Blogg

Bästa iPhone SE Kickstand Fodral

iPhone SE kickstand-fodral är de bästa följeslagarna för iPhone-användare att titta på videor och filmer i handsfree-läge. Dessutom är kickstandsfallen också bra för att läsa e-böcker och njuta av Facetime-samtal med vänner och familj. Vi har listat några av de bästa iPhone SE-fodral som tillverkats av kända varumärken i USA. Dessa fodral är gjorda av olika material och finns i flera utföranden för din komfort.

 • Temdan
 • Aduro
 • Cocomii
 • JETech
 • Vakoo
 • Suntechor
 • Amzer
 • E LV
 • Vena
 • BENTOBEN

1. Temdan

Temdans kickstand-fodral är exceptionellt vattentätt. Din iPhone SE är skyddad från alla hörn och sidor eftersom det här fodralet är tillverkat av ett material som överstiger den militära standarden. Skalet skyddar din iPhone även om den tappas från höjden 6,6 fot mer än 1000 gånger.

Kickstand i detta fall ligger subtilt på baksidan; du kan använda den när du vill läsa e-böcker, titta på videor, spela spel och använda FaceTime-samtal. Detta vattentäta fodral gör att du kan stanna 10 meter under vattnet i en timme.

USP: Extremt vattentät

Kolla in på Amazon

2. Aduro

Vad sägs om att välja ut ett fodral som innehåller både kickstand och hölsterklämma? Aduro kan vara ett utmärkt alternativ om du vill bära din iPhone säkrare och också njuta av media handsfree.

Den gummerade strukturen ger bättre grepp, vilket gör att du känner dig bekväm när du håller i enheten. Du kan använda kickstanden för att placera din iPhone både i liggande och stående läge. Och knapparna och utskärningarna är exakta så att din användarupplevelse förblir problemfri.

USP: Hölsterklämma med säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

3. Cocomii

Cocomii har packat alla användbara funktioner i detta kickstand-fodral. Det är elegant, robust, lyxigt och slitstarkt - vad mer kan du förvänta dig av ett iPhone SE-fodral. Alla dessa funktioner gör detta fodral tidlöst och ultimat premiumpaket. Detta tunna fodral ger ett taktilt grepp med sin dubbla lagerstruktur av TPU-kropp och PC-stötfångarram.

Fodralet kramar din iPhone med sina exakta utskärningar; du kan komma åt alla funktioner och kontroller på din telefon. Detta multifunktionella fodral med stativ ger handsfree-upplevelse när du vill titta på filmer / videor eller vill läsa e-böcker.

USP: Tidlös design

Kolla in på Amazon

4. JETech

Vill du låta din iPhone lysa igenom? Detta erbjudande från JETech har en transparent design som låter smarttelefonen fortsätta att visa upp sin elegans.

Fusionen av TPU och PC har gett fallet den nödvändiga styrkan för att överleva stötar. Dessutom har alla fyra hörnen förstärkts för att motstå stötar.

Det finns en ringhållare som också fungerar som ett praktiskt stativ så att du kan använda din smartphone bekvämare. Dessutom finns JETech i två färger - svart och klart.

USP: Ringhållare

Kolla in på Amazon

5. Vakoo

Vakoo erbjuder ett iPhone SE-stativfodral med dubbla lager, som är exakt klippt ut för snabb åtkomst till viktiga portar och knappar. Fodralet ser skrymmande ut i profilen, men du kan enkelt använda ström- och volymknapparna på din iPhone SE. För att ge dig bättre grepp och känsla har Vakoo använt silikonmaterial och texturerad design.

Detta fodral i två lager är tillverkat av stötdämpande silikon och härdad polykarbonatplast. Båda materialen skyddar din iPhone från interna stötar och yttre repor.

USP: Texturerad design

Kolla in på Amazon

6. Suntechor

Suntechor har tillverkat detta tvådelade fodral från robust PC och flexibel TPU för att göra det skyddande och elegant. Högkvalitativt TPU och plastmaterial skyddar din telefon från repor och stötar. Bortsett från utmärkt skydd, säkerställer detta fodral smart design med kickstand. Få full tillgång till alla funktioner och knappar utan att ta bort fodralet.

Detta fodral finns i fem livfulla färger; till skillnad från andra fodral med stativ, Suntechors skiljer sig ut med sina estetiska element.

USP: Utmärkt skydd

Kolla in på Amazon

7. Amzer

Din iPhone SE förtjänar ingenting annat än det bästa skyddet och detta Amzer dubbla lager hybridfodral med kickstand ger det bästa skyddet. Nu kan du oroa dig med sina två lager av avancerat hybridskydd.

Det första lagret är tillverkat av tåligt silikonskal som passar perfekt på din iPhone SE; det andra lagret är tillverkat av hårt skal och motstår därför stöten. Du kan enkelt komma åt alla knappar och portar för snabb användning av din smartphone.

USP: Hållbar hybriddesign

Kolla in på Amazon

8. E LV

Bara en titt på detta fall från E LV och du vet att det är gjord för de människor som vill ha ultimat sköld mot otäcka droppar. Den har en solid uppbyggnad för att enkelt absorbera stötar. Plus alla fyra hörnen har fått extra försvar för att sprida slag.

Bältesklämman låter dig säkert klippa din iPhone och gör också rollen som ett stativ. Och den robusta utsidan ger bättre grepp så att det inte finns någon chans att glida upp.

USP: Ultimate skydd

Kolla in på Amazon

9. Vena vCommute

Om du gillar konceptet med ett minimalistiskt utseende plånboksfodral kan Vena vCommute vara ett av de bättre alternativen för dig. Höjdpunkten i detta fall är den dolda kortplatsen där du säkert kan lagra ett kort.

Väskan har ett läderöverdrag som också förvandlas till ett stativ. En annan anmärkningsvärd sak är att locket kan vikas i tre positioner för en förbättrad tittarupplevelse. Dessutom erbjuder det skydd av militär kvalitet så att din smartphone förblir säker från vanliga stötar.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

10. BENTOBEN

BENTOBEN presenterar ett kickstand-fodral som stoltserar med feminin nåd. Ta en titt på baksidan av det här fallet, som har massor av glitter och bling-effekter. Dess glittrande konstläder fångar snabbt ögonen på damer, som oundvikligen kommer att förlora sina hjärtan till detta rosa guldfodral.

Men det är inte ett av dessa all-style-no-muscle-fall. Denna produkt är gjord av slitstarkt och hårt PC-skydd och halksäker TPU-stötfångare. Det dubbla fodralet har perfekt hörnskydd, vilket gör det muskulöst och robust.

USP: Halkfri TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit kickstand täcka?

Så vilket av ovanstående fall har du valt för din iPhone? Är det den som låter din iPhone glöda eller den som är byggd för att erbjuda en kompromisslös sköld?

Missa inte:

 • Bästa iPhone SE plånboksfodral
 • Läderfodral för iPhone SE
 • Bästa iPhone SE Slim Cases
 • Stödfodral för iPhone 12, 12 Pro och 12 Pro Max

Vill du utforska fler sådana iPhone-tillbehör?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found