Blogg

Bästa 11-tums iPad Pro-fodral 2021

Drivs av det överlägsna A12X Bionic-chipet och imponerande design, 2018 iPad Pro är avund av allas ögon. Och varför inte 3: e generationens iPad Pro verkar ha kryssat av så många rutor för att vara en utmärkt gadget för alla årstider, nämligen spel, videoklipp och naturligtvis att skriva ut en snabb anteckning eller skriva en liten bit. För att säkerställa att den här kreativa gadgeten förblir säker länge har vi granskat de bästa 11-tums iPad Pro-fodralen.

 1. Casemade
 2. Oxfordläder från Pad & Quill
 3. Pad & Quill Contega tunn
 4. Apple Smart Keyboard Folio
 5. DTTO
 6. Ztotop
 7. MoKo
 8. Belkin Air Protect
 9. Maxboost
 10. ESR
 11. Luvvitt klarhet

1. Casemade

Lyx i form av ett äkta läderfodral är alltid bra att bära med sig. Detta iPad Pro-fodral från Casemade är ett perfekt exempel på lyx med högt ambitionsvärde. Tillverkat av äkta italienskt läder, detta fodral har utmärkta funktioner som imponerar dig. Designers och ingenjörer har skapat exakta öppningar på naturligt kohudskinn för snabb åtkomst till viktiga funktioner på din iPad Pro.

Du kan enkelt använda kameran, justera volymen, ladda din iPad och göra mer med stor precision. Liksom andra Casemade-fodral fungerar även detta som ett stativ så att du kan använda ett tangentbord; Dessutom kan du konvertera fodralet till ett filmställ för att titta på videor och filmer.

USP: Kohudläder

Kolla in på Amazon

2. Oxfordläder från Pad & Quill

När du tittar på folioväskan i Oxford Leather, känner du att röra vid varje kärna i dess lyxiga hantverk. Den amerikanska fullkornsborstelederkonstruktionen är toppad av nylonstygn i marin kvalitet. Med det smidiga greppet och den raffinerade estetiken ser locket riktigt premium ut.

Men det finns mer i detta folioomslag än vad som möter ögonen. Tack vare det högkvalitativa läder som tål UV-ljus och hållbar konstruktion, har din iPad det väsentliga försvaret från vanliga misstänkta som oavsiktliga fall.

Oxford läder kommer med en stor ficka där du säkert kan hålla dina små föremål. För att förhindra att surfplattan tappar ström i onödan har den också stöd för automatisk sömn / vakna-funktionalitet. Det är inte allt, det här foliofodralet spelar också bra med Apple Smart Keyboard foliofodralet.

USP: Lyxigt hantverk

Kolla in på Pad & Quill

3. Pad & Quill Contega Thin

Contega Thin är ännu ett flaggskeppsfodral till iPad Pro 11 ″ från Pad & Quill. Den har en tunn design och passar den nya iPad snyggt som en handske.

Du kan få ut det mesta av det självstödande stativet för att göra din videoklipp bekvämare. Trots att den ligger på den tunnare sidan av staketet, täcker locket låg volympåverkan och skyddar också din enhet från repor.

Utskärningarna är mycket exakta, du kommer att få tillgång till port och högtalare utan problem. Och ja, du har också tre eleganta färgvarianter att välja mellan: Linen Grey, Charcoal och Cranberry

USP: Snygg design

Kolla in på Pad & Quill

4. Apple Smart Keyboard Folio

Ja, Apple Smart Keyboard Folio är förmodligen det dyraste ($ 179) tangentbordsväska för 11 ″ iPad Pro. Men om sömlös prestanda är vad du är ute efter skulle du ha svårt att hitta ett bättre skott.

Tangentbordet är ganska lätt och snyggt. Det fungerar obefläckat som en överlägsen tillgång för iPad. Med responsiva knappar kan det påskynda din typning.

Ännu bättre, du behöver inte ladda den eftersom Smart Keyboard Folio slås på när den är ansluten till enheten.

USP: exceptionellt lyhörda nycklar

Kolla in på Apple

5. DTTO

DTTO har designat det här fodralet specifikt för Apple iPad Pro 11-tums - 2018-version. En anmärkningsvärd egenskap i detta fodral är avtäckt kantdesign, som gör att du kan fästa din Apple-penna magnetiskt. Du kan också njuta av trådlösa laddningsfunktioner. En annan imponerande sak är den automatiska sömn / vakna funktionen.

