Blogg

Bästa iPhone Xs Slim Cases 2021

Bland en mängd olika fodral som finns på marknaden är den som har varit min favorit länge ett snyggt omslag. Den främsta anledningen till att jag föredrar ett tunt fodral är att det låter min smartphone visa sin klass. Det enda jag måste kompromissa lite med är skydd. Men mycket till min förvåning finns det några av de bästa smala fodralet för iPhone Xs som erbjuder det grundläggande försvaret till smarttelefonen utan att offra stilen. Tycker du också om snygga fall? Du hittar den här sortimentet av tunna omslag direkt på pengarna för att låta dig välja en bättre kostym för din phablet. Gillar att flagga färgglada mönster? Många av dessa omslag finns i flera färger så att plocka ut en het kostym är en cakewalk för dig!

 1. totallee
 2. Spigen
 3. TORRAS
 4. TOZO
 5. ESR
 6. DTTO
 7. Xoomz
 8. X-nivå
 9. NataX
 10. Anker

# 1. totallee

I det ögonblick jag tänker på tunna fodral är det enda märket som slår mig omedelbart totallee. Man, du måste ge krediten där det ska.

Sporing bara 0,02 tjocklek, totallee iPhone Xs skal är utan tvekan det tunnaste. Men det jag gillar mest i det här fallet är dess förmåga att bekämpa nötning tack vare den matta ytan.

Tillgängligheten av kameraringen fungerar som en pålitlig försvarare för dubbelkamera. Och ja, det finns sju fascinerande färgalternativ för att välja det underbara snygga fodralet till iPhone.

USP: Otroligt tunn design

Kolla in på Amazon

# 2. Spigen tunn passform

Med en ganska snygg design gör Spigen Thin Fit en elegant matchning med iPhone. Trots att den är så tunn kan den tåla mindre påverkan och också försvara smarttelefonen mot repor.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är stödet för magnetiska bilfästen. Därför får du mycket bättre synvinkel under körning. Det är inte allt, Spigen Thin Fit finns i sju charmiga färgvarianter så att du kan välja en perfekt kostym för din iPhone.

USP: Stöd för magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

# 3. TORRAS

TORRAS ser väldigt snygg ut och slingrar sig snyggt runt iPhone. Detta tunna fodral har dock tillräckligt med styrka för att motstå repor. Den hårda datorn har matt yta för att enkelt hålla bort fingeravtryck och fläckar.

Med den upphöjda läppen fungerar TORRAS som en extra sköld för OLED-skärmen och låter inte skärmen glida. Utskärningarna är exakta medan knapparna är mycket lyhörda. Slutligen kommer TORRAS slim case i sex vackra färgalternativ.

USP: Ytterligare skydd för pekskärm

Kolla in på Amazon

# 4. TOZO

TOZO har en flexibel design och gör en snygg matchning med iPhone Xs. Den är gjord av högkvalitativ TPU och har en slät exteriör. Den mjuka texturerade ytan ger bättre grepp, så att du känner dig bekväm när du håller smarttelefonen i handflatan.

Eftersom jag gillar att ladda min iPhone trådlöst är jag glad att se stödet för trådlös laddning i det här fallet. Därför behöver jag inte ta bort kåpan innan jag tappar enheten för laddning.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 5. ESR

Vill du flagga designen på dina iPhone Xs? Med kristallklarhet kan ESR vara ett förstklassigt val. Omslaget är exceptionellt flexibelt och smidigt och passar iPhone fläckfritt. Men det som ytterligare förstärker sin profil är kombinationen av PC och TPU.

Det dubbla strukturskiktet ger inte någon chans att förstöra utseendet på din iPhone. Dessutom erbjuder framläppen och kameraringen extra skydd för smarttelefonen.

Med mikrodotmönstret passar den i alla dina konturer i din handflata. Bortsett från det förbättrade greppet finns ESR i tio förtrollande färger.

USP: Micro dot mönster

Kolla in på Amazon

# 6. DTTO Romance-serien

Det är den avundsvärt smala och snygga designen som har tvingat mig att välja ut DTTO Romance Series. Den är huggen ur flytande silikongummi och känns fin att röra vid. Den släta ytan ser till att din handflata tycker om att hålla iphone.

