Blogg

Bästa filhanterare för iPhone och iPad 2021

Du samlar antagligen hundratals filer på din iPhone, och med tiden kan det bli ganska svårt att hantera. Men flera appar kan komma till undsättning och hålla saker organiserade. De har olika funktioner, som att hantera flera format, skapa dedikerade mappar och kopiera och flytta objekt från en plats till en annan. Detta gör livet verkligen lättare och gör att du snabbt kan hitta något när du behöver det. Håll dig uppdaterad med din fil med de bästa filhanterarna för iPhone och iPad.

 1. Dokument av Readdle
 2. Microsoft OneDrive
 3. Webbläsare och dokumenthanterare
 4. Totalt antal filer
 5. Filhanteraren och webbläsaren
 6. Amerigo File Manager
 7. Min FileManager
 8. FileMaster
 9. FE File Explorer: Filhanteraren
 10. Filer - Filhanterare och webbläsare
 11. Filhanteringsapp

1. Dokument av Readdle

Documents by Readdle är en komplett app för multitasking som passar både privatpersoner och företag. Du kan redigera dina textfiler, läsa och kommentera PDF-filer och, ännu viktigare, snabbt söka i dokument.

Dessutom låter du dig importera filer från enheter i närheten, zip och packa upp filer, spara dina favoritwebbsidor för att läsa senare, lägga till lösenord till dokument och mer. Det finns också en mängd olika alternativ för att synkronisera dina data med molnlagringsappar som Dropbox och iCloud. Sammantaget gör den här appen det enkelt att hålla ordning och hitta de filer du behöver när du behöver dem.

Pris: Gratis (Professional PDF Editor - 49,99 USD)

Ladda ner

2. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive är en enda lösning för att säkerhetskopiera dina filer och foton, synkroniseras över enheter och är tillgängliga var som helst. Denna app hjälper dig att visa och dela vad som helst med dina vänner och familj.

Du kan också ställa in automatiserade säkerhetskopior för din iPhone eller iPad. Det ger initialt 5 GB gratis molnlagring, som du kan uppgradera till 1 TB genom att välja en Microsoft 365-prenumeration. Med funktionen Personal Vault kan du skydda dina känsliga filer med identitetsverifiering.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

3. Webbläsare och dokumenthanterare

Denna iPhone- och iPad-filhanteringsapp fungerar också som en webbläsare. Du kan redigera och organisera filer, extrahera zip-arkiv och arbeta sömlöst med över 100 format. Samtidigt tillåter det privat surfning och du kan spara favoriter precis som du gör på Safari.

Vidare är det en fullständig nedladdningshanterare med möjlighet till ett bakgrundsläge också. Du kan dock inte ladda ner några ljud- eller videofiler. Det bästa är att det inte finns några begränsningar för gratis lagring eller antalet nedladdningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Totala filer

Totala filer är anmärkningsvärt på grund av hur det stöder många populära molntjänster, inklusive Google Drive, Dropbox, OneDrive, iCloud och mer. Den har också flera filhanteringsverktyg som de inbyggda komprimerings- / dekompressions- och bokmärkeshanteringsfunktionerna.

Dessutom, tack vare Spotlight-indexeringen, kan du snabbt komma åt en specifik fil utan att behöva öppna appen. Den innehåller också en PDF-redigerare för ökad bekvämlighet. Och bara om du vill lägga till ett lager av säkerhet kan du använda en PIN-kod för att skydda dina privata filer från nyfikna ögon.

Pris: Gratis (fullständig versionuppgradering - $ 4,99)

Ladda ner

5. Filhanterare och webbläsare

Den här förbättrade filhanteraren för iPhone och iPad är den enda appen som låter dig länka flera molnkonton som Google Drive, DropBox, OneDrive och iCloud. Det erbjuder också sömlös integration med den inbyggda iOS Files-appen för att ladda ner och ladda upp till vilket moln som helst från vilken app som helst.

