Blogg

Bästa iPhone 6 Plus bambu fodral 2021

Det är välkänt att den nya iPhone 6 plus utstrålar charm och sofistikering i sitt utseende. Medan du visar din telefon utan att använda något externt omslag önskas universellt, rekommenderas det inte i den verkliga världen. När du väljer ett skydd till iPhone, varför inte gå bort från de vanliga alternativen och gå efter något exotiskt med en naturlig känsla. Dessa handgjorda bambufodral skyddar mot repor, droppar och smuts samtidigt som de ger en naturlig skönhet till din telefon. Dessa fodral är handgjorda, grönvänliga, snygga och säkra; vad mer vill du ha. Ta en titt på några senaste bambufodral för iPhone 6 plus.

1. HESPLUS trädmönster

Tillverkat med 100% naturligt bambuträ, detta fodral är verkligen handgjord. Det är ett miljövänligt, giftfritt fodral som passar perfekt till iPhone 6 Plus samtidigt som den skyddas på lämpligt sätt. Detta träfodral består av 2-delade bilder som, när de är sammankopplade, omsluter telefonen tillräckligt bra för att skydda mot stötar och repor. Du har bekväm tillgång till alla knappar, kontroller och portar med det här fodralet installerat. Det är ett smidigt fodral som ger din telefon ett elegant och klassiskt utseende.

Pris: $ 35,99 [$ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

# 2. Olina

Olina's Bamboo-fodral består av äkta naturligt bambuträ som har en naturlig struktur. Detta bambufodral är helt handgjord. Den är utformad med två sammankopplande delar som gör detta fodral relativt enkelt att installera. Detta tuffa fodral är utformat på ett formanpassat sätt och har en mjuk sammetinredning som skyddar din telefon mot stötar och repor. Utan att ta bort fodralet kan du enkelt komma åt alla knappar och portar på din telefon.

Pris: $ 58,00 [$ 15,80 på Amazon när detta skrivs.]

Handla det från Amazon.com

# 3. Eimolife SunSmart

SunSmart bambufodral från Eimolife är ett extremt tunt fodral som är lätt och snyggt designat. Den är handgjord med äkta naturligt lövträ och bambu. Det är ett formfodral som passar din telefon. Fodralets inre lager består av mjuk mikrofiber som dämpar din telefon och skyddar den mot hårda stötar. Det här fodralet är enkelt att installera och de exakt gjorda utskärningarna ger dig obegränsad åtkomst till kameror, kontroller, portar etc. Det är ett specialdesignat fodral med ett graverat trämönster som inte ger din telefon större volym.

Pris: $ 69,99 [$ 12,50 på Amazon medan vi skriver detta.]

Beställ den från Amazon.com

# 4. Mode fall

Ett bambufodral med hårt skal för iPhone 6 Plus, det här fodralet är designat med hållbart PC-material. Telefonens baksida är smyckad med en blank äkta bambupanel bestående av attraktiv färgmålning. Det här vackra fodralet ger inte bara din telefon ett tilltalande utseende utan skyddar den utan att lägga vikt. Detta fodral finns i olika utföranden som tillhör samma serie.

Pris: $ 39,99 [$ 15,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

# 5. HESPLUS Maskrosmönster

HESPLUS bambufodral är ett helt handgjort fodral som består av naturligt, miljövänligt bambuträ. Detta trä är helt giftfritt och äkta. Detta fodral har tvådelade bilder som låses ihop för att bilda ett enda lock, vilket ger din telefon optimal förstärkning från repor och stötar. Detta är ett snyggt designat fodral med exakta utskärningar som gör att du kan komma åt alla kontroller, knappar, kamera och portar utan hinder. Detta träväska finns i flera utföranden.

Pris: $ 35,99 [$ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Handla det från Amazon.com

Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found