En anmärkningsvärd funktion är bikakemönstret som hjälper locket att motstå stötar. Det mjuka interiören spelar också en viktig roll för att avvärja utmaningarna från repor. Åh ja, Romance Series-fodral finns i nio fascinerande färger.

USP: Honeycomb-rutmönster

Kolla in på Amazon

# 7. Xoomz

Åh, hur kan du vända blicken från ett fall som verkar lika bedårande som det här från Xoomz? Den har en snygg design som passar vackert med iPhone Xs. Men gå inte efter slankheten eftersom den lätt kan avvärja repor.

Den frostat finishen ger sin profil mer charm och hjälper den också att lägga damm och fingeravtryck på ett rättvist avstånd. Dessutom gör stödet för trådlös laddning det till ett nytt åldersfall. Vill du ha färgalternativ? Tja, det gör dig inte besviken i detta avseende med fyra fina alternativ.

USP: Frostat finish

Kolla in på Amazon

# 8. X-nivå

Som någon som tycker mycket om färgglada profiler har X-nivå vunnit mig. Det högkvalitativa TPU-materialet med matt finish gör X-level till en strålande match för iPhone.

Förutom att den är ganska smal, snäpper den runt enheten som en handske. Och med det mjuka exteriören som erbjuds får du ett säkert grepp för att förhindra att telefonen glider ut ur din handflata.

När det gäller skydd bör du inte förvänta dig mycket av det. Det kommer dock inte svika dig när det gäller att sätta utmaningen från droppar i sjön. Sa jag; du har sex heta färger för att experimentera med utseendet på din smartphone.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

# 9. NataX

Har du butterfingers? Jag menar att om du ofta tycker att din iPhone hoppar ur dina händer, bör du ge NataX en närmare titt. Det beror på att den har kolfiberytor som ger ett säkert grepp.

Den mjuka TPU-ryggen och den robusta PC-ramen ger den nödvändiga hållbarheten för att överleva fallen. Med den upphöjda läppen alltid glider skärmen inte när enheten placeras platt. Ännu bättre, NataX stöds av en solid livstidsgaranti.

USP: Kolfiber för ett säkert grepp

Kolla in på Amazon

# 10. Anker KARAPAX

Anker är bättre känd som en av de bästa tillverkarna av iPhone-laddningstillbehör. Jag är dock imponerad av det tunna KARAPAX-fodralet. På grund av den mjuka TPU är locket otroligt flexibelt och smidigt. Därför har du inte svårt att installera och ta bort kåpan.

Den halvgenomskinliga designen gör att smarttelefonen kan känna sin närvaro i stil. Det finns en kvalitet som gör det här tunna fodralet mycket märkbart: anti-gulning. Det betyder att den inte tappar sin glans när den utsätts för UV-strålar.

USP: Anti-gulnande TPU

Kolla in på Amazon

Bonus:

# 11. VIVIBIN

Vad sägs om att ge din iPhone en marmor touch? Med den imponerande marmordesignen kan VIVIBIN matcha din smartphone. Den tvåfärgade designen tillsammans med den formformade strukturen gör det till ett bra val för ett speciellt tillfälle.

Det mjuka silikongummit känns fantastiskt vid beröring, vilket gör det bekvämare att hålla i enheten. När det gäller knappar är de lätta att trycka på. Men vad som gör VIVIBIN är tillgängligheten i massor av färgvarianter. Därför, om du älskar att experimentera med utseendet på din iPhone, kommer du aldrig att ta slut på alternativ.

USP: Cool marmordesign

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Vad är ditt favoritfodral?

Jag vet, jag vet att du precis har hittat en vacker kostym till din helt nya smartphone. Om du inte har något emot det, får jag veta namnet på fodralet som är redo att para ihop med din iPhone?

Missa inte dessa inlägg också: 

 • Bästa iPhone X-fodral
 • iPhone X / Xs Fodral av militär kvalitet
 • Bästa iPhone Xs skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found