Blogg

Bästa Bluetooth-tangentbord för Apple TV 2021

Ett tangentbord ger mig extra komfort att använda min Apple TV i mitt rum. Jag kan sätta mitt tangentbord i mitt knä eller hålla det på min stol. Du kan också uppleva denna komfort genom att köpa ett av de bästa Apple TV Bluetooth-tangentborden från den här listan.

 1. iPazzPort
 2. Äpple
 3. Logitech
 4. Macally
 5. Fosmon
 6. Arteck
 7. IKOS
 8. Vive Comb
 9. Jelly Comb
 10. Rii

1. iPazzPort

iPazzPort har utformat detta trådlösa tangentbord som enkelt kan hanteras med händerna. När du väl har anslutit tangentbordet till din Apple TV kan du snabbt skriva in knappar för att söka i innehåll och logga in på appar.

Det bästa med detta Bluetooth-tangentbord är att du också kan använda Siri Remote eftersom en sida är för röstsökning och en annan sida för tangentbordssökning. Det här kompakta tangentbordet tar inte mycket plats och du kan använda det bekvämt.

USP: Mini-storlek design

Kolla in på Amazon

2. Apple

När det gäller Apple-produkter är det meningslöst att säga något om produktens kvalitet. alla vet hur hög kvalitet företaget erbjuder. Låt mig börja med skrivkänslan med Magic-tangentbordet; det var otroligt mjukt och smidigt. Naturligtvis är Apple-produkter lite dyra, men de ger komfort, hållbarhet, kvalitet och bästa kundsupport.

Apples magiska tangentbord kan hålla i 30 dagar efter full laddning. Med de inbyggda batterierna behöver du inte byta ut dem som med andra tangentbord. Du får en blixt till USB-kabel i lådan, som används för att ladda tangentbordet och använda det som ett traditionellt trådbundet tangentbord.

USP: 30-dagars batteribackup

Kolla in på Amazon

3. Logitech

Logitech är en ledande tillverkare av tillbehör, högkvalitativa tillverkningsprodukter för Apples ekosystem. Detta trådlösa Bluetooth-tangentbord är ultrabärbart och lätt; du kan gå var som helst eftersom det här tangentbordet passar i dina fickor, väska eller portfölj.

När du tittar på dina favoritfilmer eller TV-program kan du spilla din drink på tangentbordet. Detta hållbara tangentbord är tillverkat av tygskinn som skyddar det mot spill, smuts och droppar.

USP: Spillbeständig

Kolla in på Amazon

4. Macally

Macally tar med ett multisync-tangentbord för din Apple TV. Du kan ansluta detta trådlösa tangentbord till tre Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt för att uppnå maximal produktivitet hemma eller på kontoret. Detta ultratunna tangentbord har 110 tangenter, inklusive 20 snabbtangenter, förinställningar och ett numeriskt tangentbord.

Med endast 15 mm tjocklek är detta tangentbord bekvämt. Använd det här tangentbordet i tre timmar varje dag och du kan fortsätta använda det i tre månader med det inbyggda uppladdningsbara batteriet. De snabba saxflexorerna gör det möjligt för användare att skriva tyst.

USP: Tyst att skriva

Kolla in på Amazon

5. Fosmon

Här är ett innovativt och kompakt QWERTY-tangentbord med en pekplatta som ger komfort i kombination med friheten för trådlös anslutning. Det är inte bara kompatibelt med din Apple TV utan även alla dina andra enheter, till exempel din telefon eller PlayStation.

Det har ett arbetsområde på cirka 33 fot / 10 m och det uppladdningsbara batteriet erbjuder upp till 10 dagars arbetstid och upp till 50 dagars standbytid. Dessutom är den bakgrundsbelyst så att den också kan användas i mörkret. Den levereras med en begränsad livstidsgaranti.

USP: Bra räckvidd och batteribackup

Kolla in på Amazon

6. Arteck

Detta eleganta LED-tangentbord med två ljusstyrkenivåer och en automatisk viloläge är utformad för att optimera strömförbrukningen. Det är kompatibelt med alla större operativsystem, och det uppladdningsbara batteriet ger upp till sex månaders livslängd när det används ett par timmar varje dag.

Dessutom är den snygg och ultratunn plus lätt. Denna kompakta storlek gör det enkelt att ha med sig vart du än går. Slutligen är tangenterna otroligt lyhörda, vilket gör det enkelt att använda.

USP: Vackra färger

Kolla in på Amazon

7. IKOS

IKOS-tangentbordets vikbara design imponerar användare. När du börjar skriva innehåll känner du komforten eftersom varje tangent ställs in oberoende. Det är liten chans att du trycker på flera tangenter samtidigt.

IKOS använder ett unikt PlayXTend-batteri som låter dig använda tangentbordet i åttio timmar när du laddat batteriet i två timmar. Den mjuka tangenttrycket inbjuder dig att skriva mer innehåll.

USP: Smidig skrivning

Kolla in på Amazon

8. Vive Comb

Vive Comb har skapat ett ekonomiskt och elegant Bluetooth-tangentbord som inte tar mycket plats på ditt skrivbord. Utan att använda någon dongel kan du ansluta tangentbordet till din Apple TV med inbyggd Bluetooth. Koppla ihop tangentbordet med din smart-TV så är du redo att använda den.

Skriv snabbt och bekvämt med Vive Combs saxbrytartangenter som ger ett snabbt svar utan att sakna någon nyckel. Detta tangentbord stannar stadigt på den glansiga ytan på skrivbordet; dess gummikuddar på botten fastnar på ytan.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

9. Gelékam

Jelly Comb presenterar ett Bluetooth-tangentbord med ett arbetsavstånd på 10 meter (cirka 30 fot). Saxbrytartangentbordet ger dig en smidig och låg profil typupplevelse. Du behöver inte utöva mycket tryck på tangenterna; även en mild stroke räcker för att skriva innehåll.

Smart automatisk sömn är en anmärkningsvärd funktion i detta tangentbord. Detta sparar ström när du kan slå på / stänga av tangentbordet. När tangentbordet börjar ta slut på batteri kan du ladda litiumjonbatteriet i två timmar och sedan använda det de närmaste fyrtio timmarna.

USP: Skrivning med låg profil

Kolla in på Amazon

10. Rii

Den här är lite av spelarens tangentbord när man tittar på den för första gången. Men den har alla funktioner som du kanske vill när du använder den med Apple TV. Den har en styrplatta för enkel navigering utöver många andra funktioner. Styrplattan stöder också fingergester för att få saker gjort snabbt.

Tangentbordets batteritid är långvarig eftersom den automatiskt sover efter att ha noterat inaktivitet på 3 minuter. Att trycka på valfri knapp väcker den. Knapparna har också LED-bakgrundsbelysning, vilket är användbart när du tittar på TV i mörkret. Slutligen finns tangentbordet i några färger som passar ditt interiör.

USP: Styrplatta med stöd för fingergester

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Så vilket tangentbord ska du köpa!

Apple TV används mest för underhållningssyfte, och därför måste ett Bluetooth-tangentbord för din smart-TV vara kompakt. Du borde kunna hålla tangentbordet på benet, nattduksbordet eller på stolens armstöd. Vilket Bluetooth-tangentbord kan ge dig alla bekvämligheter?

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

 • Bästa spelkontroller för iPhone, iPad och Apple TV
 • Bästa Apple TV-fjärrkontroller från tredje part
 • Hur man ansluter Magic Keyboard till Mac, iPhone och iPa
 • Typewise Custom Keyboard iOS App Review
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found