När du till exempel får ett e-postmeddelande kan den här appen hjälpa dig att spara e-postbilagorna direkt till ett av dina länkade moln. Ganska smidig! Du kan också gruppera filer från olika källor i en virtuell mapp för att hålla sakerna organiserade precis som du vill.

Pris: Gratis (TapMedia PRO 1 månad - 1,99 USD)

Ladda ner

6. Amerigo File Manager

Här är en bra filhanteringsapp som är som en virtuell USB-enhet och låter dig överföra filer från Mac eller PC till din iPhone. Med en integrerad PDF-läsare och musikspelare har du friheten att läsa alla filer och lyssna på musik med relativ komfort.

Med flera molnstöd som Dropbox, OneDrive och mer gör den här appen mycket bekväm att hantera dina filer ordentligt. Den inbyggda sökfunktionen låter dig snabbt söka efter vad som helst. Du kan också använda ett lösenord för att skydda data.

Pris: Gratis (inga annonser och extra funktioner - $ 2,49)

Ladda ner

7. Min FileManager

Den här fullständiga filhanteraren gör det enkelt att söka och organisera dina filer. Du kan förhandsgranska hundratals filtyper och överföra dem mellan olika appar på din iPhone eller iPad. Det har också ett nattläge!

Den integrerade privata webbläsaren stöder bokmärken och historik, en favorit startskärm, flikhanterare och flera sökmotorer för effektivitet. Skydda dessutom dina filer med ett fyrsiffrigt lösenord för Touch ID / Face ID.

Pris: Gratis (Ta bort annonser livstid - 9,99 USD)

Ladda ner

8. FileMaster

Här är en universalapp som fungerar som filhanterare, dokumentvisare, ljud- och videospelare, textredigerare och mer. Du kan enkelt flytta filer från din dator till din mobila enhet och dela dem med bara ett tryck.

Dessutom kan du vara säker på säkerhet eftersom du kan skapa ett huvudlösenord för lokal åtkomst och ett annat lösenord för fjärråtkomst. Detta säkerställer att ingen kan spionera på vad du lagrar i FileMaster.

Pris: Gratis (ADS gratis - $ 2,99)

Ladda ner

9. FE File Explorer: Filhanteraren

Den här funktionsfyllda appen kan inte bara komma åt de lokala filerna på din iPhone eller iPad utan även de på din dator och NAS. Så det är en bra lösning att få tillgång till saker på en gång och synkronisera data med servrar och nätverksresurser.

Vidare kan den också komma åt USB-enheter och SD-kort. Du kan strömma musik och videor till din enhet från nätverksresurserna. Den stöder flera öppna fönster på iPad så att du enkelt kan göra allt ditt arbete.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Filer - Filhanterare och webbläsare

Den här filhanteraren har också en webbläsare som låter dig spara dokument för att arbeta på eller läsa offline. Den har den kraftfulla förmågan att hantera alla iOS-stödda dokumenttyper. Vidare levereras den med en fotowebbläsare, PDF-läsare, DropBox-support och mer.

Du bör dock notera att den inte stöder nedladdningar av ljud- eller videoinnehåll. Annars erbjuder den en liknande användarupplevelse som Safari. Du kan enkelt söka och använda bakgrundsläget för att multitaska medan du laddar ner filer.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - $ 0,99)

Ladda ner

11. Filhanteringsapp

Det är enkelt att få tillgång till alla dina dokument på din iPhone eller iPad med den här appen. Du kan ladda ner filer från din dator via iTunes eller importera från Dropbox. Du kan också spara tid genom att direkt öppna filer från e-post och andra appar.

Det fungerar som Finder på din mobila enhet, och det intuitiva användargränssnittet hjälper till att organisera dina data. Slutligen kan du också visa foton, spela mp3-filer eller titta på videor från den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering

Nu när du känner till de bästa filhanteringsapparna för din iPhone och iPad, låt oss veta dina preferenser i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa dokumentskannerappar
 • Bästa skrivappar
 • Läxor och uppdragsappar
 • Bästa appar för skapande av dokument
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found