Pro-användare vill alltid skriva innehåll (e-post, projekt, etc.) på denna 11 ”iPad Pro; i det här fallet kan de använda tangentbordstypning med sitt trefaldiga stativläge. Användare skulle också älska att ringa FaceTime-samtal och titta på filmer genom att använda trippelfällningsläge.

USP: Tri-fold stand-läge

Kolla in på Amazon

6. Ztotop

Ztotop har introducerat en genomtänkt match för din iPad. Det minimalistiska utseendet och den snygga passformen gör det till en fin vanlig kostym för enheten.

Jag gillar det släta texturerade PU-läderytan som förhindrar oavsiktliga glidningar. Och med mjuk mikrofiberinredning har surfplattan extra skötsel från repor.

En annan anmärkningsvärd funktion är tri-fold-stativet som ökar både din medievisning och skrivupplevelse. Det är inte allt, Ztotop finns i fyra attraktiva färger som svart, marinblå, lila och rosaguld.

USP: Tri-fold-stativ

Kolla in på Amazon

7. MoKo

Vill du köpa en enkel men ändå mycket användarvänlig fodral till din surfplatta? Du bör överväga MoKo ur ett praktiskt perspektiv.

Den har tagit hand om de flesta av dina behov och kommer med ett extra fack där du kan förvara böcker, laddare och andra små föremål. Filtsidan ser ganska slät ut och känns också bekväm så att din handflata kan bära surfplattan bekvämt.

Den har en mjuk flanellinredning som håller repor borta. Och med kardborrlåset stannar din iPad Pro 11 safely säkert i hylsan.

USP: Bedårande lågprofil design

Kolla in på Amazon

8. Belkin Air Protect

Om du har satt dig in på ett exklusivt ärmfodral, ge inte "Belkin Air Protect." Tja, jag säger det eftersom den här resväskan har alla kvaliteter för att vara din praktiska reskamrat.

Det förstklassiga materialet har förstärkt konstruktionen för att hjälpa locket att bekämpa stöten. Med full lutningsdesign håller den enheten perfekt på plats.

Det har också ett hållbart handtag som gör att du enkelt kan bära 11 ″ iPad Pro. På grund av den kompakta profilen glider ärmen lätt i ryggsäcken.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

9. Maxboost

Maxboost är ett framstående märke i världen av iPhone- och iPad-tillbehör. Detta magnetiska smarta skal är designat för din tredje generationens iPad Pro för daglig användning. Maxboost har använt exteriör i PU-läder för att göra sitt främre omslag; för att skydda interiören finns det mikrofiberfoder. Detta mikrofiberfoder skyddar den senaste Liquid Retina-skärmen på din enhet.

Det automatiska sova / vakna-skyddet sparar enhetens batteri eftersom barn inte har för vana att stänga av skärmen. Med sin genomskinliga rygg kan du prata med den naturliga skönheten i din premiumenhet. Samtidigt skyddar denna genomskinliga rygg din iPad Pro mot repor.

USP: Magnetiskt smart lock

Kolla in på Amazon

10. ESR

Kvaliteten som gör detta erbjudande från ESR till en bra utmanare är förmågan att vara en bedårande kostym trots att det kostar 20,99 dollar. Med det släta konstläderytan med märkbart utförande ser folioväskan lite sofistikerad ut.

Tillverkaren har använt mjuk mikrofiber för att säkerställa att iPad inte blir grov av repor. Du kan dra nytta av halkspåren för att använda enheten i önskad vinkel när du skriver eller tittar på film.

Den har också ett användbart handrem som hjälper dig att hålla din iPad säkert. Med pennhållaren och ett stort fack för förvaring av små föremål, möter ESR-fodralet de flesta av dina krav.

USP: Sofistikerad profil

Kolla in på Amazon

11.  Luvvitt Clarity

Så vill du att din iPad ska avslöja sin berömda design i fullfjädrad form? Luvvitt Clarity låter dig visa din surfplatta med aplomb.

Men handlar detta tydliga fall bara om transparent profil? Inte alls. Det högkvalitativa tyska Bayer TPU-materialet gör det otroligt flexibelt och mjukt.

Som ett resultat kan locket snäppa runt iPad snabbt. Med den skyddande läppen kan den stora skärmen och kameran hålla repor borta.

USP: Tyska Bayer TPU-material

Kolla in på Amazon

Det är det, vänner!

Ditt favoritskydd till 11-tums iPad Pro?

Nu är det dags att skicka din feedback. Med flera tävlande som tävlar om uppmärksamheten bör det vara bekvämare för dig att välja en bättre affär. Vad tycker du om 11 ″ iPad Pro? Kan den ersätta din bärbara dator? Kasta gärna dina åsikter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found