Blogg

Genvägar för hörlurar för att styra iPhone, iPad och Mac

Internet är fyllt med rykten och nyheter om att Apple dummar 3,5 mm-uttaget i nästa iPhone 7. Men för närvarande har vi fortfarande gott om tid att utforska genvägar för hörlurar som underlättar ditt jobb medan din iPhone eller iPad är låst eller i dina fickor.

Hörlurarna du fick med din iPhone eller iPad kan leverera många uppgifter med bara några få klick på den. Dessa genvägar fungerar också med andra hörlurar från tredje part, så länge de har en mikrofon och högtalarhårdvara integrerad. Det intressanta är att dessa genvägar också fungerar som en charm på Mac. Så varför vänta? Kontrollera bara listan med genvägar nedan.

Tolv kortkommandon för hörlurar för att styra din iPhone, iPad och Mac

# 1. Spela upp / pausa: Ett enda klick på hörlurarna spelar upp ljudspåret medan du klickar igen pausar detsamma.

# 2. Hoppa över en låt: Dubbelklicka på knappen på hörlurarna snabbt efter varandra för att hoppa över en låt.

# 3. Spela föregående spår: För att spela föregående spår är allt du behöver göra att trippelklicka på knappen på hörlurarna i snabb följd.

# 4. Snabbspola framåt ett spår: Om du vill hoppa till mitten av ett spår som för närvarande spelas, tryck bara ned och håll ned knappen på hörlurarna. Lämna knappen när du har nått punkten.

# 5. Spola tillbaka ett spår: Samma som att spola framåt ett spår; du kan också spola tillbaka genom att trippelklicka och hålla ned knappen på hörlurarna.

# 6. Besvara eller lägg på ett samtal : Om du får ett samtal måste du trycka på knappen en gång för att ta emot samtalet. När konversationen är slut trycker du på knappen igen för att lägga på.

# 7. Växla mellan samtal: Om du har två samtal åt gången klickar du på knappen för att växla mellan dem.

# 8. Avvisa ett samtal: Om du är i ett möte och du inte kan ta emot samtalet, håll bara ned knappen för att avvisa det. Två pip kommer att bekräfta att samtalet har avvisats.

# 9. Lägg på pågående samtal: När du är i flera samtal, dubbelklickar du och håller ned knappen för att lägga på det aktiva samtalet. Samma som att avvisa ett samtal får du en bekräftelse med två pip.

# 10. Aktivera Siri: För att aktivera Siri, håll bara ned knappen på headseten.

# 11. Prata med Siri: När Siri har aktiverats kan du enkelt klicka på knappen på headsetet för att ställa Siri alla andra frågor.

# 12. Ta en bild: Tryck på volym upp-knappen på headsetet medan Camera-appen är öppen för att ta bilden. Detta är mycket användbart när du tar en selfie.

Vilken är din favoritgenväg från listan? Dela det i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found