Blogg

Native Union CLIC Marmorfodral till iPhone 6

När Michelangelo huggade en staty av David i marmor uppskattade alla hans hantverk, men ingen lyfte ögonbrynen av förvåning; det var helt normalt att skapa statyer av marmor. Men tänk om någon designar ett mobilfodral av marmor? Tja, killar håller andan. Här är ett mobilt fodral av äkta marmor.

CLIC Marmor

CLIC Marble är världens första riktiga marmorfodral för iPhone. Det innovativa taget från Native Union, tillverkare av detta fall, är för dem som uppskattar konst och hantverk i sitt liv. Detta unika marmorfodral förvandlar din iPhone till ett eftertraktat stycke med sina vackra och invecklade vener. Om du tror att det här kan vara en typ av is-on-the-cake, behöver du en andra titt på detta fall.

Estetisk och funktionell

Alla mobila tillbehör som bara är vackra och inte fungerar är som en skönhet utan hjärna. Tack och lov är detta inte fallet med detta mobilskal. Tekniker vid Native Union gjorde allt för att få stil och sofistikering till detta marmorfodral. Samtidigt har de också lyckats skapa ett lätt och krossat marmorfodral för iPhone. Därför får du det bästa från båda världen - ett gediget innehåll och en elegant design.

Lättvikt

Det är ren teknisk spetskompetens att skapa ett råntunt mobilfodral av massiv sten. Det är också en marmor och ändå är den lätt, och det är skönheten i CLIC Marble. Det krävs kreativt geni för att göra en sådan extraordinär produkt av marmor; normalt används marmor för att tillverka tunga produkter. Men Native Union har gjort omöjligt möjligt genom att tillverka en cool 0,3 mm skiva från en gammal sten.

Naturlig skönhet

Marmor har alltid varit en symbol för lyx och elegans. I tusentals år har människor upplevt kall mineralsk marmor. Nu kan du också känna samma touch varje gång du håller din iPhone i dina händer.

Färger

Detta CLIC Marble iPhone 6-fodral finns i två färger: Vit och svart. Ta hand om ditt ärende

Även om marmor är ett fast material gör dess mjuka och porösa natur det sårbart; du måste se till att behålla sin glans. Rengör fodralet med varmt vatten och torka av det med en mjuk trasa. Använd aldrig något surt eller slipande för att rengöra fodralet. Experter säger nej till naturliga lösningar vinäger eller citron, som kommer att slöa ytan på marmorn.

Pris: $ 79,99

Köp det från NativeUnion.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found