Blogg

Syncwire UNBREAKkabel - blixtkabel för iPhone / iPad

Precis som jag föredrar ett skyddsfodral för att hålla min iPhone skyddad från otäcka stötar, ser jag till att välja en säker och pålitlig blixtkabel för att driva upp min enhet med den säkerhet som krävs. Det som skiljer en bra kabel från de vanliga är livslängden och förmågan att utföra konsekvent när det ställs på extrema tester.

Syncwires UNBREAKcable Lightning-kabel har täckt upp alla grunder för att hävda sitt påstående att de inte bara är extremt starka utan också mycket effektiva. Så, vad är det som gör det till en riktig affär för din iOS-enhet?

UNBREAKkabel blixtkabel för iPhone / iPad

Oavsett om det är solid konstruktion, förstklassig koppartråd eller Al-Mylar folieskärm, har kabeln flera kvaliteter för att vara en pålitlig satsning. Men vad rubriker för det är den överlägsna effektiviteten som gör att den kan förbli levande och sparka länge.

Stark byggd

Utrustad med robust uppbyggd, UNBREAKkabel Lightning-kabel påstås vara jättestor 30% starkare än de ursprungliga kablarna. Efter att ha gett det en hel del snurr, håller jag med detta påstående. Skyddsnätet och Al-Mylar-skärmen förstärker dess struktur.

Användningen av specialfiber och den högkvalitativa koppartråden har stärkt konstruktionen. Dessutom ger TPE-jackan den skydd som behövs för att uthärda regelbundet slitage.

Anti-friktion / fraying

Med tillstånd av den elastiska strukturen är Lightning-kabeln friktionsfri. Det är den främsta anledningen till att den är kvar i toppväxeln länge och inte blir sliten när den möter det verkliga testet.

Den släta ytan spelar en viktig roll för att inte släppa den. För mig är det en mycket praktisk funktion eftersom den inte bara håller kabeln helt funktionell utan också avskräcker. Som ett resultat fortsätter det att låta dig ladda din enhet med högsta hastighet.

Lasersvetsade kontakter

En annan viktig egenskap hos denna iPhone-kabel är de lasersvetsade kontakterna, som är utformade för att vara extremt tuffa. Därför fortsätter de att utmärka sig under tung användning.

Kontakterna är så viktiga att det är nödvändigt att svetsas kraftigt för att vara bäst när de sätts under tryck eller används hårt. Jag har hittat dem upp till märket när de klarade uppgiften med bra resultat.

MFi, UL-FCC-CE-certifiering

Efter att ha certifierats av MFi, UL-FCC-CE (obligatorisk överensstämmelse för produkter tillverkade för EU / USA-marknaderna.) Är det helt kompatibelt med dina iOS-enheter. Därför är den utrustad för att ladda din enhet med fullständig säkerhet. Dessutom får du inte det irriterande felet "Tillbehör ej certifierat" när du laddar din iPhone, som vanligtvis dyker upp när du använder en ocertifierad kabel.

Syncwire livstidsgaranti

Tillverkarna av UNBREAKcable, Syncwire erbjuder livstidsgaranti. Det betyder att om kabeln någonsin går sönder - Syncwire skickar dig en ny gratis behöver du inte ens skicka tillbaka den trasiga kabeln.

Pris

När det gäller pris (Listpris: $ 29,99, Amazon: $ 9,99), tycker jag att det är ganska rimligt med tanke på kvaliteten. Om du letar efter en pålitlig och mycket slitstark blixtkabel till din iPhone, bör du ge den ett seriöst utseende.

Pris: $ 29,99 ($ ​​9,99 på Amazon)

Köp det från Amazon

Domen

UNBREAKcable Lightning-kabel har kryssat av alla viktiga rutor under mitt test. Det finns ett par saker som robust konstruktion och anti-fraying kvalitet som har sticker ut. Förberedd med förstklassigt material, det är helt säkert och utrustat för att låta dig synkronisera och ladda din enhet i snabb hastighet.

Låt mig veta vad du tycker om denna iOS-enhetskabel i kommentarerna nedan. (Du kanske vill titta på de bästa blixtkablarna för iPhone och iPad.)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found