Blogg

Hur man presenterar en film, TV-show eller ett album från iTunes

Presentkort finns att tillgå i alla Apple-butiker och du kan till och med skicka dem via e-post, men det finns ett problem med detta tillvägagångssätt. När du skickar ett presentkort till någon menar du att "Jag vet inte riktigt vad du gillar, så varför köper du inget själv på iTunes?" Så idag, vad sägs om att vi ska börja med något nytt. Om du vill ge en film, TV-show eller annat innehåll i iTunes, låt oss fortsätta med det.

Hur man presenterar iTunes-film, TV-program eller album

Lyckligtvis kan du använda både din dator och din mobil för att skicka presenter från iTunes. I grund och botten är de involverade stegen desamma, gå igenom dem!

Steg 1. Öppna iTunes och välj din gåva.

Steg 2. Du kan välja en app, en film, ett TV-program, en sång, ett album, en ljudbok eller en e-bok. Kom bara ihåg att du inte kan skicka en gratis artikel i gåva .

Steg 3. Klicka på objektet för att se det.

Steg 4. Bredvid priset på artikeln finns det en rullgardinsmeny . Klicka på den och välj alternativet att presentera denna artikel .

Steg 5. På skärmen som dyker upp nästa anger du mottagarens e-postadress , ditt namn och ett valfritt meddelande (upp till 200 tecken.)

Steg 6. Du kan ange det datum du vill skicka presenten och klicka sedan på Nästa .

Steg 7. Du kan till och med välja ett tema för e-postmeddelandet.

Steg 8. Apple kommer då att be dig bekräfta din gåva och köpa den. Ange ditt iTunes-lösenord för att göra det.

Steg 9. Det är det, du skickade precis din gåva.

Om du gör detta från din iPhone eller din iPad, här är stegen att följa. I grund och botten är de desamma, bara att sättet att välja ett föremål som en gåva är annorlunda. Låt oss se hur.

  • De första stegen är desamma, så välj ditt föremål med hjälp av stegen du läser ovan
  • När du har valt objektet trycker du på iOS-delningsikonen högst upp på skärmen
  • Välj alternativet  Gåva och fortsätt

Mottagaren kommer att få gåvan via e-post och lösenknappen i e-postmeddelandet tar användaren till nedladdningssidan. När du har skickat din gåva, berätta för oss i kommentarerna om din gåva gillades eller inte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found