Blogg

Bästa designerfodral för iPhone 7 Plus 2021

Ett designerfodral kanske inte har kraften i ett tungt fodral, men har avundsvärd charm. Bläddra bara genom dessa bästa Designerfodral för iPhone 7 Plus för att hitta din perfekta matchning. Även om det kanske låter så kommer varje designerfall inte till ett rejält pris.

  1. Holografiskt designerfall av Rebecca Minkoff
  2. Lopie Designer Plånboksfodral
  3. OtterBox Symmetry Series Halvton Designer Väska
  4. MOSNOVO Paisley Flower Clear Designer-fodral
  5. Marmordesignfodral för kvinnor från Velvet Caviar

1. Rebecca Minkoff holografiskt designerfall

TPU Clear Case är designad för att prata med något speciellt och holografiskt spridda solar. Den tydliga baksidan låter iPhone uttrycka sig utan störningar.

Metalliska knappar förbättrar inte bara användarupplevelsen, de lägger också till den extra kanten i designen. Stylad i Rebecca Minkoffs signaturutskrifter kommer din phablet att se enkelt och elegant ut. Om du gillar holografiska utskrifter och mönster har Rebecca fler alternativ för dig.

USP: Quirky fun design

Kolla in på Amazon

2. Designer plånboksfodral av Lopie

För vissa talar elegans och enkelhet mer; detta fall är för dessa användare. Lopie är tillverkad av hudvänligt bomullstyg på Sea Island och är också värd för kortplatser i äkta läder i ryggen. Det smarta och bekväma plånboksfodralet kan lagra ID, kredit- eller betalkort på ett säkert sätt.

Ett polykarbonat av högsta kvalitet (PC) används för innerhöljet. Detta ger formformad, tunn profil och motstår skador från oavsiktliga droppar också. Väskan har också en hemlig ficka för ett NANO-sim-kort och utmatningsstift.

USP: Enkel och elegant design

Kolla in på Amazon

3. OtterBox Symmetry Series Halvton Designer Väska

OtterBox är känt för att tillverka robusta fodral med minimal estetik. För en förändring har märket överraskat sina användare med detta designerväska för iPhone. Halvtonens grafik på fodralet skapar elegant utseende; dessutom håller fodralet fickvänligt eftersom det aldrig hämmar telefonens funktioner.

För skydd har OtterBox använt dubbelmaterialkonstruktion som absorberar stötar. Den avfasade kanten ger en nödvändig höjd till pekskärmen på din iPhone.

USP: Fickvänlig design

Kolla in på Amazon

4. Paisley Flower Clear Designer-fodral från MOSNOVO

Både när det gäller design och hållbarhet står Mosnovo-fodralet upp till märket. Det blommiga henna paisley-mönstret kommer att behålla sitt tilltalande tack vare det reptåliga trycket.

Två lager konstruktion hjälper designerskalet för iPhone 7 Plus att klara utmaningarna från droppar. En stötdämpande TPU-stötfångare och en stabil bakpanel av polykarbonat gör den mer kapabel. Den smala profilen blir elegant på iPhone.

Mosnovo designer-fodral ska leva upp till dina förväntningar från alla aspekter. Vad som gör det till ett bra köp är möjligheten att hålla sin skönhet säker länge.

USP: Stötdämpande och reptålig

Kolla in på Amazon

5. Marmordesignfodral för kvinnor från Velvet Caviar

Velvet Caviar erbjuder en rad imponerande mönster och färger i iPhone-fodralet. Med 20 vackra mönster och livfulla färger är Velvet Caviar ledande inom tillverkningsdesignväskor. Detta holografiska rosa, blå marmorfodral är gjord för tjejer och kvinnor. Det falltestcertifierade fodralet är designat av artister i New York City.

Velvet Caviar har använt material av högsta kvalitet och laserutskriftsteknik för att skapa fantastisk marmordesign. Bortsett från design har Velvet Caviar ägnat tillräckligt med uppmärksamhet åt skyddet eftersom fodralet är tillverkat av stötsäker TPU-stötfångare och PC-platta.

USP: Lasertryck

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Termer som estetik och design är väldigt subjektiva, så dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet nedan. Detta gör det möjligt för oss att kortlista produkter som inte bara är bäst utan också efter din smak. Medan du är här kan du gärna dela med dig av några förslag om vårt arbete, hjälpa oss att förbättra våra erbjudanden.

Du kanske också vill se de här inläggen:

  • Bästa iPhone 7 Plus-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 7 Plus
  • Bästa iPhone 7 Plus batterifodral
  • Bästa smala fodral till iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found