Blogg

Bästa kompassappar för iPhone och iPad 2021

När använde du en navigeringskompass senast? Om du är tusenårig kan det finnas en möjlighet att du aldrig har sett en kompass i ditt liv. Innan våra mobiltelefoner blev smarta, eller till och med innan de tillkom, använde människor en kompass för att navigera. Eftersom våra mobila enheter har utvecklats använder vi nu våra enheter för att vägleda och navigera oss. För vår iPhone och iPad förlitar vi oss huvudsakligen på kartapparna för att vägleda oss. Men ibland är det kul att använda en av dessa bästa kompassappar för iPhone och iPad.

1. Kompass 55. Karta & GPS-kit.

Om du har en skicklighet att veta om detaljer och gillar att utforska saker på djupet är det här den perfekta kompassappen för dig. Kompassen är en mycket detaljerad app som har kartor, kompass och GPS-koordinater (som kan ses i 6 olika format), alla integrerade i ett enkelt gränssnitt.

Appen låter dig konvertera koordinaterna enligt dina önskemål. Du kan använda kartan för att kontrollera eller ställa in en waypointplats och lägga till en foto- eller ljudanteckning för ytterligare referenser. Med den här appen kan du också dela din plats på sociala medier med dina vänner och dela dina äventyr med dem.

Pris: Gratis (Pro Pack - $ 3,99)

Ladda ner

2. Kompass ×

Eftersom iPad saknar aktiekompass-appen kan den här appen vara det bästa alternativet för det. Kompassen x stöds på både iPad och iPhone med ett vackert och förenklat gränssnitt som säkert kommer att gå bra för varje resjunk. Om din enhet kör iOS 9 eller senare kan du enkelt använda den här appen på din iPhone, iPad och till och med din iPod Touch.

Appen visar exakta GPS-koordinater och höjder i fot eller meter. Det ger dig också tillgång till barometertryck. Koordinaterna finns i DMS-, DDM-, DD-format som är lätta att förstå och dechiffrera. Slutligen, tack vare den magnetiska och geodetiska tekniken som används i den här appen, påpekar den sant norr.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Kompass för iPad och iPhone

För användare som inte förstår alla snygga termer som breddgrader, longituder, höjder osv. Förenklar denna app allt detta till helt enkelt norr, söder, öst och väst. Förmodligen den enklaste och kompassappen, den tillgodoser precis vad du behöver inget mindre, inget mer.

Appen är flerspråkig och visar huvudpunkterna på flera språk som tyska, franska, spanska, ryska, italienska, japanska, portugisiska, kinesiska, slovakiska, tjeckiska, uppenbarligen utöver engelska. Appen Kompass för iPad och iPhone är snabb, enkel och vacker, ett perfekt val för alla minimalister.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

4. Kompass ⊘

Om du är geografisk nörd och vill veta din höjd, plats och orientering, bara för att få allmän kunskap, prova den här appen. Förutom att släcka din kunskapstörst är den här appen också en perfekt lösning för utomhusekspeditioner.

Appen är väldigt enkel men ändå vacker med en vintage och rustik kompass som ger dig en känsla av att ha en fysisk kompass på din iPhone och iPad. Observera att denna applikations noggrannhet är beroende av enhetssensorerna och därför fungerar den bäst om enheten är ett sätt för någon stark elektromagnetisk källa.

Pris: Gratis (fullständig version - $ 1,99)

Ladda ner

5. Kompass∞

Denna app är ett mycket praktiskt och exakt kompassalternativ för iPhone-kompass. Den här appen visar koordinaterna som är lätta att använda och läsa. Denna app är ett utmärkt alternativ för utomhusvandring, camping, backpacking, vandringar och vägresor. För bästa resultat bör du undvika att använda den här appen nära metallföremål och magnetfodral för att förhindra störningar.

Denna iPhone-kompassapp är laddad med funktioner som Heading, Magnetic North (skärmen visas rött vid True North), kardinalriktning, vädertemperatur för din plats, höjd, stor bokstavskompassläsning och en ficklampa för nattanvändning. Hastighetsmätaren har format som mph, km / hr och knop.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Exakt kompassnavigering

Den exakta kompassnavigeringen är en enkel applikation som är lätt att använda med olika anpassningsalternativ som kan ändra design och färger i appens gränssnitt och producera grafik av hög kvalitet. Denna kompassapp för iOS är ett perfekt verktyg för äventyrare.

Det finns många kompassappar på marknaden men de flesta fungerar bara exakt i Amerika men mindre exakt i Australien och Asien. Men den här appen fungerar med precision över hela världen, vilket gör den till den bästa appkompassappen i App Store. Appen visar vägbeskrivningar i magnetiskt norr och äkta nord-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Gör dessa kompassappar till din resekamrat för ditt nästa äventyr så kommer du inte ångra det. Ibland är det bäst att utforska platser på gamla skolans sätt och det är där dessa appar kliver in. Låt oss också veta i kommentarerna nedan.

Relaterade inlägg:

  • Hur man kalibrerar om rörelsesensorer på iPhone
  • Bästa Apple TV-appar för lärande
  • Viktminskningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa Tesaurus-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found