Om du också är på min sida av strömmen skulle du uppskatta att ta en snabb titt på de bästa trådlösa laddningsströmbankerna för iPhone X, iPhone 8/8 Plus.

 1. NEWDERY Trådlös bärbar laddare Power Bank
 2. PowerOrigin Air externt batteripaket från AideaZ
 3. Kenu Bingebank Power Bank trådlös laddare
 4. Q Trådlös bärbar kraftbank
 5. Wireless Power Alliance av Bee TIMES
 6. Bra externt batteripaket från Gnceei
 7. AUKEY Wireless Power Bank
 8. Power Bank batteripaket från BONAI
 9. Panergy - Bärbar trådlös kraftbank
 10. BLAVOR trådlös kraftbank

1. NYHETER

Om du letar efter en mellersta kraftbank som också kan fungera som en trådlös laddare, skulle NEWDERY vara ett bättre val. Kraftbanken har ett ganska bra 10000 mAh batteri som kan driva din smartphone flera gånger.

Tack vare stödet för 18W snabb laddning kan det också låta dig ladda din iPhone i snabb hastighet. När det gäller den trådlösa laddningshastigheten är den inställd på 10W vilket är anständigt.

Kraftbanken erbjuder UL-certifierad säkerhet för att skydda din smartphone mot flera faror som överspänning och överström. Med tanke på dessa funktioner verkar NEWDERY vara ett bra köp för 24,99 USD.

USP: UL-certifierad säkerhet

Kolla in på Amazon

2. AideaZ

Denna 10000mAh externa litiumjonbatteriladdare förlänger din smarttelefons visningssession med extra kraft, så att du aldrig kommer att sakna ytterligare ett avsnitt av din favoritprogram.

Vidare är det den enda bärbara kraftbanken som kombinerar ett exklusivt stativ av gjutet metall, Qi-trådlös laddning och ett nano-sugtelefongrepp för effektivitet och bekvämlighet.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

3. Kenu Bingebank Power Bank trådlös laddare

Denna 10000mAh externa litiumjonbatteriladdare förlänger din smarttelefons visningssession med extra kraft, så att du aldrig kommer att sakna ytterligare ett avsnitt av din favoritprogram.

Vidare är det den enda bärbara kraftbanken som kombinerar ett exklusivt stativ av gjutet metall, Qi-trådlös laddning och ett nano-sugtelefongrepp för effektivitet och bekvämlighet.

USP: Med kickstand

Kolla in på Amazon

4. F

För dem som letar efter en minimalistisk trådlös kraftbank skulle detta erbjudande från Q vara ett av de bättre valen. Utöver den bärbara designen levereras den externa laddaren med tre laddningskablar så att du kan samla flera enheter samtidigt. Lägg till PD 18W-snabbladdningsfunktionen och den är fullt utrustad för att turboladda dina 2017 iPhones (eller andra enheter som stöds).

När det gäller batterikapaciteten har den ett anständigt 10000 mAh batteri som kan ladda dina enheter flera gånger. På säkerhetsfronten kommer Q extern laddare med ytterligare försvar för att skydda dina enheter mot flera hot som kortslutning, överström och överspänning. Och med LCD-indikatorn visar den också den återstående effekten så att du kan hålla reda på batterinivån.

USP: PD 18W snabb laddning

Kolla in på Amazon

5. Bi TIDER

Bee TIMES erbjuder dig en trådlös kraftbank som laddar sig snabbare än andra bärbara laddare. Med DC 5V / 2A-ingången kan du ladda denna kraftbank två gånger snabbare och ladda din iPhone X fyra gånger trådlöst och sex gånger med USB-kabel.

Med två USB-utgångar och trådlös laddning kan du ladda tre enheter samtidigt. För din iPhones säkerhet skyddar Bee TIMES dina enheter mot överladdning, överladdning, överspänning och överspänning.

USP: Kolossalt batteri

Kolla in på Amazon

6. Gnceei

Gnceei har skapat ett monster av kraftbank, som har 25000 mAh batterikapacitet för att ladda fyra enheter samtidigt. Du kan ladda en enhet trådlöst och tre enheter med tråd. Denna ultrakompakta kraftbank ser ut som din iPhone i fysiskt utseende. En icke-skrymmande profil är lätt att bära i din resväska.

För trådbunden laddning kan du använda tre 2,4A höghastighetsutgång. Gnceei har byggt en smart digital skärm, vilket tydligt visar den bärbara laddarens batteritid. Njut av din iPhone-laddning när du är på språng!

USP: Slim profle

Kolla in på Amazon

7. AUKEY

Aukey är ett välkänt namn inom industrin för laddningstillbehör. Så den här trådlösa kraftbanken förtjänar att få ett skott i denna sammanställning. När det gäller design har den ett fickvänligt utseende som bekvämt kan glida in och ut ur fickan.

80000mAh-batteriet är relativt lågt. Du kan dock lita på att det ger en säkrare och effektivare laddningslösning till din iPhone. Dessutom levererar den också 18 W strömförsörjning som kan dricka upp din smartphone i snabb hastighet.

Dessutom har den externa laddaren laddningsläge med låg ström för att slå på enheter med låg ström som är lägre än 60 mAh inklusive fitnessspårare, Bluetooth-hörlurar och mer.

USP: Kan också ladda enheter med låg ström

Kolla in på Amazon

8. BONAI

Här är ett batterifodral som har större kapacitet och mindre storlek. Den är användbar och bärbar med 32800 mAh kraft. Det möjliggör samtidig laddning av två enheter för extra bekvämlighet.

Dessutom har den inbyggda LED-ficklampor som är tillräckligt ljusa för att hjälpa i nödsituationer. Den har också en stabil byggnad som förhindrar skador från damm, stötar, droppar etc. Slutligen säkerställer de smarta kretsarna skydd mot överladdning, kortslutning och spänningsinstabilitet.

USP: Hög effektkapacitet

Kolla in på Amazon

9. Panergi

Detta erbjudande från panergi har sett ganska effektivt ut för mig. 25000 mAh-batteriet gör att den kan ladda din iPhone flera gånger. Dessutom garanterar stödet för trådlös Qi-laddning att du har mer flexibilitet att ladda din enhet.

Med tre utgångsportar som erbjuds kan du slå på flera enheter samtidigt. Perfekt för en lång resa där du måste hantera strömkrävande enheter. En annan funktion som är värt att notera är de inbyggda kablarna som säkerställer att du inte behöver bära kablar för att ladda din enhet.

På hållbarhetsfronten har panergi en robust konstruktion som bekvämt kan ta lite slag. Prissatt till $ 31,99, det är också relativt billigare än många andra rivaler där ute.

USP: Säker och effektiv laddningslösning

Kolla in på Amazon

10. BLAVOR

BLAVOR erbjuder Qi powerbank kompatibel med din iPhone 8, 8 Plus och X-serie. Den 10000mAh bärbara laddaren är packad med litiumpolymerbatteri med 5V 2.1A-utgång. En LCD-strömindikator visar batteristatusen för denna kraftbank. Du kan ladda dina iPhones två till tre gånger.

Innan den här kraftbanken når din tröskel passerar den en rad experimentella tester och sedan beviljas den med Ul-certifikat. BLAVOR har använt förstklassigt ABS brandsäkert material för att tillverka en slank och tunn powerbank.

USP: UL-certifikat

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit Qi power bank?

Förutsatt att du gillade att bläddra igenom dessa topp trådlösa externa laddare. Förresten vilken har du handplockat för din iPhone och vad som gör att den sticker ut.

Jag trodde att du också skulle vilja läsa dessa inlägg:

 • Bästa kraftbanker för iPhone
 • AirPower-alternativ för iPhone 
 • Bästa trådlösa bilfästen för iPhone
 • Bästa trådlösa laddare för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found